O Bože (aka Milan91) :) deder kaži, volje ti, koji od svih ovih programa su mi neophodni da bih flešovo k850i. Uzet ju u m:tel mreži u BiH/RS, ali je počeo da šteka, ne šalje sms, gasi se... Kad pokušam da ga apdejtujem preko PC Suita (tj. tamo ponudjenog apdejta) kaže da imam posljednji softver. Na Software ifo mi piše: R1FA035 PRGL 12004400_GENERIC_SO R1FA035
EROM: 1200-4341 SEMCBOOT R6A008
Sada, ako bi bio voljan da mi samo kažeš koji je posljednji firmware koji bih trebo da ganjam po netu i kojim programima da ga ubacujem.
imam sony ericson k850i vec godinu dana,nisam imao problema sa njim moze li mi neko pomoci nece da se upali samo svetli tastatura i plavo svetlo na kameri unapred zahvalan
Pokusavam da flesujem K750. Probelm je u tome sto kada drzim C i ukljucim USB telefon se normalno ukljuci kao i da ne drzim C.. Pocne da se puni preko USB-a, tako da ga XS++ uopste ne prepozna.. U cemu je problem?
E sad interesuje me da li ja mogu njega flash zato sto je CID53? Zato sto je nesto pisalo da treba prepoznati pored CID4x, ili CID50 ili 52. Pomozi mi boze [milan91]
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.