Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:14:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flappy Bird  (Pročitano 5868 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Јуче са играо игрицу на компу, где је тежа него на паметним телефонима, рекорд ми је шест.

ja sa nule ni da maknem
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson K610i
Uzeo sada... na "normal" nivou mi je rekord 14, na "impossible" mi je 5.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia X6
imam je na fonu, rekord 141  Smile
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49611
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
Flappy Bird se vraća među “žive”

Kreator igre Flappy Bird, koja je nakon velike popularnosti na njegov zahtev uklonjena sa onlajn prodavnica za aplikacije, mogla bi da dobije svoj novi život.

Kako je u intervjuu magazinu “Rolling Stone” otkrio Dong Ngujen, tvorac popularne aplikacije razmišlja o mogućnosti da Flappy Bird “oživi”, ali uz jedno važno obaveštenje – “Ovaj proizvod može izazvati zavisnost. Molim vas napravite pauzu.”

Ngujen je otkrio da je bio više nego iznenađen reakcijama na njegovu igru, koju je kreirao za tri dana i koja mu je na vrhuncu popularnosti donosila zaradu od čak 55.000 dolara dnevno.

On je naveo nekoliko primera za koje je saznao iz medija – o radnicima koji su izgubili poslove zbog igranja igrice, o majci koja je zanemarila svoju decu jer je bila patološki navučena na Flappy Bird…

“U početku sam mislio da se svi ti ljudi šale”, otkriva Ngujen, “ali sam onda shvatio da oni čine loše sebi”. Upitan zašto je ugasio igru koja mu je donela odličnu zaradu, jednostavno je odgovorio: “Ja sam sam svoj gospodar. Nezavistan faktor.”

Popularnosti igre Flappy Bird dosegla je tolike razmere da je, nakon što je na Twitteru Ngujen objavio da će izbrisati aplikaciju, istu kroz 22 sata preuzelo deset miliona korisnika.

Nakon brisanja aplikacije na Appleovom App Storeu pojavio se niz novih kopija koje takođe privlače brojne korisnike.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
Samsung GT-S7580
Јуче са играо игрицу на компу, где је тежа него на паметним телефонима, рекорд ми је шест.

ja sa nule ni da maknem

Узела те старост под своје! Моји другови прелазе сто (проклети били).  Smile

Citat

А до сада су били летећи меци, мачке, боре дрљаче и гоблини. Много буке ни око чега.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
ne znam, ja igram samo Flappy Boru

http://www.flappyboro.com/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49611
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
Povratak Flappy Bird: Hoće - neće?

Prvo je zaludeo svet svojom jednostavnom aplikacijom Flappy Bird, onda ju je iznenada obrisao, a sada se svako malo pojavljuje sa informacijama o njenom povratku. Šta mladi Dong Ngujen iz Vijetnama zaista želi?

To verovatno ne zna niko sem njega, a sudeći prema njegovim izjavama u medijima, ni sam Ngujen nije siguran šta želi da uradi sa aplikacijom koja je zaludela svet.

Iako mu je igra Flappy Bird svojevremeno donosila i do 55.000 dolara dnevno, a u nju je uložio svega tri dana rada, Ngujen nije bio zadovoljan sopstvenim učinkom, ali ni popularnošću koja ga je zatekla.

Igrica je ubrzo na njegov zahtev izbrisana sa Apple i Google onlajn radnji sa aplikacijama, a zamenile su je brojne kopije. Potom je Ngujen promenio mišljenje i u velikom intervjuu za „Rolling Stone“ najavio da bi igricu pod određenim okolnostima ipak vratio u život.

A onda se ponovo oglasio na svom Twitter profilu 20. marta i na pitanje jednog tviteraša o eventualnom povratku igre odgovorio da će se Flappy Bird sigurno vratititna App Store, ali ne uskoro.

U čemu je problem, još uvek niko ne zna. U međuvremenu, predstavnici kompanije Nintendo opovrgli su glasine da je Flappy Bird izbrisana zbog njihove tužbe. Iako vizuelno Ngujenov učinak podseća na delove igre Super Mario, Nintento je objavio da nije tužio mladog Vijentamca.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung GT-S7580
Као што рекох...

Citat

А до сада су били летећи меци, мачке, боре дрљаче и гоблини. Много буке ни око чега.

Уопште не мора да враћа игрицу назад на тржиште, сви су те ископирали, млади Вијетнамче.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49611
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Flappy Bird se vraća u avgustu, a stiže i novi naslov

Kreator zaraze poznate kao Flappy Bird Dong Ngujen najavio je ponovni izlazak svoje kreacije u avgustu, a samo dan kasnije dao nam je i uvid u novu igru na kojoj radi.

Na osnovu objavljene slike može se zaključiti da će nova igra imati sličan interfejs kao i Flappy Bird, ali još nije poznato kada će ona ugledati svetlo dana.

Ngujen je uz fotografiju objavljenu na Twitteru ostavio i komentar: “Radim na novoj igri tako da ljudi mogu da na neko vreme zaborave na Flappy Bird”.

Flappy Bird je imao jako kratak životni vek unutar Google Playstorea a njen kreator ju je povukao zbog toga što je bila “previše popularna”.

Međutim, Ngujen je sada najavio povratak igre na iOS App Store i Google Play Store u avgustu ali sa nekim novitetima kao što su multiplayer mod i manja zaraznost.

Flappy Bird je pre nekoliko meseci postao globalni fenomen, ali nakon ove pauze, slobodno se možemo upitati – “da li će ponovo biti popularna kao kada je bila na svom vrhuncu nakon ovolike pauze?”

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Како ме нервирају ова помодарства. Прво са Енгри брдс, сад са овим Флепи брд. Има сигурно негде 10.000 људи којима се заиста допала и једно 900.000.000 оних који су их скинули да би испратили тренд.

Игра је екстремно досадна и екстремно глупа. Екстремно досадна зато што је комплетно једнолична, без икаквих промена, награда, модова, било чега... сморила ме је апсолутно после 2 сата, рекорд 59. Екстремно је глупа зато што се цела своди на притискање једног дугмета. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:14:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.