Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 14:10:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2009  (Pročitano 78962 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
doveo sam buffona u arsenal za 60 milki,znam da ce te mnogi reci da sam lud,i jesam:) ali jednostavno obozavam covek,morao sam:) ostalo mi je jos 20 tak milki za transfer,ali mi nista nije potrebno cak imam i viska...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat: anjamala link=topic=376463. msg6253586#msg6253586 date=1226979460
Citat: icemanv link=topic=376463. msg6251444#msg6251444 date=1226934758
pa skontao sam ali ga nije bilo u ovom sto sam skinuo torrentu. . . . . nego samo patch. . . . .
ali cu ga sad skinem,pa cu probam. . . ako mi opet izbaci,javljam se . . . . .
meni je isto trazio product key i onda sam samo deinstalirao onaj steam i izbrisao ga odande gde mi je instalirana igra i sad sve radi super
Citat: matijabna link=topic=376463. msg6253348#msg6253348 date=1226967608
holiday opcija na piratskom disku ne radi. .
Za grbove i dresove idi na fm-serbia ili sortitoutsi
a znaci ne mogu nikako otici na go on holiday ako imam piratski cd ili moze nekako???ako neko zna neka napise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Samsung s5230
Svidja mi se "devetka", odlicno je sto su ubacili 3D view. Samo cekam da izbace neki dobar skin (da su ocene crvene i da je malo tamnije okruzenje). Krenuo sam sa Lidsom, drugi put da igram sa nekim slabijim timom od pocetka igranja menadzera i odusevljen sam. Sa pecom nemam puno povreda doveo sam na pozajmicu Darsevila i Meridu iz Arsenala, gazim... Smile
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja sam na polusezoni prve sezone. . .  igram naravno sa Partizanom(kao i uvek na novom fm-u).  Povrede se desavaju ali u odnosu na demo dobro je. . .   Smile
Delim prvo mesto sa Zvezdom, tacnije ispred nje sam zbog gol-razlike(u derbije je bilo 0-0).
U ligu sampiona sam se plasirao pobedivsi Domzale ukupno 5-0 i Rangers 6-5(2-0 u prvoj i poraz 5-4  revansu i ako sam vodio do pred kraj)
U grupama sam 2 puta pobedio Marsej sa po 2-1, 2 puta izgubio od L'pool-a sa 4-1 i 2-1 i remizirao sa Schalke-om na JNA 2-2.  Ako uspem da ih iznenadim u Nemackoj u posledjem kolu idem dalje u ligi sampiona, a ako ne, ostaje mi UEFA kup. . .
Doveo sam Marvina Angula, Pasqual-a, Gavrancica, Pavlovica, Popovica, Andrejeva. . .  a prodao Lazica, Radosavljevica, Lazarevica. . .
I tako, dobro je za sad. . .  e da, plasirao sam se i u 1/4 finale kupa Srbije. . .   :P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Довео сам овог лика на полусезони за Џ да буде замена осталим нападачим али он је најбоља замена коју сам икада имао  Smile Carlos Ruiz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Svidja mi se "devetka", odlicno je sto su ubacili 3D view. Samo cekam da izbace neki dobar skin (da su ocene crvene i da je malo tamnije okruzenje). Krenuo sam sa Lidsom, drugi put da igram sa nekim slabijim timom od pocetka igranja menadzera i odusevljen sam. Sa pecom nemam puno povreda doveo sam na pozajmicu Darsevila i Meridu iz Arsenala, gazim... Smile
Novi skin se pojavio, nije nesto, al je definitivno lepsi nego ovaj default...i meni se 3d dosta svidja, napokon vidim sta se deseva i gde gresim, malo bagova...al nista strasno.
Inace vodim Zvezdu, na polusezoni imam bod vise od Partizana, a sad sam doveo Lewandovskog i Paloschia od kog dosta ocekujem, jer mi napad bas i nije delovao dobro.
Ako nekom treba neki igrac, mozda imam predlog. Isto tako ako neko nadje verziju sa holiday-om nek javi, kao i ako neko udje u trecu sezonu, jer sam cuo da igra puca posle 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 578
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ja upravo pocinjem trecu sezonu sa PFC-om  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Apple iPhone
Aj preporuci par igraca, ja vec igram nepunu sezonu Smile Jedino Tosic necemu vredi, ovo ostalo bi sve prodao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
joj igram sa arsenalom i poludeh zbog povreda,taman mi neko ozdravi 2 se povrede...em sto su rasicky i eduardo povredjeni 4 meseca povredio mi se i nasri...polideh Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla

Znaci moze da se igra vise od 1 sezone.procitah nedje da se na kraju prve sezone ko nema org cd dobije otkaz bez razloga .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 14:10:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.