Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 02:15:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football manager 2006???  (Pročitano 23150 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia N70
Хм...идемо овако на пример. Црвена Звезда је клуб, а подразумева се да имаш најновији печ 6.0.3. Узевши Звезду приметићеш масу добрих клинаца, међутим прве сезоне и први тим ти је довољно добар да се избори са домаћим шампионатом и чак прође групу у Купу УЕФА. Прве сезоне све што вреди од младих играча је на позајмици и не можеш их вратити до краја сезоне, а поједини који ће за неку сезону бити одлични су тада врло млади (15, 16 година) па ће се на њих сачекати.

Кључна ствар је намештање тренинга за први тим. То ти могу послати, али у принципу тренинг прилагођаваш екипи са којом играш. Мој савет је да се тренира у групама и то на следећи начин:
1. Голмани
2. Бекови-одбрамбени спољни
3. Штопери
4. Дефанзивни везни-играју на средини терена али са дефанзивним задацима-Ненад Ковачевић нпр.
5. Крила и офанзивни везни
6. Шпицеви
Тренинг се такође мора поставити и за младе (Youth schedule). Тај тренинг се поставља по истом принципу као и за први тим, само мањег интензитета. БИТНО: Када неког младог уграча крећеш да уводиш у први тим мораш му понудити FULL TIME уговор јер су млади играчи углавном на PART TIME уговорима. То је важно јер ће млади играч када потпише професионални уговор моћи да тренира са првим тимом-значи по јаком распореду и тако ће се много брже развијати него кад тренира на Youth Schedule. Такође, док има PART TIME уговор могу ти га ћапити друге екипе без обештећења. Профи уговор се нуди тек када играч напуни 17 година.

Исто је врло важан STAFF, или стручни штаб. Гледај да крш тренере поотпушташ, а да доведеш боље. Значи мораш имати бар двојицу који имају WORKING WITH YOUNGSTERS карактеристику између 17 и 20, да би ти клинци напредовали (сигурно нећеш довести неког будака да их тренира). Као што важи за клинце, тако је пожељно (због првог тима) довести и остале тренере са добрим карактеристикама (coaching goalkeepers, defending, attacking, fitness, aerobic, strength, tactics), jeр и први тим мора да напредује. На тренингу под опцијом coaches мораш укључити AUTO ASIGN ALL или сам наместити који ће ти тренер водити који део тренинга и убрзо ће резултати доћи.

Знам да изгледа компликовано, али кад уђеш у штос-врло је просто. Изнад свега је неопходно. Будеш ли ређао успехе и зарађивао новац, унапредиће се и training facilities и играчи ће брже напредовати и тренинг ће имати више ефекта.

Немања Златковић, Јован Брдар, Иван Фатић, Никола Игњатијевић...су само неки од Звездиних клинаца који могу постати изврсни играчи. Мада све што сам рекао за Звезду-важи и за Партизан, Војводину, Земун, ОФК и Рад, то јест наше клубове који имају најбоље омладинске школе.

Ево шта ради добар тренинг од клинца за кога на почетку мислиш да нема наде:

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/ZVEZDA%202010/Zlatkovic.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/ZVEZDA%202010/Milenkovic.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/ZVEZDA%202010/Brdar.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/ZVEZDA%202010/Bogdanovic.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/ZVEZDA%202010/Staff.jpg
« Poslednja izmena: 07. Mar 2006, 09:37:07 od Stone Island »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6630
Ja sam sa Zvezdom u prvoj sezoni osvojio Domacu ligu, domaci kup i Kup UEFA. E, hvala ti puno na ovim savetima i informacijama. Probacu sve ovo pa ako se negde ne budem snasao kontaktiracu te opet. OK? Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

nema nista neumjerenije od neumjerenosti

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
ajde napisite ako znate neke dobre igrace ali jeftine
evo nekih mojih
kenneth stenild GK - mladi golman iz danske koji moze da bude rezerva cak i upremijeru kosta oko 40 k
karl svensson SW/DC - mlad 22 godine - bar mislim mozete odmah da ga stavite i u najace ekipe kosta oko 300k Smile
jiame alfonso ruiz - za ovog sam procitao na netu, dobar Sc kosta oko 150-300k
andreas dahl - dm/mrc dobar, doveo sam ga u newcastle i bio je dobar rotation player i dao je na 15 utakmica 5 golova sa dm isto oko 30-400k

posebno navedite ako naidjete na neko dobro krilo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6630
Ja znam za desno krilo. Zove se Mokoena cini mi se. Igra u nekoj africkoj ekipi Orlando Pirates!
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n-gage qd
ako ti je manager preko alcohola
onda znam jer je takaw moj .
Igram 2 sezone sa juwentusom i
derem swe oswojio sam 1 champion
league 2 kupa italije
najbolji igrac na swetu je Pavel Nedved
koj igra desno krilo i nema mecha kad ne
asistira ili da go, igrao sam 4-4-2 i 4-1-3-2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6630
Pa mislim da je kircan zeleo da mu preporucimo mlade igrace koji nisu skupi. Pavel Nedved je strasan igrac, ali niti je mlad, niti malo kosta.

@kircan
Ako ti nije problem reci mi sa kojim timom igras mozda mogu da ti kazem jos neke igrace, zavisi od lige. Smile
IP sačuvana
social share

�

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia N70
Mokoena nije klasično krilo. Može da igra i polušpica i centralnog veznog. Ako se igra sa nekim od naših klubova, obavezno treba čekirati Južnu Ameriku, ali ne Brazil (preterano skupi mladi igrači) i Argentinu (neće da igraju u našoj ligi-bar ne ovi što nečemu vrede, bar ne prvih par sezona). Pravo mesto je Čile, Kolumbija, Bolivija, Ekvador, Venecuela-u tim zemljama može se pronaći krša mladih i vrlo, vrlo jeftinih igrača.

Moji saveti:
Gerrardo Cortes (Čile) MRLC - Izvrstan mladi igrač, igra kako krilo, tako i klasičnog veznog, dovodi se za male pare.
Alexis Sanchez (Kolumbija, čini mi se) AML/FC - 17 godina, igra kao zmaj, levo krilo ili špic.
Legendarni Freddy Guarin DMRC (Kolumbija) - ko ne zna za njega ne znam zašto igra FM. Defanzivni vezni, centralni vezni ili desno krilo, sve u jednom igraču. Dovodi se bez problema (na rate-nešto je skuplji) u naše klubove, ali tek na prvoj polusezoni (jer je na pozajmici u Boki Juniors).
Suarez (Urugvaj) SC - 17 godina, idealan za manje klubove, zaista neki krš od transfera, posle par sezona vredi nekoliko miliona evra.
Quavas Kirk (USA) AMRC/FC - 17 godina, novi "Freddy Adu" (poznavaoci FM znaće o čemu pričam). Ne obazirite se na to kako mu trenutno izgledaju ocene, jedna sezona na pozajmici rešiće stvar. Posle par sezona cena i karakteristike će mu basnoslovno skočiti.

Mokoenu zaboravite, bar ako igrate sa našim klubovima, jer se na njega u startu zatrčavaju Udineze, Leverkuzen, Deportivo, Valensija, tako da nemate šanse. Takođe, vredi čekrati Slovence npr. Domžale (Ljubijanjkic, Zeljkovic), Goricu (Birsa) ili Poljake (jeftini, a dobri) ili pak Bugare, ali u tom slučaju morate uključiti large data base ili pri startu igre učitati i slovenačku odn. poljsku, bugarsku ligu (ali se isplati, verujte).

Sve što sam rekao uglavnom vredi za najnoviji patch 6.0.3.

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/WIGAN%20ATHLETIC/QuavasKirk.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/FreddyGuarin.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/MarianOgnyanov.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/VladimirBinic.jpg

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/FLUMINENSE/Marcelo.jpg

Rambo kralj:

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/FLUMINENSE/Petkovic.jpg

Možete da mi zavidite...

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/ZVEZDA%202010/Finances.jpg

Da odmorite oči od fudbala...

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Klavsen/FLUMINENSE/VirtuallyJenna.jpg

I forsirajte mlade igrače iz omladinskog pogona, jeste smor, ali se isplati na kraju. Smile

« Poslednja izmena: 10. Mar 2006, 09:13:50 od Stone Island »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia N70
Igram 2 sezone sa juwentusom i
derem swe oswojio sam 1 champion
league 2 kupa italije
Ma nije valjda?!  :weirdface:Probaj rođo LLM, tj. Lower League Menagement. Uzmi npr. tim iz škotske četvrte lige (0 evra za transfere) pa probaj. Lako je sa Juventusom "drati swe".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6630
A gde moze da se skine najnoviji patch 6.0.3.? Da li znas? Smile
IP sačuvana
social share

�

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
sa oficijalnog sajta..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 02:15:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.