Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:02:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flamingosi - ozbiljnost ili parodija  (Pročitano 26023 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0b
Ma da svi bi Lihtenstajnci glasali za nas kad bi culi kako se pominje njihova mocna drzava  Smile

Ne znam sto su vam Crnogorci krivi, ako si prihvatio neka pravila onda igraj po njima. Pjesma jeste trash ali sta sad. Tako su iz CG mogli da jednog clana zirija nagovore da povuce glasove pa da ne ide ni Tele moje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S6
Evo vako...
Kad neko moralno pada onda ide do dna, srazmerno onome koliko je visoko bio...pizde ne mogu mnogo da posrnu jer su i inace pizde, a nekadasnji cojni, cestiti i junacni crnogorci sada su daleko ispod svakog kriterijuma, sto su pokazali glasanjem za svoju pesmu po istom principu kao prosle godine. Toliko se zadojiti jeftinom dnevnom politikom i ne odvojiti je od necega sto bi trebalo da bude vesela muzicka priredba je tuzno i zalosno. Naravno, ako je politicki zadatak posrati se na sve sto je srpsko/zajednicko, onda cela igra dobija smisao.
Sto se tice Flamingosa - na stranu muzicki kvaliteti, gledajmo moguci rezultat. Sistem glasanja na Eurosongu putem SMS-a je uglavnom odraz snage dijaspore. Medjutim, kada konacno, posle vise godina terora etno i kvazi etno zvuka krenete sa necim sto je u laganom dzez fazonu i sto moze da dotakne ukus drugih slusalaca, sa pravom bismo mogli da ocekujemo po koji glas od Engleza, Iraca, Nemaca, Holandjana i inih. Dodajte tome kombinciju srpskog i engleskog, ubacivanje imena evropskih gradova, tj. koketiranje sa Evropom (nije li svojevremeno pobednicka pesma bila bas na temu ujedinjene Evrope), sledi da bi sanse za dobar plasman, ako ne i pobedu bile veoma visoke. Lagana muzika, pevljivost i zarazan refren koji ulazi u usi samo doprinose vec recenom. Voleli ili ne voleli Flamingose i njihovu muziku, milsili ili ne da je to kvalitet ili djubre, ipak mi se cini da je cilj bio jasan a izabrano sredstvo veoma, veoma dobro (cudi me za nas da smo uboli), te da rezultat ne bi izostao.
Konacno, sad kad je umro Sloba, a poznato je da politika svuda mesa prste pa i ovde (setite se neslavnog poraza Bebi Dol), mozda bi i simpatije bile na nasoj strani, ajde da im sad malo damo, da se dalje demokratizuju i sl.

A za kraj, kao onaj rimski senator koji je svaki svoj govor zavrsavao sa "Uostalom, smatram da Kartaginu treba razorit" i ja, kada je rec o muzici imam svoju stalnu uzrecicu - uostalom, smatram da je najgore dno (JK) nase muzicke scene srecom izostala sa ove Beovizije, pa smo barem tu profitirali.
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony 
Bravo dreadnot ovo si odlicno prokomentarisao
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U danasnjem Blicu su izasla tzv. pravila, pa cu citirati

"Iz pravilnika "Evrovizije" prenosimo clan koji se odnosi na sankcionisanje zemalja ucesnica:

Zemlja ucesnica moze biti sankcionisana i cak iskljucena sa sledeceg izbora u slucaju:
1. da se ne pridrzava opstih pravila takmicenja
2. da se povuce sa takmicenja nakon decembra 2005. godine
3. da ne podnese izvestaj sa rezultatima glasanja sa nacionalnog takmicenja u skladu sa pravilima.
Svaku kaznu ce saopstiti komitet "Evrosonga", na osnovu preporuke Komisije za regularnost takmicenja. Visina kazne ce biti proporcionalna steti nanetoj Evropskoj televizijskoj uniji, zemlji domacinu i organizatoru, kao i reputaciji "Evrosonga". Osim toga, zemlja ucesnica moze platiti i novcanu kaznu (u zavisnosti od ozbiljnosti prekrsaja) do visine iznosa uplacenog za kotizaciju. Maksimalna kazna je iskljucenje sa naredna tri izbora. Zemlja ucesnica koja je kaznjena moze da se zali Administrativnom savetu Evropske televizijske unije."

Mnogo interesantnija "reakcija" mi je bila oca jednog od momaka iz grupe No Name, takodje u istom listu:

"Krivo mi je sto se tako zavrsilo. Svi kazu da je glasanje bilo regularno. Ja sam pre tri godine ucestvovao na "Evropjesmi" kao tekstopisac i moja pesma je od cetiri clana zirija dobila nula glasova. Sta sam ja uradio? Nisam se naljuto vec cestitao pobedniku, Zeljku Joksimovicu. Necu da uporedjujem, ali voditelji ne mogu da budu bolji od muzicara. Podnecemo tuzbu EBU da nam je zivot bio ugrozen - rekao nam je Peric."

Smile

Akcenat stavljam na poslednju recenicu, posebno na "zivot bio ugrozen"! Izgleda da su tu noc svi bili malo "zbunjeni", verovatno su pomislili da ih je publika gadjala kamenicama?! Ah, da... zaboravila sam da su grupu morali da obezbedjuju kako bi "nesmetano" stigli do hotela. Ovaj crnjak se izgleda nastavlja i gubi svaki sportski karakter, jos ce ispasti da su i pretuceni  Smile Verovatno su zaboravili da su dobili gromoglasan aplauz i cuveno "vristanje" od strane devojcica iz prvih redova, nakon prvog izvodjenja svoje pesmice.

Kako god... dva dana pre samog "spektakla" bilo je natpisa po novinama da ce se "potruditi" glasanjem da ponovo "njihova" pesma ode na dalje takmicenje. Pa dobro, nismo bili spremni, drugi deo zirija je zeleo da sve bude regularno, ali nakon glasanja, moglo se "upsss greskom" napraviti "upsss 4 glasa manje", kada je vec sve po fazonu "upsss mi vama - upsss vi nama"  Smile

Bilo je vremena da se usklade, odnosno da rese problem da nam se ne smeje ceo svet (mada... navikli smo), ali ocigledno vise to nikome ne ide u prilog, nego je jednostavnije napraviti potpuni skandal (pitam se sta li ce biti na prvenstvu u fudbalu, mozda je vreme da ispljujemo i taj dogadjaj, pa da nam kasnije svima lakne ukoliko bude sve okj - hoce li biti?!). Jedino se nadam da ce sami izvodjaci shvatiti da pljuvacina nema nikakve veze sa njima, vec sa nekim "drugim vodama" koje su nametnute. A mi... svi onako zajedno... imacemo te hitice tokom leta, vrtece se tamo/ovamo i to ce biti to.

p.s.
izvinjavam se sto sam se ovoliko raspisala, danas mi je izgleda takav dan Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2006, 17:42:22 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
i ja sam chitao u presu 1-2 dana pre takmichenja da su se crnogorci dogovorili da ne daju "nama" (nashem favoritu) ni jedan glas i da probiju svoje... a zashto onda "nashi" nisu uradili isto...  nego mi uvek hocjemo da budemo dobri i bla bla... ma daj , trebali smo mi ... oni u klin mi u polochu!!!
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony 
Jel istina da je jedan iz grupe no shame pljunuo prema publici,kad su izvizdani?
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Ne bi smeo on to da uradi, prvo sto su pic*** a drugo sto bi ih ovi ubili!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony 
A to da su pick*,jesu.Ali tako sam cuo,izgleda da to publika nije videla,mozda se vidi na tv snimku...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sanjar, najveci na svetu celom...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U svoj onoj halabuci to se ne bi dalo videti, ali da je ko video ti momci ne bi izashli chitavi iz dvorane. Ponavljam ono sto danima ponavljam: crnogorci su pokushali da progutaju prevelik zalogaj, ali su se zagrcnuli i ispovracali ga. I drago mi je zbog toga!!! Flamingosi su mnogo bolja kombinacija- i pesma im je bolja, a i predatavljali bi obe drzave- i Srbiju i Crnu Goru, posto je Mare Crnogorac, a Ognjen Srbin. Moram priznati da Mare ima mnogo lepshi glas, ali ni Ognjen nije losh.
IP sačuvana
social share
"Ja sam lud samo kad duva severni vetar. Kad duva jugo umem da razlikujem jastreba od caplje."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:02:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.