Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 17:11:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Željezničar  (Pročitano 128483 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
jel se ti i hare lizete ??
Aha. Hoćeš i ti?  Smile

Nikog ja nisam prozivao,nego obrati paznju kako pises izvestaje,jer si ti neki shatro navijach
Ček' malo. A ko si ti ustvari? Odakle si ? Kakve ti veze imaš sa Sarajevom?

Znam da nam zavidite i da zelite da ste kao mi ali to nikada necete moci, biti ipak zna se ko je stariji i ko ima vise i ko ima bolje navijace...
Ma joj. Zavidim vam pa ne mogu noćima da spavam  Smile Smile Smile Dobro, stariji ste. A kad ste odigrali prvu zvaničnu ili ti ga oficijalnu utakmicu ?  Smile Smile Smile Smile Smile

btw, smaraš sa tom pričom kako ste bolji i blablablabla. Koliko ste bolji pokazuje i ovaj komentar  Smile Smile Smile Smile Smile
•   Titule (pogotovo one najvrednije iz Juge,mi dvije vi jednu),
•   Vicešampioni Jugoslavije (Sarajevo dva puta Željo jednom),
•   Finalisti kupa Jugoslavije (Sarajevo dva puta,Željo jednom),
•   Osvojeni kupovi (Sarajevo 4,Željo 3),
•   All time tabela Jugoslavije (Sarajevo peto,odmah iza velike četvorke,Željo osmi),
•   Odigrane sezone u Prvoj saveznoj ligi Jugoslavije(Sarajevo - najviše od svih BH klubova - 43 sezone, Željo 33 sezone u Prvoj Saveznoj ligi Jugoslavije)
•   All time tabela BiH (Sarajevo prvo Željo treći),
•   Najveći igrači (Sušić i rahmetli Hase proglaseni su dvojicom najboljih igrača BiH svih vremena)!

Edit: Zaboravih još jednu veoma bitnu činjenicu, a to je Titula prvaka BiH (mi jednu, vi nijednu tj. 0)
Zato, Manijaci, poklopite se i pozdravite šampione Smile Smile Smile

Čitajući dokaze da ste bolji naidjoh na dokaz o poredjenju evropskih tekmi Sarajeva i Želje poslije rata. Ali to ste poredili prije ove naše evropske sezone kada smo uradili isto kao i vi prije koju godinu, pa ne znam da li to radite sad Smile Mada to meni i nije neki pokazatelj. Sad će Dejo reći a ko je igrao u polufinalu Kupa UEFA sa "strašnim" Videotonom Smile Smile Smile Smile Smile Respect. Svaka čast za to.
Ali zaboravljate ko je gostovao na Koševu 15.11.1967. Možda treba pomoć? Odgovor je: Man Utd na čelu sa Bestom. I raspitaj se malo smo na koji način smo izgubili revanš utakmicu u Manchesteru Wink
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A.C.A.B.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Vidim padaju neke kao prijetnje ovdje, pa ako je tako, moze se nesto organizovati da se to rijesi.

Za ovog momka sa statistikom:
All time poredak kubova u Evropskim takmicenjima

179. NK Zeljeznicar (Sarajevo) Bih  10  1  44  16   9  19  63  63   +0   3   44
215. FK Velez (Mostar)           Bih    6  -  28  12   8    8  47  40   +7   1   33
229. FK Sarajevo                   Bih  10  1  36  11   8  17  54  67  -13   0   30

Dalje, igrali ste sa Manchesterom, svaka cast, ali dosta ljudi zaboravlja da je i Zeljo igrao sa prvakom Engleske, a to je bio Derby County u sezoni 71/72.
Moras mi objasniti kako nemamo titulu u BiH, ako smo s tim titulama igrali evropske tekme? Kako to da ti ne mozes prihvatiti te titule? Kompleks nize vrijednosti mozda?

Vozdra UDBA-si, vidimo se u subotu
IP sačuvana
social share
So this was my brand new game;    
Stone Island and Ralph Lauren;          
Thats what we were wearing then;
I loved them days so I look back again;
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
jel se ti i hare lizete ??
Aha. Hoćeš i ti?  Smile

Nikog ja nisam prozivao,nego obrati paznju kako pises izvestaje,jer si ti neki shatro navijach
Ček' malo. A ko si ti ustvari? Odakle si ? Kakve ti veze imaš sa Sarajevom?

Znam da nam zavidite i da zelite da ste kao mi ali to nikada necete moci, biti ipak zna se ko je stariji i ko ima vise i ko ima bolje navijace...
Ma joj. Zavidim vam pa ne mogu noćima da spavam  Smile Smile Smile Dobro, stariji ste. A kad ste odigrali prvu zvaničnu ili ti ga oficijalnu utakmicu ?  Smile Smile Smile Smile Smile

btw, smaraš sa tom pričom kako ste bolji i blablablabla. Koliko ste bolji pokazuje i ovaj komentar  Smile Smile Smile Smile Smile
•   Titule (pogotovo one najvrednije iz Juge,mi dvije vi jednu),
•   Vicešampioni Jugoslavije (Sarajevo dva puta Željo jednom),
•   Finalisti kupa Jugoslavije (Sarajevo dva puta,Željo jednom),
•   Osvojeni kupovi (Sarajevo 4,Željo 3),
•   All time tabela Jugoslavije (Sarajevo peto,odmah iza velike četvorke,Željo osmi),
•   Odigrane sezone u Prvoj saveznoj ligi Jugoslavije(Sarajevo - najviše od svih BH klubova - 43 sezone, Željo 33 sezone u Prvoj Saveznoj ligi Jugoslavije)
•   All time tabela BiH (Sarajevo prvo Željo treći),
•   Najveći igrači (Sušić i rahmetli Hase proglaseni su dvojicom najboljih igrača BiH svih vremena)!

Edit: Zaboravih još jednu veoma bitnu činjenicu, a to je Titula prvaka BiH (mi jednu, vi nijednu tj. 0)
Zato, Manijaci, poklopite se i pozdravite šampione Smile Smile Smile

Čitajući dokaze da ste bolji naidjoh na dokaz o poredjenju evropskih tekmi Sarajeva i Želje poslije rata. Ali to ste poredili prije ove naše evropske sezone kada smo uradili isto kao i vi prije koju godinu, pa ne znam da li to radite sad Smile Mada to meni i nije neki pokazatelj. Sad će Dejo reći a ko je igrao u polufinalu Kupa UEFA sa "strašnim" Videotonom Smile Smile Smile Smile Smile Respect. Svaka čast za to.
Ali zaboravljate ko je gostovao na Koševu 15.11.1967. Možda treba pomoć? Odgovor je: Man Utd na čelu sa Bestom. I raspitaj se malo smo na koji način smo izgubili revanš utakmicu u Manchesteru Wink
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
internet hooligans.... Smile
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Vidim padaju neke kao prijetnje ovdje, pa ako je tako, moze se nesto organizovati da se to rijesi.
Zavisi ko kome.

Za ovog momka sa statistikom:
All time poredak kubova u Evropskim takmicenjima

179. NK Zeljeznicar (Sarajevo) Bih 10 1 44 16 9 19 63 63 +0 3 44
215. FK Velez (Mostar) Bih 6 - 28 12 8 8 47 40 +7 1 33
229. FK Sarajevo Bih 10 1 36 11 8 17 54 67 -13 0 30
Govorim o nastupima poslije rata Wink

Dalje, igrali ste sa Manchesterom, svaka cast, ali dosta ljudi zaboravlja da je i Zeljo igrao sa prvakom Engleske, a to je bio Derby County u sezoni 71/72.
Jbte, taj Derby je sila neka Smile Smile Smile Pa naravno da ćete igrati sa šampionima nacionalnih liga, jer ste i vi bili prvaci. Nije se slučajno zvalo ovo takmičenje Kup evropskih šampiona.

A šta je sad Man Utd, a šta je Derby ? Smile  Govorim sa kakvom smo veličinom i gigantom od kluba mi igrali.

Moras mi objasniti kako nemamo titulu u BiH, ako smo s tim titulama igrali evropske tekme?
Nije nikakav problem. Tadašnja Prva liga BiH se sastojala iz klubova iz Federacije BiH, a ne i iz klubova iz RS-a. RS je sastavni dio BiH tako da se ta liga ne može nazvati ligom cjelovite BiH.

Kako to da ti ne mozes prihvatiti te titule?
Objasnio sam to već Wink

Kompleks nize vrijednosti mozda?
More biti da jesam, more biti da nisam. Smile

Jbg, ali ne spuštam se na taj nivo kao ti da vrijeđam učesnike na ovom forumu a pogotovo ne starije od mene Wink

Vozdra UDBA-si, vidimo se u subotu
Paćenici, vidimo se Wink

Poznajemo lli se mi  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Nisi mi još odgovorio, ko si ti ustvari ?  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 09:06:31 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
umires na netu druze,pogledaj sta radis malo...
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
umires na netu druze,pogledaj sta radis malo...
Ovo neki savjet?

Imas li te nes protiv mene?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Jbte, ne mogu da vjerujem. Baš gledam njegove komentare ovdje i ne mogu se oteti dojmu koliki je to paćenik  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Hehehe, samo polahko, neka ga malo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
vi ste bre pacenici,gledam sta pisete jesti vi merodavnoi da kenjate drugim grupama.indijanci jedni bre.Net vam je jedina stvar u zivotu...
iskulirajte malo sa pisanjem gluposti...
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 17:11:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.