Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:21:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 211
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2008  (Pročitano 209226 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
i ja sam imao pro
Linkovi za download FM 2008

http://www.filefactory.com/file/e7d907/
http://www.filefactory.com/file/d3a873/
http://www.filefactory.com/file/51926e/
http://www.filefactory.com/file/9fe38a/
http://www.filefactory.com/file/4c7cbf/
http://www.filefactory.com/file/a937b2/
http://www.filefactory.com/file/bc7b0e/

Evo i kako se instalira

File Types : MDS & MDF
Size : 650mb

1) Use the following tools:
- Daemon Tools 4.09 (4.10 is reported to NOT work)
- YASU (Yet Another SecuROM Utility) 1.4.7080 - get it here: http://www.cdmediaworld.com/hardware....shtml#Y.A.S.U

2) First, mount the .mds file in Daemon Tools. Install the game and choose to not run the game after installation has completed.

3) Copy the YASU.exe file to the path where Daemon Tools is installed. Doubleclick the YASU.exe file to start the cloaking of Daemon Tools.

4) Find the location where you installed Football Manager 2008 to. Rightclick the .exe file, and set it to run as Administrator and set compatibility
mode to Windows 2000 or Windows XP (Windows 98-mode returned an "System does not meet the system requirements"-error when starting the game)

5) It should now bypass the security check when starting the game. If not, make sure you've read this file again - it worked for me using this procedure.

Zivi bili pa igrali Smile
Kad podesavam wind. 2000 ili wind. XP od ta dva ima u opcijama samo 2000. nece da mi radi!!! :S
i ja sam imao isti problem, na kraju sam izgasio taj deo, compatibiliti, i radilo je extra, probaj
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
moji prvi utisci posle jedno 2-3 sata igranja.. pocevsi od brzine i realnosti utakmica, samih rezultata, do izgleda menija, ocena nekih igraca, igra je sranje.. meni se uopste ne svidja.. meni me zestoko nervira, jedino neki skin sa blazim bojama, posto je ono meni totalno neprijatno za oci.. ocene igraca, veliki broj njih je precenjen.. onda, sama utakmica sporo traje, to me zestoko nervira, u 2007 je sa highlight na key moments radio dosta brzo, ovde se vuce ko puz, pored toga, ono je nenormalno, dao sam skupa 2 pogotka koja nisu bila iz nekih sumnjivih pozicija, nijedan srecan pogodak nisam imao, dok sam ih ja primao kako ocete, sto me dovodi do jos jedne stavke, odbranu sam jedva postavio nekako da valja, closing down opcija uopste ne radi, nije radila u demou, ne radi ni sad.. dosta promasenih akcija jedan na jedan, ofsajda i faulova u napadu ko pleve.. sve u svemu, fm 2007 je jedno 10 puta (minimum) bolji od ovog..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
zato ja cekam patch !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
moji prvi utisci posle jedno 2-3 sata igranja.. pocevsi od brzine i realnosti utakmica, samih rezultata, do izgleda menija, ocena nekih igraca, igra je sranje.. meni se uopste ne svidja.. meni me zestoko nervira, jedino neki skin sa blazim bojama, posto je ono meni totalno neprijatno za oci.. ocene igraca, veliki broj njih je precenjen.. onda, sama utakmica sporo traje, to me zestoko nervira, u 2007 je sa highlight na key moments radio dosta brzo, ovde se vuce ko puz, pored toga, ono je nenormalno, dao sam skupa 2 pogotka koja nisu bila iz nekih sumnjivih pozicija, nijedan srecan pogodak nisam imao, dok sam ih ja primao kako ocete, sto me dovodi do jos jedne stavke, odbranu sam jedva postavio nekako da valja, closing down opcija uopste ne radi, nije radila u demou, ne radi ni sad.. dosta promasenih akcija jedan na jedan, ofsajda i faulova u napadu ko pleve.. sve u svemu, fm 2007 je jedno 10 puta (minimum) bolji od ovog..

Potuno se slazem!  Smile Smile
Toliko sam je cekao, ali spade da nije nista extra!  Smile
Cak, ako bih bio kritican, rekao bih da je jedno od vecih razocarenja!  Smile Smile
Nadam se da ce patch popraviti stvar. Da li neko moze da mi kaze kad bismo ga mogli ocekivati? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
po meni igra je ok, skromno, uzeo sam manchester  Smile i sve je po planu samo sto niko nece da mi dodje, to me uzasno nervira, verovatno ja negde gresim, videcemo, ceka se patch...
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson w700
Iskreno ja ne znam zasto ste toliko ocekivali posle onakve demo verzije ja sam znao da igra nece doneti nista fascinantno jer cim me demo nije vezao za stolicu nece vala ni igra... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
na sta lici fm po to demou?

na stvar zbog koje cu morati da odsustvujem iz skole...  Smile

Iskreno ja ne znam zasto ste toliko ocekivali posle onakve demo verzije ja sam znao da igra nece doneti nista fascinantno jer cim me demo nije vezao za stolicu nece vala ni igra... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
closing down opcija uopste ne radi

I to je ono sto me najvise nervira,... Smile
Igram protiv Liona, Zuninjo uzme loptu na centru i krene polako ka 16-ercu, ovi moji beze u nazad i puste ge da dodje do 16 . Ovaj lupi loptu i fala Bogu udje....
Svaki drugi gol se ponistava  Smile ... ofsajd ili faul u napadu sve jedno... posle svake utakmice se zalim na sudjenje
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson w700
na sta lici fm po to demou?

na stvar zbog koje cu morati da odsustvujem iz skole...  Smile

Smile

pa da tako je....sto duze igram demo sve mi se manje svidja a ako malo bolje pogledas razlika izmedju ova dva posta je 8 dana za to vreme se moglo mnogo toga promeniti...Nekako mi FM 07 u globalu ima bolju dusu kao igra i sami igraci su mnogo bolje odradjeni....Slike igraca se lepse ubacuju .... a ti pecevi nece sigurno moci mnogo da promene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Za pocetak bi mogli da ukljuce "closing down". Ja pomerim klizac skroz desno, a ovi moji se zavuku u 16 i cekaju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 211
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:21:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.