Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60070 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson W950i
Pozdrav!

Skoro sam flashovao mpx220 sa asian 1.53
dogadja mi se da se telefon zaglupi - ugasi se ekran, tasteri ne reaguju i nece da se upali sve dok se ne izvadi baterija i vrati...

ima li ko ideje... da li je do ovog azijata ili sta vec? jer mi je sa ranijim ne aziskim romom motorolica radila besprekorno....

pozdrav!
Evo meni se danas opet to desilo - definitivno je kriv samo rom 1.53, nije nikakva druga aplikacija, jer to mi se dasavalo i pre instalacije bilo kakvih programa. Nije bas cest problem, ali definitivno ne vidim razliku izmedju ovog i predhodnih rom-ova (1.43,...), osim ovog bag-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
Pozdrav!

Skoro sam flashovao mpx220 sa asian 1.53
dogadja mi se da se telefon zaglupi - ugasi se ekran, tasteri ne reaguju i nece da se upali sve dok se ne izvadi baterija i vrati...

ima li ko ideje... da li je do ovog azijata ili sta vec? jer mi je sa ranijim ne aziskim romom motorolica radila besprekorno....

pozdrav!
Evo meni se danas opet to desilo - definitivno je kriv samo rom 1.53, nije nikakva druga aplikacija, jer to mi se dasavalo i pre instalacije bilo kakvih programa. Nije bas cest problem, ali definitivno ne vidim razliku izmedju ovog i predhodnih rom-ova (1.43,...), osim ovog bag-a
Ja takvih problema nisam imao sa 1.51.POzz Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 16gb
Ljudi
Kod:
. Kako da se dekodira fon.(sa nemacke je mreze) Uradjen mu je flesh,ali nepomaze.Probano je sa onim unlockerom sa world of mpx,i tu ili nije uradjeno kako treba ili nije moglo ni sa tim. Sta da se radi greota da jedna mpx220 trune za dzabe  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Ljudi
Kod:
. Kako da se dekodira fon.(sa nemacke je mreze) Uradjen mu je flesh,ali nepomaze.Probano je sa onim unlockerom sa world of mpx,i tu ili nije uradjeno kako treba ili nije moglo ni sa tim. Sta da se radi greota da jedna mpx220 trune za dzabe  Smile

Pa najbolje je da odneses u neki servis, mislim da mi ne bi sada izmisljali svasta posto mislim da niko nije bas upucen u to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
Ljudi
Kod:

Pa najbolje je da odneses u neki servis, mislim da mi ne bi sada izmisljali svasta posto mislim da niko nije bas upucen u to Smile
i ja tako mislim no ti njajbolje i najsigurnije.POzz Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 16gb
Hvala ljudi,ali nije bilo pitanje za mene vec me pitao jedan poznanik,pa ja reko dali ima neko prosto resenje,ali ocigledno mu je bolje da ga nosi u servis. Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6600
Pošto tek planiram da pazarim isti zanima me gde da nabavim dotični 1.51 rom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 16gb
::atomskasarma::    imas ga na www.surrealnetworks.com registruj se i tamo posto nemozes da skines ako nisi registrovan.
Neces se pokajati sa 1.51.Pozdrav  Smile

p.s. samo nisam razumeo,oces da pazaris telefon??
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Pozdrav.
Citajuci postove ovde izvalio sam da je ipak 1.51 bolji i stabilniji od 1.53.
Muka je u tome sto ovde moze dfa se downloaduje samo 1.53.  Surreal sajt mi non stop izbacuje neku "thief" poruku tako da nema sanse tako bilo sta da skinem.
Moze li mi iko pomoci oko toga gde jos mogu naci 1.51 rom? Tnx unapred.
Jos nesto. Ja sam 1.32 romu jedva nabudzio mms i wap. Rade li oni vama na tim novijim romovima. Tnx (part 2)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Uspeo sam da se snadjem sa surrealom, tako da prvo pitanje nije bitno vise.

zanima me jos samo to rade li vam mms i wap normalno na novim romovima i da li ih podesavate isto kao na starim. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.