Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60041 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola MPx200, MPx220
Probao na drugom kompu, probao sa vise romova, nece... Reinstalirao drajvere od usb-a, promenio win na kompu, probao sve usb-ove na kompu, uvek isti problem. Dodje do 10-15% i diskonektuje se...

I kad ga ostavim konektovanog, on tripuje. Konektuje se, diskonektuje se.... i u krug...

Ma maler... to mi bratov MPx220... moj MPx200 radi savrseno, mnooogo se pokazao kao kvalitetniji. Ali jbg...

Videcu do nekog servisa da odem, ali ne verujem da ce mu oni pomoci...

Sik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
HTC desire s
Probao na drugom kompu, probao sa vise romova, nece... Reinstalirao drajvere od usb-a, promenio win na kompu, probao sve usb-ove na kompu, uvek isti problem. Dodje do 10-15% i diskonektuje se...

I kad ga ostavim konektovanog, on tripuje. Konektuje se, diskonektuje se.... i u krug...

Ma maler... to mi bratov MPx220... moj MPx200 radi savrseno, mnooogo se pokazao kao kvalitetniji. Ali jbg...

Videcu do nekog servisa da odem, ali ne verujem da ce mu oni pomoci...

Sik

Pa nema sta vise oni da ti urade, sve si ti vec probao, mozda cak u servisu znaju manje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola MPx200, MPx220
Stoji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
HTC desire s
Stoji...

Pa mislim ono znas vec sta su nam govorili ovi iz servisa hehe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
momci, postoji i pm za razmenjivanje ovakvih poruka......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola mx220
Sa 1.53 ROMom imam jedan cudan problem - drugi uredjaji (PC, i drugi mobilni elefoni kao npr moj P990) vise ne detektuju na mpx-u file transfer bluetooth servis, pa zato ne mogu sa njih vise da prebacujem na mpx nikakve fajlove. Sa mpx-a uspesno saljem fajlove na druge uredjaje. Takodje, nemam ni bluetooth COM port service, pa samim tim ne mogu da startujem Active Sync. PC i P990 prijavljuju pri uparivanju sa mpx-om da telefon podrzava samo bluetooth dial up i bluetooth audio gateway. Dok sam koristio 1.49 nije bilo nikakvih problema sa bluetooth servisima.

Na 1.53 ROMu dugacak pritisak na home button-u mi startuje explorer za razliku od 1.49 roma na kome se tako startuje izbor profila i opcija za offline mod.

I jos jedno pitanje - da li je izmena Activ Sync ID-a u registry-u istovremeno i izmena bluetooth ID-a (Trenutno se moj mpx na drugim uredjajima identifikuje kao mpx220)?

=================================================================================

Pronasao sam odgovore - da bi radio OBEX file transfer preko bluetootha u 3.51 i 3.53 romovima mora da se edituje registry.

Takodje bluetooth id i active sync id nisu isti i mogu se izmeniti koriscenjem freeware programa - RJV RegTweaks UI
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 09:27:17 od chalx »
IP sačuvana
social share
MPX220
Rom 1.49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
gde su romovi za mpx 200
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
gde su romovi za mpx 200

Nalaze se na www.google.com i ukucas motorola mpx200 rom download i naci ces Smile

Chalx druze da bi prebaciovao fajlove tj da bi primao fajlove ne moras da editujes registar nego samo da cekiras recive obex from other devices, tako nesto pise... Na 1.49 romu je to vec cekirano, dok na azijatima moras da sam uradis. Koristio sam sve ove romove i predlazem ti da ostanes na 1.49 jer je najbolji po meni Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 12:50:33 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6680
Moze li neko da mi da link ka Windows 5 rom-u za mpx200. Ne znam da li vec postoji na ovoj temi, posto mi sa dial-upom treba nekoliko dana da sve procitam. Preko google-a nisam uspeo nista da nadjem. Pomozite ako mozete. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
I reject your reality and substitute my own!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
Moze li neko da mi da link ka Windows 5 rom-u za mpx200. Ne znam da li vec postoji na ovoj temi, posto mi sa dial-upom treba nekoliko dana da sve procitam. Preko google-a nisam uspeo nista da nadjem. Pomozite ako mozete. Hvala unapred.

Druze ne bih ti preporucivao da ubacis wm5 rom, jer dosta baguje i moze da se desi da ti pravi probleme tokom flashovanja, dosta korisnika je imalo losih iskustava sa tim romom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.