Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 59971 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E51
molim onog ko ima usb driver za mpx220 da mi posalje na a.peric@teol.net , izludecu vise  Smile , stalno mi pokazuje 'new hardware found' i to nakon sto sam instalirao novi sync 4.2.

eto, unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E51
ok, sve je u redu. uspeo sam da nadjem driver i upravo po prvi put u mom zivotu promrnio rom na telefonu  Smile
sad umesto 1.43 imam 1.49. da li uopste ima razlike ??
svima se zahvaljujem na savetima i odlicnom forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
E imam problema oko podeshavanja interneta,skinuo sam uputstvo sa WOMPX220,ali opet nece!!!
Nijednu stranicu nece da otvori!Jel moze neka pomoc recimo temeljnije uputstvo,tj. doslovno ili slicno?
I ono za MMS mi ne radi takodje,ja sve podesim u settings/data conection... ali kad treba da ga konfigurisem u programs/.../aplication ja tamo imam samo calculator i modem link.I tu bi mi dobro dosla pomoc. Inace rom 1.53 je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
E imam problema oko podeshavanja interneta,skinuo sam uputstvo sa WOMPX220,ali opet nece!!!
Nijednu stranicu nece da otvori!Jel moze neka pomoc recimo temeljnije uputstvo,tj. doslovno ili slicno?
I ono za MMS mi ne radi takodje,ja sve podesim u settings/data conection... ali kad treba da ga konfigurisem u programs/.../aplication ja tamo imam samo calculator i modem link.I tu bi mi dobro dosla pomoc. Inace rom 1.53 je.

Ova tema se bavi flashovanjem fona ali ne i tim pitanjim za takva pitanja koristi OVU temu

Takodje mi koji imamo mpx220 dogovorili smo se da u potpisu fona imamo i napisan rom koji koristimo radi lakseg prepoznavanja problema, napisi koji je rom i fon ako hoces da ti lakse pomognemo. Smile

« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 10:37:50 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E51
Da li se nekom da kada vas neko zove i pre nego sto se javite pritisnete volume controler sa strane (recimo slucajno), da fon prestane da zvoni, kao da je na mute, a ustvari i dalje zvoni ? ? ?  Smile

Acikav: ovo pitanje nema veze sa ovom temom lepo sam vam rekao koja tema sluzi za ovakva pitanja

« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 15:33:44 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
da li se nekom da kada vas neko zove i pre nego sto se javite pritisnete volume controler sa strane (recimo slucajno), da fon prestane da zvoni, kao da je na mute, a ustvari i dalje zvoni ???  Smile
Pa to je normalno jer to je isto kao na symbianovim telefonima da ako se npr. nalazis u kancelariji i imas sastanak u slucaju da ti zazvoni fon ti pritisnes silent a u tvom slucaju pritisnes volume control zvuk se uskljuci,ja licno mislim da je to dobro od strane Motorole i Windowsa mobila
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Dobro bre "motorolista" i "sakingsny" kakve veze ima volume controler sa flashovanje Motororole, zasto spamujete ovde kada ovo nije thread za to. Lepo vam kaze i "acikav" da imate drugu temu za postavljanje pitanja, ovako samo nagomilavate postove u ovom threadu i otezavate ljudima da rese probleme vezane za flashovanje jer moraju da citaju i sta treba i sta ne treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Probao sam ali plugin-ovi ne dolaze uz TCPMP ,a radi mi samo onaj kojeg prvog instaliram.
Stavio sam ono za fon i rom pa je sad lakse da mi pomognete Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Probao sam ali plugin-ovi ne dolaze uz TCPMP ,a radi mi samo onaj kojeg prvog instaliram.
Stavio sam ono za fon i rom pa je sad lakse da mi pomognete Smile

Ljudi slusajte ovo pitanje nema veze sa ovom temom reako sam vam za takva pitanja koristite ovu temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
e ljudi ovde se prica o flesovalju MPx220 a ne o TCPMP i drugom stvarima
a sto se tice flesovanja da biste resili probleme koristite romove 1.51 i 1.53 a nije los i 1.49
ja trenutno koristim 1.51 jer ima dobru stabilnost i Windows Media Player 10 Smile i Mogucnost Wm5 programima.POzz Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.