Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:05:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji klub u Crnoj Gori?!
FK Zeta Golubovci
62.5%  (35)
FK Rudar Pljevlja
14.3%  (8)
FK Budućnost Podgorica
23.2%  (13)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Zeta Golubovci  (Pročitano 33365 puta)
Ucesnik diskusija

Budimo ljudi i ako smo Srbi ! Grobari Šabac

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
 Vukicevic umjesto Halilovica i bez 5 prvotimaca

GOLUBOVCI - Nakon svega 70 dana Slobodan Halilović je na iznenađenje mnogih završio svoju trenersku epizodu u Golubovcima. Porazi, u derbiju pod Goricom, a onda i iznenađujući gubitak bodova na Zlatici skupo je koštao trenera koji je sa Zetom dostigao neslućene visine u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
- Nakon razgovora sa Slobodanom Halilovićem i saznanja da nismo na istim talasnim dužinama došlo je do razlaza između kluba i ovog stručnjaka - istakao je na početku jučerašnje konferencije predsjednik šampiona iz Golubovaca Radojica Božović. - Na njegovo insistiranje zaključili smo saradnju, koja je može se reći bila uspješna. Sa njim na čelu doveli smo veliki Rendžers u Podgoricu, donijeli prve bodove Crnoj Gori u evropskim takmičenjima...Želio je da promijeni sredinu, Zeta mu je izašla u susret i zahvalna mu je za sve što je uradio... Upražnjeno mjesto na klupi šampiona zauzeo je Mladen Vukićević, koji se na taj način vratio u staro jato posle 7 godina. Vukićević je tvorac nove Zete, karijeru je počeo upravo na klupi tima sa „Trešnjice”. Vodio je klub od podsaveza do Prve lige, a onda je neočekivano došlo do rastanka...

- Između mene i Mladen Vukićevića postojao je u tom periodu jedan konflikt - riječi su predsjednika Božovića. - Bili smo tada neiskusni, vrijeme je učinilo da nesporazum bude izglađen. Našli smo zajednički jezik, prije svega profesionalni. Kad kažem tako uvjeren sam da nismo pogriješili što svjedoče i njegove riječi upućene meni u neformalnom razgovoru: "Predsjedniče ja nikada nisam ni odlazio iz Zete, uvijek sam bio uz klub...". Lijepo je posle toliko godina čuti takve riječi i siguran sam da će on u narednom periodu dati Zeti dosta toga pozitivnog. Kada je mogao da se u tadašnjim ligama nosi sa mnogo jačim protivnicima, tim putem može da nastavi i sada.

- Prije svega moram reći da mi je velika čast što sam se vratio u klub u kom sam ponikao kao igrač, i u kom sam napravio svoje prve trenerske korake - prokomentarisao je Mladen Vukićević. - Zadovoljstvo je još veće što sam na mjestu šefa stručnog štaba koji je aktuelni šampion i najbolji klub zemlje. Svjestan sam da će klub napustiti najbolji, ali Zeta toga ne treba da se plaši. I prethodnih godina je bilo tako, odlazili su najbolji, a dolazili oni mladi, neiskusni i željni dokazivanja i afirmacije. Siguran sam da će tako biti i ovog puta. Ima nekoliko momaka iz omladinske škole, prije svega mislim na Boljevića, Peličiće, Krkotića, te novajlije Novovića i Ćulafića koji posjeduju ogroman potencijal. Trebaće dosta rada sa njima, ali vremenom će oni pokazati kvalitet i kontinuitet igara. Perspektiva Zete je u mladosti. Pokušaću da tu mladost iskoristim da nam bude prednost, a ne hendikep u odnosu na ostale ekipe... Nakon Dečića, koji se do poslednjeg kola i preko baraža izborio za opstanak, došli ste u Zetu koja je sa najvećim ambicijama ušla u prvenstvo?

- Zeta je aktuelni prvak, ambicije su same postavljene...I ove sezone jurišaćemo na prvo mjesto, iako su mnogi skeptici, a pokušaćemo i da osvojimo Kup. Moji ciljevi su pobjednički, želim da nastavim kao što je do sada bilo u Zeti. Nadam se da ćemo biti prepoznatljivi po kvalitetnoj igri na svakom crnogorskom terenu... Vukićević je istakao da će u narednim danima odlučiti da li će se neko novo ime priključiti stručnom štabu... - Obaviću razgovore sa dosadašnjim saradnicima, pa je na meni da odlučim da li će nam se priključiti eventualno još neko...Odlučiću onako kako je najbolje za klub i za mene - kratak je bio Vukićević. Što se tiče igračkog kadra, sa obzirom na to da se večeras u ponoć zaključuje prelazni rok, predsjednik Božović je bio izričit. - Zeta je tokom svih ovih godina bila prepoznatljiva po ovoj igri. Ako se zna da su tu igru kreirali trener i igrači koji su njegove zamisli izvršavali na terenu, te ako se zna da su ti momci uzeli titulu i igrali Ligu šampiona sa uspjehom, onda je jasno da su zaslužili da potraže inostrani klub. Zbog toga će Milan Radulović, Marko Ćetković, Slaven Stjepanović, Žarko Korać i Janko Tumabasević sigurno napustiti klub. Vrlo moguće je da ode i Darko Marković, ukoliko uspostavimo neke kontakte za koje ima nogovještaja. Zeta trenutno ima igrače koji mogu da ih naslijede, u to smo svi u klubu, kao i novi trener, uvjereni...O novim pojačanjima radićemo u dogovoru sa trenerom... Sve će biti poznato posle meča sa Mogrenom, kada će se trener upoznati sa svim igračima i vidjeti na kojim pozicijama smo u deficitu - zaključio je Božović. M.ANTIĆ

Arena
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 00:50:42 od Lurch Srbija »
IP sačuvana
social share
Republika Srpska je Srbija nikad B i H !!! S.R.S !!! Partizan !!! Šabac !!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Budimo ljudi i ako smo Srbi ! Grobari Šabac

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
 Vazna pobjeda Zeta u duelu protiv Mogrena

GOLUBOVCI - Ostala je neosvojiva Trešnjica. Mnogi su čekali dan kada će neka ekipa konačno odnijeti makar bod sa ovog terena. Mislilo se da je Mogren idealna ekipa za rušenje tradicije, ali su puleni Dejana Vukićevića razočarali nikada brojniju publiku na Trešnjici, tako da je stariji brat Mladen sa suprotne strane zasluženo slavio ... Po mnogima najboljeg crnogorskog stručnjaka očekuje težak posao da stvari u Budvi dovede u red. Sa pojačanjima i prebukiranim igračkim kadrom, pauza u šampionatu sigurno je ono što mlađem Vukićeviću i njegovim pulenima sada najviše treba. Igra je često bila nepovezana, spora na sredini terena, sa samo jednim donekle raspoloženim igračem, mladim reprezentativcem Lukom Tiodorovićem.
Meč je odlučen početkom drugog dijela evro-golom Vladimira Boljevića, koji je tako još jednom (utakmica u finišu prošle sezone završena je identičnim rezultatom golom Boljevića iz slobodnog udarca sa skoro istog mjesta) proradio protiv Mogrena i donio svom timu zlata vrijednu pobjedu, koliko god to u meču petog kola šampionata zvučalo čudno. Trebao je ovaj trijumf mladićima šampiona, da odmah na početku kreiranja novog tima oni i njihov novi stručnjak samopouzdanje podignu na najviši nivo...Nakon odlaska najboljih, njih, navijače i upravu kluba jedino je pobjeda mogla utješiti. I ona se desila...Zetini mladići borbenošću i htijenjem nagradili su svog trenera trijumfom.

Debitant na klupi aktuelnog šampiona Mladen Vukićević počeo je zatvorenijom varijantom, sa samo jednim isturenim napadačem korpulentnim Kneževićem, koji je vodio pravi rat i često bio nemoćan u duelima sa defanzivcima Mogrena Bojićem i Drakulovićem. Zbog takve formacije Zeta je bila u podređenom položaju tokom cijelog meča, Mogren je imao više loptu u svom posjedu... Ipak prva prilika bila je ispred Šuškavčevića. U uvodnim minutima meča dlanove mu je dobro zagrijao Vladimir Boljević i tako najavio da je raspoložen a još jedan pucački dan. Mogren je brzo uzvratio preko Ratka Zeca koji je slabo reagovao na centaršut Radovića iz slobodnog udarca, a nekoliko minuta nakon toga Tiodorović je prodro po desnoj strani, centrirao sjajno, ali je Matović zamalo zakasnio. U 28. minutu zatresla se prečka Jovića. Radović je sa nekih 25 metara opalio po lopti, golman Zete ostao je ukopan, ali ga je spasio okvir gola. Petnaestominutna inicijativa gostiju završena je sjajnom prilikom Zeca koji je nakon centaršuta, juče slabog Begovića, slabo šutirao pored gola... U tim trenucima izgledalo je da će šampion pasti, međutim sijevnule se 3-4 brze kontre kao dokaz da su još u životu. Čolaković je oba puta bio u glavnoj ulozi. Prvo je asistirao Kneževiću, koji je pored zbunjene odbrane Mogrena šutirao pored gola, da bi se minut kasnije sam našao u izglednoj poziciji, ali je previše oklijevao. Početkom drugog dijela Zeta je povela i to umjesto da pokrene uspavane Budvane, desilo se potpuno suprotno. Bili su nemoćni da uopšte zaprijete Joviću, tako da za skoro čitavo poluvrijeme nisu stvorili nijednu pravu priliku. Dejan Vukićević je pokušavao izmjenama da razdrma svoje pulene, debitovao je i pridošlica iz Budućnosti Nikola Vujović (dočekan na nož od publike na Trešnjici), ali bilo je to veoma slabo, od ekipe koja je kandidat za titulu...

Nova ekipa Zete sigurno da u ovom sastavu nema potencijal da se upusti u borbu za titulu, ali ukoliko nastave sa ovakvom borbom i zalaganjem - u ovakvoj ligi sve je moguće... M. ANTIĆ

Arena
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 00:51:22 od Lurch Srbija »
IP sačuvana
social share
Republika Srpska je Srbija nikad B i H !!! S.R.S !!! Partizan !!! Šabac !!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Zeta kažnjena sa 20.000 franaka

Aktuelni šampion Crne Gore Zeta iz Golubovaca kažnjena je sa 20.000 švajcarskih franaka zbog toga što su njeni navijači vređali fudbalere Rendžersa na rasnoj osnovi i bacali petarde na teren. Pored toga, Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije izrekla je Zeti dvogodišnju uslovnu kaznu na 10.000 franaka, koja će biti aktivirana ukoliko navijači tog kluba u naredne dve sezone naprave bilo kakav incident.

U izveštaju glavnog sudije i delegata na utakmici kvalifikacija za Ligu Šampiona između Zete i Rendžersa, koja je odigrana u Podgorici 7. avgusta, navodi se da su navijači domaćeg tima na rasnoj osnovi vređali Žana Kloda Darševila.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
Nova pobjeda najboljeg srpskog (I BRAZILSKOG ) kluba u CG  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 5310
Nova pobjeda najboljeg srpskog (I BRAZILSKOG ) kluba u CG  Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imam ja himnu...ja zivim u Zeti i navijam za Zetu i bio sam jedan od osnivaca tj vodja VUKOVA...hvala vam sto tako pricate i podrzavate Zetu za razliku od vecine u Crnoj Gori koja nas mrzi kao klub i kao narod...
IP sačuvana
social share
nismo zgodni al' smo nezgodni
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
imam ja himnu...ja zivim u Zeti i navijam za Zetu i bio sam jedan od osnivaca tj vodja VUKOVA...hvala vam sto tako pricate i podrzavate Zetu za razliku od vecine u Crnoj Gori koja nas mrzi kao klub i kao narod...
ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta ZETA zeta zeta zeta zeta zeta
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
pa daj link na pm  Smile
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
ma koga bre mrze?zetu?pa ti nisi normalan,ne bi za usranu buducnost navijala ne znam sta da se desi,naravno da sam za zetu...
a cisto sto se tog poredjenja tice,zeta je ove godine igrala sa rendzersima i igrala je mnogo dobro,i za mene su oni pobjednici,iako su izgubili,a zvezda se mucila tokom citave tekme(nemojte me pogresno shvatit,ja sam delija od rodjenja,ali sta je istina,istina je)tako da su ove godine,po igri zeta i zvezda vrlo blizu iako zvuci smijesno kad se kaze,sad,to sto smo siromasna zemlja i to sto zeta nema stadion ni uslova nije njihova krivica,oni igraju najbolje sto mogu i to se gleda i postuje... Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:05:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.