Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 02:55:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flert?  (Pročitano 12863 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
flert je vrlo zanimljiva igrica ali samo ograniceno- jer moze tu i da dodje do negativne konsenkvencije    Smile - pogotovo ako je neko u vezi sa nekim :anger:
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
mmmmmmmm flert Smiley
razbibrigasta medjupolna dizalica raspolozenja Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 153
mob
SonyEricsson 
Uzivam da flertujem...a granica u flertu nepostoji jer sam flert daje predznak necemu predstojecem...
IP sačuvana
social share
Danas mi je rodjendan......a gde je poklon   :booty-nerd:
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 316
hm- flert je samo za one koji su free Wink  jer nebi volela da zapocnem nesto pa posle  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
:hug:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sta kaze knjiga.

Flert

(engl. flirt - ljubakanje), niz uzajamnih gestova i dodira između dve osobe suprotnog pola kojima izražavaju međusobnu seksualnu zainteresovanost. Tim nazivom označavamo srazmerno bezazlen fizički kontakt među partnerima, koji se ispoljava u stisku ruke, u tobože nehotičnom dodiru, u dodirivanju haljine ili kože, u značajnom pogledu i sličnim kretnjama. No, takvo ponašanje prelazi bez jasne granice u razne oblike polnog nadraživanja, kao što su poljupci, zagrljaji, milovanja i dr. Jasno je da su to već znaci polne igre, pa je teško reći gde ova počinje, odnosno gde prestaje flert. Mnogi flertom nazivaju i sve izrazite oblike polnog nadraživanja, ali uz uslov da se oni ne završe snošajem. Flert je naročito uobičajen u građanskom društvu, gde žele sačuvati privid seksualnog morala time što se van braka ne stupa u polni odnos. No, zato se upuštaju u razne oblike seksualnog zadovoljavanja u smislu flerta. Kad je, dakle, flert licemerna nadoknada potpunog seksualnog odnosa, onda ima pravo engleski seksolog H. Elis koji flert naziva degenerisanim oblikom polnog života.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
izesh knjigu Smile  Wink
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Evo sta kaze bata GOogle

Riječ flert vuče korijen – a odakle bi drugo – iz Francuske. Jedan ljubazan kompliment i već je klasični uvod u jedan obećavajući flert učinjen.
Prilika za flert ima uvijek i svugdje. Može početi u gužvi na tržnici, u supermarketu, u punom tramvaju... Međutim, najbolje su šanse kad je čovjek odmoran, otvoren i vedar. S jednim ljubaznim osmijehom na licu proći ćeš garant bolje. Loše raspoloženje govori ljudima da ti se ne približavaju. Ljepota flerta: mala zabava koja te ne obavezuje ni na što! Samo ako to obadvoje želite bit će više od toga!
---------------------------------------------------------------------------------------------

Razgovaraju dva pedera:

- Jao sto sam imao FLERT

- Ma sta mi kazes. A gde?

- Pa dole u Starom gradu.

- Ijuuu, pricaj kako je bilo.

A ovaj drugi se nakaslja, napravi dva tri uvijanja "rukicom" kroz vazduh, pa kaze:

- Vidim ja, namestio se pored jedne kapije neki tip, i cudno me gleda dok prelazim ulicu.

Pridjem mu, par reci, i on mi ga pokaza. Kad ono kita od 35 centmetara.

- Ih, Ih, sav se ovlazih. - Ali imao je jednu manu; bio je jako skup, a naplacivao je po centimetru.

- Ali vredi!!! Svaka ulozena para ti se visestruko vrati.

- Potpuno se slazem s tobom, ali ja nisam imao para za vise

od deset centimetara. - Ijao!!! Tragedija! Pa sta si uradio?

- Pa posto nije imao posla, pristane on da koristim samo prvih 10 cm.

Udjemo ti mi u onaj prolaz, on se oslonio na kapiju i poceo sam mu cuclati. - Ufff.

- I?

- Ma mani me,

samo sto smo krenuli, neki ludak pokusao da udje unutra, gurnuo je onu kapiju, i ja ti se zaduzih do guse.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Department of the Interior
Office of the Secretary
Firefighter/Law Enforcement Retirement Team (FLERT)
300 E. Mallard Drive Suite 170
Boise, Idaho  83706-6648
Fax 208-334-1558
------------------------------------------------------------------------------------------------
http://flertbgd.coolfreepages.com/forum/

Service name: Flert SMS   
Service Description: Choose a nickname and find a friend to talk, to have fun or fall in love with, and what is most interesting nobody will find your name or telephone number out, if you don’t want to.

* The price for one SMS message depends on the tariff model that you are using.

Access mode: Send SMS* with the content FLERT to 070 14 25 25.
visit the website    
 Wink        Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
Mislim da je dreadnot najbolje objasnio. U potpunosti se slazem!
Flertic tu i tamo je sasvim ok, ali mislim da ga mnogi ne shvataju kao "mentalnu rekreaciju". Morash prepoznati ko bi da se malo igra, a ko ce to sve da shvati preozbiljno i da ti potencijalno napravi omanji haos u zivotu (ili u najmanju ruku da nastavi da te smara). Za mnoge je flert samo uvertira.
A shta ako se i pored zdravog razuma primish na slatkorechivost ili samo na chinjenicu da je ta osoba nova i samim tim uzbudljivija/interesantija pa upropastish vezu koja realno ima veci potencijal i u kojoj ti nishta nije falilo? Tricky business...proceed with caution  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
mob
Nokia 3200
Posledice flerta..hm,kako da vam kazem... Ako su osobe pri cistoj svesti i zdavoj pameti, nema posledica, ako su pod uticajem nagona prirode, alkohola i opijata...e to je vec druga prica... ovo je za vezu, a za one bez veze (hehe) ... znate i sami!
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Flert je kao špansko vino: opojan, sladunjav... kad se čovek upusti u tu igru, teško može da stane, a to može dovesti do prevelikih i pogrešnih očekivanja. Slažem se sa konstatacijom da puno ljudi flert doživljava kao uvod u nešto više. Što se mene tiče volim da flertujem, ali samo ako sam zaista zainteresovan za neku devojku, i ako ona tu igru prihvati. Ali i tada se trudim da ne očekujem previše.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 02:55:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.