Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:49:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 633647 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
sa kim igras ti?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Дерби Каунти.

едит: коначно сам завршио са овим... јбт преко 2 месеца се гањам са играчима, фала курцу да је готово.

ео га прелазни рок

значи само од трансфера остварен леп приход.

Екипа изгледа овако

Жутило су нови играчи + играчи на позајмици. Добрано сам променио тим, а убеђен сам да је овај јачи од претходног. Сад опет предстоји уигравање што смара ал јебига.
Оно што је битно су вредности неких играча због даље продаје  - голман Куне вреди 2,3 милиона, Адисон 2 Верковцов 3,7, десни бек него јаче од 1, Хименез преко 3, Дембеле преко 2 ал вероватно ће му расити цена, Марво исто преко 2, Роси 1,9, Фланаган и Бартли преко милион.

Значи постоји финансијски потенцијал а до мене је да екипа игра добро како цене не би пале и да нађем замене још у јануару за џ или што мање пара а да ове играче продам, при чему морам водити рачуна да се екипа не ослаби. Јебено кад си у толикој були.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2011, 15:33:23 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
...posto sam uspeo da sredim komp (do skoro ni CS nije hteo da radi ok Smile ) skinuo i instalirao FM opet Smile

Razmisljao sam koji klub da uzmem, i uzeo jedan iz Litvanije (neko uplodovao ligu).Ko god da je pravio, rekao bih da ima par greski (recimo 5 igraca na klupi samo) al' ajd.

Uzeo

The club's name has changed several times. It was established in 1962 as Granitas, and became PSK Aras in 1993. Since 1996, when FK Sirijus Klaipėda got up into the club, it has had the name Atlantas, which in Lithuanian language means Atlantic Ocean.

Atlantas were Lithuanian champions in 1978, 1980, 1981, and 1984.

Stadion 5000 mesta...igraju u drugoj ligi...koja je smesna.Prva liga je na 80 i nekom mestu.

Najbolji igrac

Smile kad najbolji igrac ima 37 godina, mozes da zamislis koliko su "dobri" drugi...Ovde ni Afrikanci nece da dodju...jedva sam uspeo par igraca da potpisem.

Liga se igra od Marta do Novembra...

Ovaj lazni Brazilac, Jonathan, dao 5 golova na 4 utakmice...jos doveo ovog Huga, sto mi igra desnog beka...isto neki Brazilac valjda.Realno liga je losija od trece Srpske Smile

Samo 16 utakmica, prvo mesto promocija...bice kidanja tu sa Kaunas-om, koji su me u prvoj utakmici dobili 2:0...
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung 
A Yurchenko? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Evo kod mene trenutno stanje:

Kup:

Laganini do cetvrte runde, cak je i moja filijala gde je brdo nekih mojih igraca uspela da stigne do ovde, a pre toga izbace Plzen od kojeg sam ja izgubio u ligi 4:3  Smiley 1

U ligi solidno, jednostavno nemam srece u nekim mecevima, ali verujem da do titule mozemo:

Liga Evrope nakon tri kola:

Njukasl me batalio 4:0 iako je prvo poluvreme bilo 0:0 ja se taman ponadao ali dzabe.
Posle sa Sportingom ista prica prvo poluvreme izdrzao ali posle slaba vajda.

Sa austrijom u gostima 2:2, bio bolja ekipa u tom mecu ali jbg dosta i remi, kod kuce se nadam pobedi.

Plej srecno sa tom boranijom!!
Klip lepo si odradio prelazni rok.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2011, 16:57:51 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Au bre Empti,otreso si prelazni rok,stvarno odlicno odradjeno,svaka cast na cimanju  Smile

Plejbek...brate al si zagulio te indijance jbt...aj nek je sa srecom!

Grobare,da znas da mi se nesto igra ta Ceska liga,gledam te tvoje slike i ekipice,bas bih voleo da me neko potrazi iz Ceske...
Samo guraj sa Zelenima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Plej srecno sa tom boranijom!!

Plejbek...brate al si zagulio te indijance jbt...aj nek je sa srecom!

Hvala Smile

Prosao u kupu u cetvrtfinale, i imam realne sanse da prodjem dalje...ako dodjem do finala, verovatno idem u LE sledece sezone Smile

U ligi jos 7 utakmica do kraja, sad sledi protiv Kaunas-a koju moram da dobijem...prvu protiv njih nisam sutnuo 2 puta prema golu...

Grobare samo napred, pa sledece sezone opet evropa Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
Grobare,da znas da mi se nesto igra ta Ceska liga,gledam te tvoje slike i ekipice,bas bih voleo da me neko potrazi iz Ceske...
Samo guraj sa Zelenima  Smile

Lepa liga, preporucio bih ti, ima oni raznih zajebancija za managera, tim nedelje i te zajebancije, onda ima jos raznih fora, odmah pise koliko ko osvaja para na kraju sezone sve ono od 1-16 mesta, kup im je mnogo jak fazon od cetvrte runde pa do polufinala zakljucno sa njim sve se igraju dvomeci, nemas mnogo meceva u ligi samo 30 i tako. Lepa liga.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2011, 19:54:35 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Очекивао сам да нећу моћи да спавам пред данашњу утакмицу, па реших да укључим менаџер пред сутрашњу утакмицу Smile

После 2 кола Ризеспор је други на табели, испред мене је Галатасарај Smile

Оно што ми се највише свиђа код екипа које тренирам је то како моји момци играју пре и после примљеног гола. Ја кад посматрам меч ставим да ми приказује главне детаље меча. Дакле почне меч и деси се често да мој тим уопште нема лопту и да се бранимо. Онда буде неки корнер ил нешто и примимо гол. И шта се догађа ? Па моји момци често знају да крену од центра, повежу десетак пасова и одмах изједначе. Након тог гола мој тим игра магично, што се из приложеног да видети Smile

Ово је само једна од многих утакмица које сам добио, иако сам губио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Osvajas ligu ove sezone Smile

...Juninho dosao negde, 16-og Juna valjda, i na prvoj utakmici posle 20-ak minuta odma ga pokrsili na 3-4 nedelje...

Naleteo sam na 2 igraca, iz Tanzanije, koji su hteli da dodju, tako da sam ih doveo, jedan dolazi u Avgustu.

Ovaj ce biti zver Smile

I golman...

Ovaj prvi i jos 4 dosli taman 3 dana pre utakmice sa Kaunas-om, ubacio troje njih, ceo vezni red, posto je taj bio i najslabiji deo tima...

Ocekivao sam opet neko mucenje (posto prvu kao gost sam izgubio 2:0, i prakticno nisam prisao golu tokom cele utakmice...) ali, krece odlicno, golom u drugom minutu stopera Smile

Ali jbg, domaci navijaci, par zveri u veznom redu...(od kojeg su mi dvoje pokrsili na 3-4 nedelje)...i verovatno odlucujuca utakmica za promociju.

Dominacija bre! Smile

6 utakmica jos, i realno samo jedna zajebana.

Pih, prodjoh u Semi Finale kupa, (dobio 3:2, jedva), i naravno, izvukao Ekranas, prvi tim u prvoj ligi... Smile

Srecom igraju LS kvalifikacije + ligu, ukupno 2-3 utakmice za 7 dana, pa ce valjda biti umorni...nadam se.

...levog beka mi igra jedan, sto je upravo napunio 40 godina Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2011, 04:15:43 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:49:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.