Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 07:23:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Željezničar  (Pročitano 128730 puta)
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73
Hare naravno da si kompleskaš kad se uvijek prvi javis na ovoj temi! Stvarno si dosadan i ponašaš se nedolično i glupo.. Brate navijaš za Sarajevo i šta ovdje radiš?

Uostalom, piši šta hoćeš, mi smo danas ispali a vas smo izbacili znači nemate npravo glasa. A izvini samo da te još pitam, šta ti je ovdje "kompleksaški" sa moje strane?

U Sarajevu postoje dvije skupine navijača. Jedni navijaju za Želju, a drugi protiv Želje.

Aktivniji si dvaput na našoj temi nego na vašoj
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Hare naravno da si kompleskaš kad se uvijek prvi javis na ovoj temi! Stvarno si dosadan i ponašaš se nedolično i glupo..
Ja se prvi javljam ? A vi se prvi ne javljate kod nas kad izgubimo ? Ne lupaj Smile Jbg, znam da ti je teško sad. Čekam te sutra kad se malo "ohladiš" Wink

Brate navijaš za Sarajevo i šta ovdje radiš?
Znaš li ti čemu služi forum ? Gdje piše da ja ne smijem ulaziti ? Da li ja branim vama da dolazite kod nas ?

A izvini samo da te još pitam, šta ti je ovdje "kompleksaški" sa moje strane?

U Sarajevu postoje dvije skupine navijača. Jedni navijaju za Želju, a drugi protiv Želje.
Ma ništa  Smile Smile Smile Smiley 1 Govoriš o našim kompleksima ? OK. Da li si ikad razmišljao o vašim ? E ovo je jedan od takvih Wink

Aktivniji si dvaput na našoj temi nego na vašoj
To si zaključio na osnovu jednog dužeg posta ?  Smile Smile Smile

Opet ću ponoviti, NE lupaj Wink
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73
Hajd da su ti postovi OK, ali što ti sam napišeš da slaviš pobjedu Tuzlaka  Smile

A drugo, ako nisi znao, ja volim i Sarajevo ali mi se pojedini navijači Sarajeva gade!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ne slavim pobjedu Tuzlaka jer ne gotivim nikog u BiH. Rodjeni su mi bili šminka (nekad), sada više nisu.  Samo sam citirao vas (tebe) kako si ubjedjen u prolaz, što mi je iskreno i zasmetalo nakon što si ti nama prigovarao da mi unaprijed najavljujemo neke pobjede.

Ja Želju ne mogu zbog Manijaka i to sam govorio par puta, čini mi se.

Nisam znao da voliš Sarajevo. Ja Želju ne volim niti ću ga ikada voliti. To je tako Wink što ne znači da imam nešto lično protiv nekog Manijaka.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 23:35:28 od Hare88 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A.C.A.B.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Citat
raspisuje se oglas/njanjanjevo fc/:

1. Navijači -barem 100 izvršilaca

uslovi: redovan dolazak na svaku četvrtu domaću uakmicu. Poznavanje rada na računaru i promovisanje skupine preko neta. Poznavanje barem jednog stranog jezika zbog djelovanja u inostranstvu(bih je premala,očito),učenje neistomišljenika šaka-zuku-koljeno plesu.

pozeljne sposobnosti(nisu neohodne): navijanje barem 10 minuta u toku utakmice(ne odjednom,šteti glasnim žilama),vjernost klubu.

šifra. Šta mai

konkurs otvoren do 2215 godine

mrziti zelju nije isto sto i voljeti sarajevo
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 18:41:14 od latifovich »
IP sačuvana
social share
So this was my brand new game;    
Stone Island and Ralph Lauren;          
Thats what we were wearing then;
I loved them days so I look back again;
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
registrirao sam se samo zbog ovog posta. strasno me nerviraju neke situacije koje se ne ponavljaju samo na ovoj temi. ne razumijem kako vas, koji uopce ne poznajete tu "scenu", nije stid komentirati nesto kao jasno je da su horde slabije, ccb (!?) vidjeniji trans na tribini, i slicno.
dakle, odakle da krenem. licno sam bio u sarajevu na par derbija, na grbavici i kosevu po jednom. (i trenutno sam u sarajevu ali nisam stigao otici na jucerasnji.)

manijaci....jedino ih brojnost u odnosu na horde pomalo spasava da ne budu opca smijarija. 20-30 bar salova na 3000 ljudi, lazni burberry ili fp. pjesme kopije nas , grobara ili delija. koliko sam cuo ide jos gore...kopiraju gradske komsije ali hz pjesme cuo nisam tako da ne mogu kazati. istina tu je dosta starije ekipe, imaju trans veterani u cosku gdje isti i sjede (na drugoj strani nisu mogli naci ovakvo rjesenje?) ali ipak ljude treba tjerati da navijaju. koliko sam shvatio svojedobno su cestp pravili zgodne koreografije ali policija ih sada sprijecava u tome... vjerovatno traze da se rasire na sta ovi ne pristaju (u to nisam ulazio)...uglavnom, mnogo puta losije od bilo koje nase utakmice.

horde zla...kako sam cuo iz prica na tribini kod pitara je neka velika zavada. starija ekipa ne zeli da ode, potkradaju i slicno. mladja ekipa tome nije mogla stati u kraj te su jednom napustili tribinu prije 3-4 (!?) godine i nikada se nisu vratili. utakmice gledaju sa zapadne tribine a jedno vrijeme su i navijali.  pristvovao sam derbiju na kosevu kad su navijali, to je iskreno izgledalo sjajno. nevjerovatno da je tih malo ljudi moglo necu reci nadglasati ali vise puta usutkati cijeli stadion.  vise puta su bili blizu rjesenja problema ali uvijek neko uprska? trenutno to izgleda mizerno, kako cujem po gradu skupe se samo od derbija do derbija da akcijaju. (oni su sredili armadu na nasoj repki u sarajevu ako se ne varam)..perspektivna grupa kojoj fali dogovor sa starijima.

toliko. uglavnom moglo bi se ovo za koju

Izvor

Evo šta kažu neutralni  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A.C.A.B.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Znaci ti si ponosan na ovaj post    Smile
Sto si opsjednut Zeljom covjece, komplekse sigurno neces izlijeciti preko postova koji pljuju Zelju i Manijake. Idi ti Maiju i ekipi pa s njima navijaj protiv Zelje a na sa svoj klub

IP sačuvana
social share
So this was my brand new game;    
Stone Island and Ralph Lauren;          
Thats what we were wearing then;
I loved them days so I look back again;
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Znaci ti si ponosan na ovaj post Smile
Prenio sam šta kažu zapadne komšije. Možda te je to zabolilo? Ako jest, izvini onda.

Sto si opsjednut Zeljom covjece, komplekse sigurno neces izlijeciti preko postova koji pljuju Zelju i Manijake.
Jesam, opsjednut sam ekipom koja nas ne može dobiti već četvrtu godinu u ligi Smile  Smile

Idi ti Maiju i ekipi pa s njima navijaj protiv Zelje a na sa svoj klub
Najgore je neupućenom praviti se upućen. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@Hare jeb. izvini opet sam te ostavio na cjedilu dok se svadjaš sa ovim man....  Smile

@prolaznik
Molim te sve sto ovde napises napisi sebi i na papir, pa da mozes jos koji put procitati....

A sto se tice oko navijanja u pravu ste vi nema hordi, horde spavaju kosto i napisete Hzzzzzzzzzzz  Smile, i samo u ovakvim uslovima ste najjaci  Smile

horde zla...kako sam cuo iz prica na tribini kod pitara je neka velika zavada. starija ekipa ne zeli da ode, potkradaju i slicno. mladja ekipa tome nije mogla stati u kraj te su jednom napustili tribinu prije 3-4 (!?) godine i nikada se nisu vratili. utakmice gledaju sa zapadne tribine a jedno vrijeme su i navijali.  pristvovao sam derbiju na kosevu kad su navijali, to je iskreno izgledalo sjajno. nevjerovatno da je tih malo ljudi moglo necu reci nadglasati ali vise puta usutkati cijeli stadion.  vise puta su bili blizu rjesenja problema ali uvijek neko uprska? trenutno to izgleda mizerno, kako cujem po gradu skupe se samo od derbija do derbija da akcijaju. (oni su sredili armadu na nasoj repki u sarajevu ako se ne varam)..perspektivna grupa kojoj fali dogovor sa starijima.
Smile Smile Smile Smile

Mi smo tu i stojimo sa strane, puštamo vas da unistite sve, ovo je pjesma za one koji misle da naša ljubav je skupo placena.
Serete nam da smo ilegala, a naša srca su puna hrabrosti, završiće se i ova naša bitka i naš će sjever opet biti najjači.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73
Kada već boravite na našoj temi, barem dajte adekvatne postove koji su normalni a ne koji provociraju nas čija je ovo tema. Ponašajte se u skladu s tim. Ja vam garantujem da niko na ovu temu kada je vidi neće doći da čita neke činjenice koje vi iznosite protiv nas, nego o TM a o tome se najmanje može pročitati..

A ako je naš neuspjeh vaša pobjeda, vi ste stvarno jadni i sa vama ne treba uopšte pričati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 07:23:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.