Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flash sms?  (Pročitano 7207 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
Ciglo vise sam mislio da mozda nema neko cudo od programa koji bi radio pod javom ili sl.(ako je moguce!).Nisam ni mislio da ce mi symbian program raditi na obicnom telefonu Smile
nemoj se vredjati sto nisu svi "ludi" za symbianom(i ja sam nekad bio al sam se razocarao)  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Daleko od toga da se ljutim, samo me malkice uvek iznervira insistiranje na "virisima" koji kvare sliku o Symbian OS-u. Ne mogu da shvatim da je zaista tolika fama i strah zahvatila ljude. Sami virusi su totalno neštetni dok ih korisnik telefona svojim "mehaničkim delovanjem" ne pokrene, tj., instalira u telefon.
Pored toga hiljadu puta sam govorio o tome da ako već nemate telefon sa operativnim sistemom nemojte onda i zahtevati nešto nemoguće, tj., mogućnost alternative softveru koji radi na Symbian OS-u, kada se zna i na prste se mogu prebrojati aplikacije(programi) za telefone koji nemaju OS i podržavaju samo Java softver!!!
Zato, ako vam je stalo do instalacije softvera u telefon i proširenja njegove upotrebe bezbroj puta, recimo u ovom slučaju programa za fleš SMS poruke onda lepo pri kupovini telefona dobro razmislite šta želite od svog telefona da posle ne bi ste došli u situaciju da vam neko poput mene podrugljivo odgovori na vaša pitanja "a što ne može"!
Lepo kupite telefon koji ima OS pa bio to WindowsMobile ili Symbian i onda krenite u raspravu o softveru i instalacijama istog u telefon. Ovako vam jedino ostaje par programa za četovanje i par totalno nefunkcionalnih i beskorisnih java aplikacija!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Tako je,nedamo mi naš Symbian OS.E je brate najjači,džaba je sva priča.meni su smješni ljudi koji kupe neki samsung pa kao zatrese s njim a on svira,ja bi mu ga odmah razbio...
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
okey,okey  Smile
  Kad spominjes viruse,ne verujem da je iko pokrenuo virus klikom na aplikaciju "virus"-hocu reci da ih oni koji ih prave kamufliraju!A sto se tice raznih programa za symbian to je posebna prica...Gomila ne funkcionalnih,polufunkcionalnih ili kad razmislim nepotrebnih aplikacija koje su potpuno nepotrebne u svakodnevnoj upotrebi mob. telefona-ovo je moje misljenje iz sopstvenog iskustva!!!
  Slazem se da symbian ima mnogo veci spektar mogucnosti ubacivanja kojecega ali dosta toga da bi radilo nazalost mora i da se plati da bi radilo kako treba  Smile
  Ne zelim da ulazim u diskusiju tipa:da li je bolji symbian ili redovan telefon,jer smatram da to zavisi od samog korisnika i njegovih potreba i interesovanja,zar ne? Smile
  A na kraju , da ne odlutam totalno u off-topic , sto se tice Flash SMS-a ucinio mi se interesantnim ali daleko od toga da cu sada "razbijati glavu" sto moj telefon ne moze da ga salje...     Smile   Smile   Smile
Sve u svemu cini mi se kao jedna zanimljiva opcija da se nasalis sa drustvom!
Ciglo (i ostali) , nemas ljutis,svako ima pravo na svoje misljenje...pozdrav
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
6310i još uvjek zakon telefon za ljude kojima je bitan telefon s kojim će samo pričat.
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
@petarns: Slazem se da symbian ima mnogo veci spektar mogucnosti ubacivanja kojecega ali dosta toga da bi radilo nazalost mora i da se plati da bi radilo kako treba
Još jedan off-topic:
Ovo nije tačno i to u potpunosti. Još jedan primer "zavedene" osobe raznoraznim teorijama zavere o piratskom softveru od antipiratskih agencija. I izgleda da ovo zaista na nekima deluje, plaše se virusa, piratski softver ne radi kako treba,...
Da ja objasnim "de facto" golu istinu, a ona je sledeća: "nema nikakve razlike izmedju pirata i originala osim u tome da jednog treba platiti a drugi se uglavnom nabavlja dzabe! Šire objašnjenje sam dao na ovo forumu i ako nekoga interesuje neka pretrese malo starije teme.
Razlika je samo u tome da nedovoljno upućene osobe pokušavaju da instaliraju softver predvidjen za tačno odredjenu verziju Symbian OS-a u telefone u kojima je prisutna druga verzija OS-a, i tu dolazi do problema i toga da softver ne radi kako treba. Zatim, odredjene Symbian aplikacije zahtevaju instalaciju u samu memoriju telefona a ne na mmc kako svi misle i opet se nedovoljno upućene osobe žale kako ne radi kako treba!
Ovo važi za "originalni" i "neoriginalni"(piratski) softver i to je uglavnom razlog cele zabune!!!
I da, ponavljam, uopšte se ne ljutim jer kao što si i sam rekao "svako ima pravo na svoje mišljenje" a ja cenim ovakvu zdravu konverzaciju!
Poz.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2006, 20:09:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
posle ovog sta drugo da ti kazem nego da cu se kad uzmem u buducnosti neki samsung symbian telefon tebi obratiti prvom za preporuku sta da instaliram od aplikacija i sl.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Manite se ljudi offtopica. Nego jel uspeo neko da provali kako da pošalje poruku na telefonski broj koji nije u imeniku??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Manite se ljudi offtopica. Nego jel uspeo neko da provali kako da pošalje poruku na telefonski broj koji nije u imeniku??? Smile
Ja jesam: instaliraš demo verziju i šalješ ko od šale! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Citat: Cigla tel.
Ja jesam: instaliraš demo verziju i šalješ ko od šale! Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.