Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60271 puta)
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Znaci ovaj manji ne mora da se instalira?
Nije neki patch ili tako  nesto?

I 2 pitanja koja nisu vezana bas za ovu temu, ako nije frka...

1. Koliko sam izvalio niko ne ume da podesi mms na 064. Ne umeju ni u korisnickim servisima. Ja umem. Hehe. Ako niko to vec nigde nije postavio, a treba nekome, recite mi gde da stavim post.
2. Kako se stavljaju ti "personal" avatari. Modovao sam jedan postojeci, ali ne izvaljujem kako da ga upload-ujem na sajt...

Jos jedna stvar, koristice mozda nekome...
Posle mesec dana koriscenja 3.51, presao sam na 1.53 ROM. Vec sam opisao losa iskustva sa stabilnoscu 3.51, za 1.53 je rano da kazem bilo sta na tu temu, ali ono sto sam izvalio na 1 jeste da je prijem na 1.53 bolji tj. daleko jasnije i glasnije cujem sagovornike, ali sada crtice na bateriji brze odlaze (ne nesto drasticno brze, ali primecuje se razlika).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
za mms sam ja vec znao,ali ipak nisam uspeo da podesim,jer nesto nemoze gprs i mms u isto vreme nego nesto posebno da prebacujes ako se dobro secam.Za signal neznam nesto imao sam 1.53 a sad 3.51 i nisam primetio.
p.s. 2 pitanje neznam,a za mms ti ipak postavi (u temu modifikacije...) pa da vidim da li sam lepo radio.
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
Znaci ovaj manji ne mora da se instalira?
Nije neki patch ili tako  nesto?

I 2 pitanja koja nisu vezana bas za ovu temu, ako nije frka...

1. Koliko sam izvalio niko ne ume da podesi mms na 064. Ne umeju ni u korisnickim servisima. Ja umem. Hehe. Ako niko to vec nigde nije postavio, a treba nekome, recite mi gde da stavim post.
2. Kako se stavljaju ti "personal" avatari. Modovao sam jedan postojeci, ali ne izvaljujem kako da ga upload-ujem na sajt...

Jos jedna stvar, koristice mozda nekome...
Posle mesec dana koriscenja 3.51, presao sam na 1.53 ROM. Vec sam opisao losa iskustva sa stabilnoscu 3.51, za 1.53 je rano da kazem bilo sta na tu temu, ali ono sto sam izvalio na 1 jeste da je prijem na 1.53 bolji tj. daleko jasnije i glasnije cujem sagovornike, ali sada crtice na bateriji brze odlaze (ne nesto drasticno brze, ali primecuje se razlika).

E ovako za mms ako hoces postavi u top temi gde svi pisemo, jer je ovu sam temu napravio cisto zbog flashovanja i da ne bi zatrpavali onu temu stalnim pitanjima. Onda personalni avatar mozes samo da dobijes kada ispunis sve uslove, a neki od njih su minimum 800postova, provedeno vise od 60 dana na bureku...... to pogledaj na internim pitanjima.

A za rom> evo ja vec dugo vremena koristim 3.53 i sasvim sam zadovoljan, 1.51 sam kratko koristio jer sam brzo naleteo na 3.53 pa reko da promenim noviji je pa je sigurno bolji.... e sada iskustva sa 1.51 ne mogu da kazem jer sam ga kratko koristio ali zato 1.49 je sasvim ok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 2G
ma to je sve isto (bar po meni) 1.49 i 1.53.....samo sto 1.49 ima veci font....i sto nema onih kineza...
ali baterija i dalje losha....ja kad sam promenio sa 1.53 na 1.49 baterija se vratila u normali na 3-4 dana...a posle ponovo razocarenje....
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
ma to je sve isto (bar po meni) 1.49 i 1.53.....samo sto 1.49 ima veci font....i sto nema onih kineza...
ali baterija i dalje losha....ja kad sam promenio sa 1.53 na 1.49 baterija se vratila u normali na 3-4 dana...a posle ponovo razocarenje....

Kako to ponovo razocarenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola mpx220
gde mogu da skinem tu novu verziju roma i kako da znam koja je trenutna verzija na mom telefonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 2G
Kako to ponovo razocarenje Smile

Pa zbog baterije...ne znam sta se to dogodilo i sta sam ja uradio da je pocela mnogo brze da se trosi nego sto je bilo kada sam kupio tel.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
gde mogu da skinem tu novu verziju roma i kako da znam koja je trenutna verzija na mom telefonu?

Znas kako sada je malo tesko doci do roma jer ne smemo da ti postavimo linkove ali ako hoces mogu ja da ti nekako to prebacim preko icq, znaci fora peer2peer, e sad ne znam kakv net imas.... mada imas dosta sajtova na kojima mozes da skines romove, kako se flashuje imas na prvoj strani ove teme.. Ako te ne mrzi da malo goodlas ti kucaj mpx220 1.53 rom ili 1.49 zavisi sve koji te interesuje. Da bi proverio koja je tvoja verzija roma to mozes da vidis u start/setting/about/manufactured
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson W950i
@mixi90@:
Ja vec duze vremena koristim rom 1.49 i sasvim sam zadovoljan. Baterija mi nekada traje 3, a nekada 4 dana. Bas sam se interesovao od cega zavisi trajnost baterije i mislim da je u pitanju nacin praznjenja i punjenja baterije, a ne samo pozivi i aplikacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung L870
@mixi90@:
Ja vec duze vremena koristim rom 1.49 i sasvim sam zadovoljan. Baterija mi nekada traje 3, a nekada 4 dana. Bas sam se interesovao od cega zavisi trajnost baterije i mislim da je u pitanju nacin praznjenja i punjenja baterije, a ne samo pozivi i aplikacije.

Zavisi od koliko ti se aplikacija nalazi aktivnih. Sto imas vise to ti krace traje baterija. Zato preporuka je da se koristi Task Menager.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.