Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:25:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2009  (Pročitano 78865 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson xperia m2
Jel su licencirani nasi klubovi ?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4;MEG
MOze neko da mi poslaje na PM ako postoji direktan link, ili da mi da linkove za RAPIDSHARE ali onu kompresovanu verziju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
@ aca_ra
care ako nije problem posalji mi te linkove od 900mb, ne mogu da posaljem pp...pa moram ovako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple iPhone
Poslato
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S4
Everton traži pojačanja preko igrice

Engleski premijerligaš Everton krenuo je u potragu za novim igračima i to preko PC igre.

Čelnici ovog kluba potpisali su ugovor sa kompanijom Sports Interactive prema kojem će Dejvid Mojes i njegovi saradnici imati pristup bazi podataka PC igre “Football Manager”.

Everton će tako tražiti pojačanja među 370.000 registrovanih igrača iz 20.000 klubova širom sveta o kojima je informacije prikupljalo čak hiljadu skauta.

"Baza podataka igre vredan je izvor sa najrazvijenijom mrežom skauta u fudbalu tako da je Everton potpisao vrhunski ugovor", rekao je kreator igre Pol Kolije, koji inače navija za ovaj klub iz Liverpula.

Direktor kompanije Sports Interactive Majls Džejkobson rekao je da je fantastično što je jedan tim iz Premijer lige prepoznao potencijal njihove igre.

"Već neko vreme znamo da timovi koriste igru da istraže informacije o određenim fudbalerima, bilo da ga kupe ili da provere kakav je tim protiv kojeg treba da igraju, ali ovakvo formalno priznanje od strane ekipe iz Premijer lige je fantastično", rekao je Džejkobson

Najnovije izdanje igre "Football Manager 2009" izašlo je u prodaju za PC i Playstation u petak, pa će se osoblje Evertona verovatno baciti na igranje kako bi sastavili spisak pojačanja “karamela” do zimskog prelaznog roka.

Izvor : Mondo

Baš me zanima na šta će ovo da im izađe   Smile

Citat
ja kad pokrenem igricu pise "cannot run game: Failed to set up graphics system" !! zna li neko da li je to do graficke (imam radeon 9200) i da li moze nekako da se resi problem?????

Ja pročita negde da je minimum ATI 9800, pogledaj sistem requirements, može da bude i do drajvera  Smile
Mene cudi da ovo neko nije uradio ranije...
Ja se secam Championship Managera 3(pre nekih 8-9 godina) i kasnijih verzija dok sam igrao . Za gomilu igraca sam prvi put cuo preko igrice. Velika vecina njih koja je imala do jaja ocene tada sada su postali extra igraci. Preko managera sam prvi put cuo za Saviolu, Aimara, De Rossija, Aquilanija, Ronaldinha, Robena, Cavenaghija, Vagner Lova, Kerlona...

edit:

ja sam skinuo verziju od 2,2 gb sa mininove...
Kada mountujem iso fajl izbaci mi sldeceu poruku:

The installer cannot run on your configuration! It will now quit!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 15:07:48 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Everton traži pojačanja preko igrice

Engleski premijerligaš Everton krenuo je u potragu za novim igračima i to preko PC igre.

Čelnici ovog kluba potpisali su ugovor sa kompanijom Sports Interactive prema kojem će Dejvid Mojes i njegovi saradnici imati pristup bazi podataka PC igre “Football Manager”.

Everton će tako tražiti pojačanja među 370.000 registrovanih igrača iz 20.000 klubova širom sveta o kojima je informacije prikupljalo čak hiljadu skauta.

"Baza podataka igre vredan je izvor sa najrazvijenijom mrežom skauta u fudbalu tako da je Everton potpisao vrhunski ugovor", rekao je kreator igre Pol Kolije, koji inače navija za ovaj klub iz Liverpula.

Direktor kompanije Sports Interactive Majls Džejkobson rekao je da je fantastično što je jedan tim iz Premijer lige prepoznao potencijal njihove igre.

"Već neko vreme znamo da timovi koriste igru da istraže informacije o određenim fudbalerima, bilo da ga kupe ili da provere kakav je tim protiv kojeg treba da igraju, ali ovakvo formalno priznanje od strane ekipe iz Premijer lige je fantastično", rekao je Džejkobson

Najnovije izdanje igre "Football Manager 2009" izašlo je u prodaju za PC i Playstation u petak, pa će se osoblje Evertona verovatno baciti na igranje kako bi sastavili spisak pojačanja “karamela” do zimskog prelaznog roka.

Izvor : Mondo

Baš me zanima na šta će ovo da im izađe   Smile

Citat
ja kad pokrenem igricu pise "cannot run game: Failed to set up graphics system" !! zna li neko da li je to do graficke (imam radeon 9200) i da li moze nekako da se resi problem?????

Ja pročita negde da je minimum ATI 9800, pogledaj sistem requirements, može da bude i do drajvera  Smile
Mene cudi da ovo neko nije uradio ranije...
Ja se secam Championship Managera 3(pre nekih 8-9 godina) i kasnijih verzija dok sam igrao . Za gomilu igraca sam prvi put cuo preko igrice. Velika vecina njih koja je imala do jaja ocene tada sada su postali extra igraci. Preko managera sam prvi put cuo za Saviolu, Aimara, De Rossija, Aquilanija, Ronaldinha, Robena, Cavenaghija, Vagner Lova, Kerlona...
ma ovo je vrhunski potez, "milion" igraca shto ih urade kao extra talente na manageru posle postanu i u stvarnosti vrh igraci, ostalo mi je u secanju za danijael braatena, ne znam koja god je tacno u pitanju, mislim 03/04 manager, gde je bio jedan od najboljih igraca na igri, pitam se ko je ovaj izmisljeni, kad covek za 3-4 god zaigra u boltonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
И распао се у Болтону  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S4
Ispade da mi je slaba konfiguracija za Manager, a igram jebeni crysis u full detail!  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 15:15:53 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
С ким играте? Мислим ви, који играте  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S4
Nasao sam foru kako da je pustiim...  Smile
Ja cu sada da pocnem sa nekim Englezima, ne znam samo da li da krecem iz Championshipa ili sa nekim slabijim timom iz Premier lige. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:25:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.