Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60268 puta)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6600
Ma nisam ga ni upoređivao. Mislim jesam zvuk sa zvučnika koji je mono kod oba i kod oba je nejak, najblaže rečeno. Samo me je zanimalo da li je i na sluškama isti ili bolji (što bih i očekivao) i da li distorzira. Mislim, kod mene na 6600 i na slušalicama blago distorzira i baš je slabašan, eventualno da se pogleda neki film ali je za muziku neupotrebljiv. A kakve su Motoroline default sluške, po radnjama kažu da su mono pa tako dolazimo i do mog sledećeg pitanja: kakav je džek, standardna banana ili mini kao kod mene i da li mogu bilo koje generičke slušalice da se ubodu ili ima nešto posebno. E i unapred se izvinjavam zbog razvodnjavanja teme ali kad se sve lepo nadovezuje a i koliko vidim mišljenja oko romova su se stabilizovala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ atomska sarma

Sluske su stereo 2.5 mm odnosno manje nego kao one klasicne za komp ili vec nesto slicno. Ulaz je mini bananica. Sto se tice zvuka odlican je. Imao sam 6600 pre Motorole i mogu da ti kazem da je jedno 10-tak puta bolji i lepsi zvuk. Mozes cak da osetis razliku izmedju wma i mp3 zapisa
Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
ljudi ja vas nista nerazumem to oko romova Smile Smile Smile.Oceli mi neko objasniti to 1.53 3.53 1.51 3.51 Smile Smile Smile Smile Smile

Pa bre, Stevo, isti fazon kao da se neko istripuje da ti imas brata blizanca Peru, pa te cas zove Steva, cas Pera.

Tako i postoji rom 1.53 kao najnoviji iz 1.XX serije i 3.51 kao najnoviji iz 3.XX serije.
1.XX serija ima WMP 9, 3.XX serija ima WMP 10, po tome ih opusteno razlikujes.
Ljudi su se istripovali da je 3. oznaka za aziju, a 1. za evropu pa zato i vlada misljenje da je 1.53 isto sto i 3.53(samo sto 3.53 ne postoji)...

Ma cela prica je nebitna i nista ne menja. Cisto sam na nekim stranim sajtovima izvalio taj podatak koji objasnjava kako to romovi cas imaju WMP 9 cas WMP 10. Nista drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 16gb
Hvala ti,ja sam nesto drugo razumeo  Smile .Reci mi onda koji je noviji rom od ovih asian? Smile Posto po nekoj logici je 1.53,ali on ima wmp9,a 1.51 koji je navodno stari od njega ima wmp10,mozda sam se ja nesto istripovao,ali da cujem tvoje (vase) misljenje. Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2006, 04:11:33 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Hvala ti,ja sam nesto drugo razumeo  Smile .Reci mi onda koji je noviji rom od ovih asian? Smile Posto po nekoj logici je 1.53,ali on ima wmp9,a 1.51 koji je navodno stari od njega ima wmp10,mozda sam se ja nesto istripovao,ali da cujem tvoje (vase) misljenje. Smile

Pa poenta je da se radi o dve razlicite "klase" ili kako god vec hoces to da na zoves romova.
1.53 je poslednji u klasi koja pocinje na 1, 3.51 poslednji u klasi koja pocinje na 3.
Sigurno medju njima ima jos razlika, ali ona jedna ocigledna je ta sto klasa 1 ima ugradjem WMP9 a klasa 3 WMP10 (tako si recimo WMP10 imao u romovima 3.45 3.46, ali ga nisi imao u 1.47 i 1.49...).

Koji je sad tu bolji pitam se i ja.
 Kapiram da je to od prilike kao razlika izmedju golfa 4 iz neke zadnje serije proizvodnje kada su ga vec u dusiu znali i golfa 5 sa pocetka proizvodnje. Jbm li ga sta je tu sad bolje. To verovatno zavisi od licnih kriterijuma i potreba. To nego bas zesce strucan moze da izvali i kaze. Bolji je onaj ko ji se u prakticnom radu pokazao kao bolji i bas to pitam sve vas koji steb probali i jedan i drugi kakvi su vam utisci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
A zna li neko ima postoji li fora da se povecaju ili bar podebljaju slova u meniju, sms-u, na homes screen-u?

Onim upoutstvom na drugom MPX topic-u se samu udebljavasju sistemski fontovi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 16gb
imas negde u registru da podesis velicinu slova,ali nisam siguran gde,vec je neko pricao o tome.

Cekaj,a onda bi trebalo da umesto 1.51 rom-a koji mi pise pored naziva fona(ovde na forumu) da stavim 3.51?????
i reci mi ima li razlike izmedju 1.53 i 3.53,i kakav je 3.50 asian rom????
« Poslednja izmena: 21. Sep 2006, 16:06:33 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
e liudi ima razlike na 3.51 mogu da rade programi za WM2003SE i ZA WM5 a na 1.53 moze samo da rade programi za WM2003SE a ne WM5
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
e liudi ima razlike na 3.51 mogu da rade programi za WM2003SE i ZA WM5 a na 1.53 moze samo da rade programi za WM2003SE a ne WM5

e da tacno ja sam zaboravio to da napomenem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Cekaj,a onda bi trebalo da umesto 1.51 rom-a koji mi pise pored naziva fona(ovde na forumu) da stavim 3.51?????
i reci mi ima li razlike izmedju 1.53 i 3.53,i kakav je 3.50 asian rom????

Pa da. Logicno bi bilo da stavis 3.51, posto 1.51 u stvari i ne postoji.
Ato se razlike izmedju 3.53 i 1.53 tice, ona je u tome sto 3.53 ne postoji, a 1.53 je najnoviji rom serije 1.xx

Da ne pocinjem iz pocetka. Imas u mojih prethodnih par postova pricu koju su sada i moderatori dopunili o razlikama izmedju 3.xx i 1.xx serije romova i gresaka u njihovom mesanju kod nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.