Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 17:30:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Željezničar  (Pročitano 123799 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Kod nas gora situacija  ?  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma pusti ga, vidis da nezna sta prica... Smile
Jesi cuo za Milenkovica?

@valtere
Znam koji je klip, a nisam ga ni otvorio niti cu... Smile
98 god?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma priča se za Milenkovića, ali ne znam. Nisam baš optimističan što se toga tiče!

Da li je istina da se Mačka vraća ? To bi bilo strašno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo put čujem to od tebe... Ma to bi bilo prestrašno... Zamisli onda zadnju liniju, da ne nabrajam sad. Da se nebi dejo naljutio, a mozda bi ga i zastrašila... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia 
Jesi cuo za Milenkovica?
@valtere
98 god?  Smile Smile
da da to je taj , a nazalost kod nas se igrao fudbal od 97-2003 poslije toga je sve otislo u p.m,vjeruj mi poznanik igra kod pitara( da ga sad ne imenujemo)nista nije bolja situacija.
Vjerovali ili ne najbolji klub za nekoliko godina ce biti Olimpik,to je rekao Gracic cak ako da vise love ode onaj Pelak da igra tamo,mislim vecu glupost nisam cuo ali.... Smile ako bude privatizacija klubova mozda nesto bude ako ne rasprodaju imovinu,do tada imamo englesku,njemacku .spansku pa gledaj utakmice Smile Smile
IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Prvo put čujem to od tebe... Ma to bi bilo prestrašno... Zamisli onda zadnju liniju, da ne nabrajam sad. Da se nebi dejo naljutio, a mozda bi ga i zastrašila... Smile
Nemoj nabrajati, jer će nam on uzvratiti sa Željinom zadnjom linijom  Smile    Smile

Jesi cuo za Milenkovica?
@valtere
98 god? Smile Smile
da da to je taj , a nazalost kod nas se igrao fudbal od 97-2003 poslije toga je sve otislo u p.m,vjeruj mi poznanik igra kod pitara( da ga sad ne imenujemo)nista nije bolja situacija.
Vjerovali ili ne najbolji klub za nekoliko godina ce biti Olimpik,to je rekao Gracic cak ako da vise love ode onaj Pelak da igra tamo,mislim vecu glupost nisam cuo ali.... Smile ako bude privatizacija klubova mozda nesto bude ako ne rasprodaju imovinu,do tada imamo englesku,njemacku .spansku pa gledaj utakmice Smile Smile
Ima Gracić para, ali sad da li će najbolji biti  Smile vidjećemo!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
 Smile Smile Smile Smile Smile

Moio bih modetaore da brisu ovaj off sto navijaci najmladjeg sarajevskog premijerligasa pisu ovo je tema o zelji i manijacima a ne o malenim i kiticama.
Hvala
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Moio bih modetaore da brisu ovaj off sto navijaci najmladjeg sarajevskog premijerligasa pisu ovo je tema o zelji i manijacima a ne o malenim i kiticama.
Hvala
Ko je ovaj ?  Smile
Znam ja da je tako... Mislim i do te neke godine je i nes valjalo... Pa samo se sjeti derbija u to vrijeme, a sad.... Jedino je valjala prosla sezona  Smile... A sto se tice Gracića, ma niđe veze, može on samo pricat.. Jes on dobro krenuo sa sarajevom al... jeb... Nemože to tako kod nas, mora neko nes da zajebe... Pa dok nedođe ta privatizacija, nis nece biti od nas. Kolko mi i vi imamo asova koji bi nes mogli da urade a i ljudi sa parama...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Velež deklasirao Želju 

U sklopu priprema za proljetni dio Premijer lige prijateljsku utakmicu odigrali su Velež i Željezničar, a Rođeni su slavili s visokih 3:0. 

Nogometaši Željezničara stigli su jučer u Blagaj gdje će provesti narednih deset dana i odigrati tri prijateljske utakmice. Već danas na rasporedu je bila prva – s Veležom.

Čolić u 16. minuti pogađa za vodstvo Veleža od 1:0 što je bio i rezultat prvog dijela. Na 2:0 povisio je Delalić u 73. minuti, a konačnih 3:0 za Velež postavlja Kajan pred sam kraj utakmice.

Rođeni su se tako lako izašli na kraj sa Željezničarom, kojeg je danas po prvi put s klupe predvodio Simo Krunić. Pored uvjerljivog poraza, dodatna briga za Krunića je i ozljeda Mulalića, koji je napustio igru u prvom dijelu.

Priliku za popravni Željezničara će imati već u četvrtak kad će snage odmjeriti s Lokomotivom iz Blagaja. 
Smile Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 17:30:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.