Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:32:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2009  (Pročitano 79015 puta)
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung s5230
ахахаха не верујем  Smile Smile Smile Код мене Михајловић тренер Болоње  Smile Smile

Ne razumem?  Smile
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Зајебо сам се Smiley Тренер Интера Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Ljudi imam jedno tehnicko pitanje vezano za FM 09.

Kod mene se FM 09 posle sat vremena igranja opasno koci. Ne znam sta je problem. Ja imam sledecu konfiguraciju: procesor AMD Athlon 2200+ (radi na 1,8 ), 1.768 gb Ram-a, i grafiku G-Force FX 6200. Prema onome sto tamo pise ne bi trebalo da konfiguracija predstavlja problem?! Jos da dodam da su drajveri za grafiku apdejtovani pre par dana.

Obicno ucitam 3 najace lige (Engleska, Spanija i Italija) i stavim na large bazu podataka. Da nije mozda to previse za moju masinu???  Smile

Ili mozda postoji nesto sta treba da se uradi a da ja ne znam??? Smile

Ako neko zna neka pomaze!!!
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 00:52:36 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
prvo ako su ti spore utakmice, to je zbog toga sto je fm 2009 strasno neoptimizovana igra, najveci problem je 3D, koji se, koristio ne koristio, loaduje na pocetku svake utakmice i kao takav usporava sve zivo
drugo, ako ti je sporo izmedju utakmica, smanji details na minimum, mislim da ono simuliranje utakmica reprezentacije, lige sampiona, kupa uefa itd itd. zato sto i to smeta, i to mnogo (vec napomenuta neoptimizacija)
trece, malo rama Smiley veruj mi na rec kad ti kazem da igra jede ram ko blesava.. ja imam 4 giga i sacuvaj Boze ako ukljucim winamp i fm, nema teorije da to zajedno radi a da fm ima neku pristojnu brzinu
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Mozda da probam da smanjim detalje na low i da smanjim eventualno bazu podataka na medium kada ucitavam lige?! Smile

Ne znam sta bi drugo mogao da probam? U startu sam iskljucio 3d zato sto je preterano zahtevan, e sad jedino ako moze nekako da se podesi to vezano za cekanje utakmica, da ide brze (barem kao na 2008.)?? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kazem ti, mozes sve da pokusas, mada neces nesto preterano da poboljsas performanse.. a igranje menadzera na bazi podataka manjoj od huge nije igranje Smiley
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung s5230
Mislim da je to ok konfiguracija za manager. Moj savet ti je da procitas i iskoristis par saveta za bolji rad kompa, odavde sa bureka. To ti je u http://forum.burek.com/index.php/board,36.0.html. Meni je pomoglo kod 2008. iako sam imao slabiju masinu od tvoje. Ali to sa 4 BG rama je smejurija pa ja imam 2GB na 800 MHz i 3D perfektno radi sa upaljenim tv-om(tv kartica) i jos par zajebancija.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 14:09:18 od Madnessapa »
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
ako imas 4 gb i imas OS winXP tebi nece radi ti svih 4gb nego samo 3 jer XP ne vidi vise...
inace igrao sam kod brate na kompu koji ima 2gb rama i grafiku 8600gt i CPU mislim da je 4500   i igra je radila kao ladna voda i radio je i winamp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Uzmi lepo FM08 dodaj naj noviji update i igraj ko covjek. Ovaj FM09 me razocaro skroz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
gde da skinem najnoviji update za 2008 ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:32:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.