Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:17:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Željezničar  (Pročitano 117422 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Et to vam je kad ste htjeli biti sa svima dobri...

Sjecam se, prvo sa robijom, pa kad ste isli na sokolac, kad je vasi buki veceravo gore, pa evo i sad sa RA, htjeli ste se sa svima lizati, vrati vam se to...
Pa zar su i to radili... Smile Smile Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Navijači Veleža pomagali Manijacima

Prijateljstvo između navijača Veleža i Željezničara koje je trajalo dugo godina moglo bi se završiti nakon posljednjih incidenata koji su se desili u Mostaru.

Svi su neozbiljno shvatili ovu utakmicu, iako se dugo najavljivalo kako policija neće biti spremna dočekati navijače Željezničara.

Od samog dolaska navijača Željezničara nastali su veliki problemi. Oni su bili razočarani situacijom koja se dešavala pred utakmicu. Naime, zbog slabe organiziranosti policijskih snaga bilo je pitanje mogu li uopće na stadion ući navijači Željezničara. Policija se prepala šta će biti ako ih ne pusti i onda je nastao još veći belaj. Glavni krivci za ove velike nerede su djeca huligani i policija HNK – a - kaže jedan od vođa navijača Red Armyija.

Navijači Veleža su razočarani situacijom koja se desila na utakmici i skeptični su po pitanju daljeg odnosa ove dvije navijačke grupe.

Vjerujte da smo se mi poslije utakmice okupili u Mostaru, mislim prije svega na ovu stariju gardu i svi smo bili razočarani. Pomagali smo navijačima Želje i to će vam i oni potvrditi. Petorici momaka koji su završili u pritvoru i platili kazne od 500 do 1000 KM donijeli smo cigarete, a pobrinuli smo se za neke momke i da ih prevučemo do Sarajeva - govori navijač Veleža.

Gostoprimstvo navijača Želje

Nikada neću zaboraviti kada smo ušli u Premijer ligu i kada su na Grbavici zajedno sa nama pjevali Manijaci Izronit će stari za one što ga vole. To ovi mlađi navijači ne znaju i to je problem. Ne mislim ništa izmirivati, ali stari navijači znamo kakav odnos imaju ove dvije navijačke grupe. Ovo je možda i moja posljednja utakmica da gledam Premijer ligu, jer sam razočaran - dodaje navijač Veleža.

Sportin

Šta kažu ti vaši na forumu? Jel' ovo istina?  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Et to vam je kad ste htjeli biti sa svima dobri...

Sjecam se, prvo sa robijom, pa kad ste isli na sokolac, kad je vasi buki veceravo gore, pa evo i sad sa RA, htjeli ste se sa svima lizati, vrati vam se to...
Pa zar su i to radili... Smile Smile Smile Smile Smiley 1
Da da...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia 
Gostoprimstvo navijača Želje

Nikada neću zaboraviti kada smo ušli u Premijer ligu i kada su na Grbavici zajedno sa nama pjevali Manijaci Izronit će stari za one što ga vole. To ovi mlađi navijači ne znaju i to je problem. Ne mislim ništa izmirivati, ali stari navijači znamo kakav odnos imaju ove dvije navijačke grupe. Ovo je možda i moja posljednja utakmica da gledam Premijer ligu, jer sam razočaran - dodaje navijač Veleža.

samo je problem sto je pravih navijaca sve manje i manje ...............
i ja sam nekad isao u Mostar na kafu pa onda skupa sa red army u zapadni dio  Smile Smile
IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Ja sam ih uvijek gotivio,poslije Zelje su mi bili najdrazi ali poslije ovoga...

Sad u subotu u 17:00 docekujemoi (aktuelnog prvaka  Smile) ekipu Modrice,nasi napadaci moraju proraditi,vise.

Ovo ce biti i prva utakmica bez Dialibe,kojem zelim puno srce u daljoj karijeri.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ovo ce biti i prva utakmica bez Dialibe,kojem zelim puno srce u daljoj karijeri.
Jel vam to otišao ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Jel vam to otišao ?  Smile
Aha  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
 Smile Smile Smile  Smile

Sad vam je borba za opstanak  Smile  Smile

A gdje je otisao ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia 
BOUBACAR DIALIBA OTPUTOVAO U MURCIJU
Piše: Predator
Četvrtak, 14.08.08. 11:47.

Boubacar Dialiba, senegalski internacionalac sa bh. pasošom, karijeru će nastaviti u španskoj Murciji, a mladi napadač Željezničara jutros je otputovao u Španiju na ljekarske preglede i potpis ugovora.

Kako saznaje „SportSport.ba“, Dialiba bi trebao parafirati trogodišnju vijernost sa španski m drugoligašem, a Željezničar će za obeštećenje inkasirati nekoliko stotina hiljada KM.
„Dialiba je jutros otputovao u Španiju, a tokom dana ili najkasnije sutra trebao bi potpisati ugovor. Mogu reći da će Želji pripasti solidno obeštećenje, ali ne želim da se pominje tačan iznos, obzirom da je to poslovna tajna. Najbitnije je da su uslovima koji su ponudili Španci zadovoljani i igrač i naš klub.“, rekao je za „SportSport.ba“ jedan od čelnika Željezničara, koji nije želio da se pominje njegovo ime.

Dialiba je u prošloj sezoni, uz Semira Štilića bio jedan od najboljih igrača Želje, ali i Premijer lige BiH. Dobrim igrama u plavom dresu skrenuo je pažnju i selektora naših nacionalnih timova. Nakon što je dobio državljanstvo BiH, debitovao je za mladu reprezentaciju BiH protiv Velsa i odmah u prvom nastupu postigao prvijenac. Na Senegalca je ozbiljno računao i bivši selektor našeg A tima, Meho Kodro. Međutim, Kodro je u međuvremenu smijenjen, a novi selektor Miroslav Ćiro Blažević, Dialibu nije pozvao za prijateljski susret sa Bugarskim, ne zbog njegovih (ne)kvaliteta, nego što još uvijek nije riješena njegova papirologija, odnosno što Diliba još uvijek nije dobio „zeleno svijetlo“ iz FIFA-e za promjenu sportskog državljanstva.

Odlazak Dialibe biće teško nadoknadiv na Grbavici, posebno zbog činjenice što Željezničar u prva dva kola nove sezone nije postigao niti jedan pogodak. Podsjetimo, u prošloj sezoni Dialiba i Štilić, dvojica igrača koji su napustili plave ukupno su postigli 19 prvenstvenih golova (Dialiba 9).
izvor
sportsport.ba
Tesko tesko Dino
polako tek je krenulo vidjet cemo duga je sezona
IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Željezničar će za obeštećenje inkasirati nekoliko stotina hiljada KM.
Kako jako izgleda  Smile Smile Smile Smile...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:17:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.