Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60085 puta)
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
@vostezmaj

ma znam. pa ja sam ti i pisao podesavanje za mms na onom drugom mestu (da ne pominjemo). ne znam kako ti ne radi. evo sada imamo cak i isti rom i ja sam podesio od a do sh kako sam ti rekao i meni radi. mora da je tvoj gprs drugacije podesen od mog...

inace izvalio sam podesavanje i za gprs ovde. moraju 3 profila da se prave. 1. za MMS, 2. za GPRS i 3. fiktivni koji sluzi samo da ga mob automatski prepozna u WAP PROXY opciji jer ako tu postavi bilo koji od druga 2 nista ne radi...

ovo resenje nije ni malo elegantno ali radi. nadam se da neko ima i neko jednostavnije i da ce ga napisati. ako ne bude mogu ja ovaj moj "stap i kanap" princip da ispisem ovde ako nekom zatreba.

Jos nesto. Moze li neko postaviti neku full verziju Java engine-a i nekog dobrog antivirusa? Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Greska. Ne treba full verzija Java engine-a, to se lako nalazi, nego nekog SIM MANAGERA. TNX.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
za pitanja i odgovori u vezi MPx220 koristi ovu temu Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!,a ova tema je samo za flesovanje motorole MPx200-220  Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
za pitanja i odgovori u vezi MPx220 koristi ovu temu Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!,a ova tema je samo za flesovanje motorole MPx200-220  Smile

E ljudi stvarno ste se raspricali o nebitnim stvarima sto se tice ove teme, mislim otisli ste u offtopic kakve veze imaju slusalice sa flashovanjem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Ok. Greska. Priznajem.

Prebacicu ova pitanja i komentare taamo gde im je mesto. Sorry.

Aj' samo jos jedno pitanje vezano za ovu temu.
Danas sam prvi put fleshovao mob i ubacio 3.51... Tripujem se da li je onaj .53 bolji...
Moze li neko ko je probao i jedan i drugi reci u cemu su razlike i koji su im + i - kada se direktno uporede.
Kapiram da nisam jedini kog to zanima tako da bibilo extra korisno da neko sa licnim iskustvom kaze par reci o tome.
Tnx.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
E znas sta obadva roma su stabilna i bez bagova to im je veliki +++++ e sad jedina razlika koju ces primetiti je da 1.51 ima wmp10 a 1.53 nema. To je jedina razlika koja je vidna na prvi pogled, ja sam malo koristio 1.51 rom a duze vreme koristim 1.53. E da umalo da zaboravim oba roma su otkljucana tako da nema problema kada instaliras neki softwer i mnogo je jaci zvuk u zvucniku nego kod ne azijskihg romova. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Hvala na brzom odgovoru Acika.

Ja nesto sad cackam po raznim sajtovima i naleteo sam na neku pricu da onaj prvi brvi broj nije samo pitanje obelezavanja ovde i u aziji. Postoje samo 3.51 i 1.53 (1.51 i 3.53 ne. nisu im sinonimi). Serija na 1 ima ugradjen wmp9, serija na 3 wmp10 tako da nije doslo do vracanja na stariji wmp u novijem romu kao sto izgleda ako se uzme da je to 1 ili 3 na pocetku ista stvar.
Dalje nista nisu pisali tako da ispada da da je 1.53 novija i doradjenija verzija starijeg tipa roma, a 3.51 manje "up-to-date" verzija novijeg tipa roma... Pitanje je sta tu sada bolje radi.

Zato bi mi (a verovatno i ne samo meni) znacilo jos malo pojasnjenje, ako nije problem. Ima li razlike u trajanju baterije, kvalitetu prijema i zvuka i kvalitetu kamere i tako tim nekim konkretnim opipljivim stvarima izmedju ova dva roma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
Hvala na brzom odgovoru Acika.

Ja nesto sad cackam po raznim sajtovima i naleteo sam na neku pricu da onaj prvi brvi broj nije samo pitanje obelezavanja ovde i u aziji. Postoje samo 3.51 i 1.53 (1.51 i 3.53 ne. nisu im sinonimi). Serija na 1 ima ugradjen wmp9, serija na 3 wmp10 tako da nije doslo do vracanja na stariji wmp u novijem romu kao sto izgleda ako se uzme da je to 1 ili 3 na pocetku ista stvar.
Dalje nista nisu pisali tako da ispada da da je 1.53 novija i doradjenija verzija starijeg tipa roma, a 3.51 manje "up-to-date" verzija novijeg tipa roma... Pitanje je sta tu sada bolje radi.

Zato bi mi (a verovatno i ne samo meni) znacilo jos malo pojasnjenje, ako nije problem. Ima li razlike u trajanju baterije, kvalitetu prijema i zvuka i kvalitetu kamere i tako tim nekim konkretnim opipljivim stvarima izmedju ova dva roma?

U bre sad si me bas zainteresovao mada ja znam da je 1.53 i 3.53 isto mislim nema nikakve razlike, a nisam te bas shvatio za one brojeve sto si pricao. Smile

Nego baterija, kamera  su prilicno slicnih osobina kao i na ostalim romovima a zvuk je kvalitetniji na azijatima posebno na 1.51 i 1.53 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
@Acikav

Oko brojeva.
Poenta te price je da je valjda neko izvalio da je 1.53 isto sto i 3.53 i da je 1.51 isto sto i 3.51.
U stvari kao samo postoje taj 1.53 koji je najnoviji iz 1.XX serije i 3.51 najnoviji iz 3.XX serije. Pitanje da li to tacno ali ima logike ako pogleda to oko wmp-a.

To da mob bolje radi na ova dva roma nego na ostalioma znam, zanima me samo na kom od njih bolje radi i u cemu je sem u wmp-u razlika, ako u opste i moze da se izvali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 16gb
ljudi ja vas nista nerazumem to oko romova  Smile  Smile  Smile.Oceli mi neko objasniti to 1.53 3.53 1.51 3.51 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.