Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:36:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sumadija Jagnjilo  (Pročitano 33469 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Inace za Jagnjijadu je najavljena i mis mokre majice...tako da ce biti uzivanje,ja nisam neki ljubitelj jagnjetine ali ako bude besplatno nemam nista protiv.

Sto se tice svecane loze vrlo je zanimljiva anegdota vezana za izgradnju iste.Naime samo par sati pre pocetka meca Partizan - Zemun delegacija iz Jagnjila predvodjena dugogodisnjim sportskim radnikom Sepom Blaterom posetila je i stadion u Humskoj.Tom prilikom pokradene su gipsane skalamerije sa vrha istoka (proizovodnja Knauf) a u bezanju pored Juga jednom starijem grobaru ostavljena je zastava SRS na poklon.

Od ukradenog materijala napravljena je svecana loza koju danas imamo...

Cuo sam da su napravili i svecanu lozu tako da kad bude dosao Mladenovac i loza ce da bude puna.Ej vidite sta cemo za karte polako da se dogovaramo.Moracemo preko Dzonijevih veza ne vredi nema nam druge prilike.

Ja mislim da nema toliko brige,bice trebovanja karata preko FSS pa cemo ja i Dias da se prijavimo u BG a ako to ne upali uvek mozete vi da odete do blagajne...

Za sve navijace iz okolnih gradova info da ce tog dana biti organizovanih besplatnih autobusa tako da na tribini mozemo ocekivati Petka,Alena i Jennu Jameson ako nam bog da... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
Ja mislim da nema toliko brige,bice trebovanja karata preko FSS

FSS ce da dobije samo mali broj karata (mislmi da ce biti oko 12-13 hljada), ostatak ce biti trebovan preko FIFA-e. Mislim da slobodne prodaje nece biti. Utakmica je vec sad proglasena za mec visokog rizika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Vidim da se ovde neki smeju Jagnjilu.  E pa u tom Jagnjilu na svakoj utakmici ima vise publike nego na vecini utakmicama naseg "elitnog" takmicenja.  Nisu svi gledaoci iz sela, ima tu dosta ljudi i iz Mladenovca i okoline.  Teren je malo losiji, ali sam cuo da ce preko leta da se radi, tako da bi trebalo i kuci da igramo bolje.  Valjda ce postaviti i stolice na tribine, nisam siguran.  U svakom slucaju, sledee sezone ne gine druga liga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
I ja se nadam posto je Mladenovac ispao u srpsku da bar imamo da gledamo za dve godine drugu ligu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Dace Bog.  Bice Jagnjilo srpski Kjevo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Bice atmosfera uzavrela, prava juznoamericka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
SonyEricsson K510i
U svakom slucaju i da ne dodje niko iz inostranstva bice uzbudljiv prelazni rok.Ima tu jako zanimljivih igraca iz Srpske Lige...

Samo molim Vas ako vam je uspeh mio nemoj te kupovati Anjelku. Nego recite mi kakav je postupak za dobijanje novinarskih akreditacija, ja i par kolega sa ESPN nameravamo da dodjemo.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
To vidi sa Dzonijem i Aifelom oni su zaduzeni za novinare, ali i PuS bi mogao da upadne kao fotoreporter.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 16:57:37 od Lendje88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Vi sa ESPN dodjite na jagnjijadu(31 maj - 1 jun), bice ozbiljan sportski program. Moci cete da snimate takmicenje u nadvlacenju konopca, bacanju kamena sa ramena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Vidim da se ovde neki smeju Jagnjilu.  E pa u tom Jagnjilu na svakoj utakmici ima vise publike nego na vecini utakmicama naseg "elitnog" takmicenja.  Nisu svi gledaoci iz sela, ima tu dosta ljudi i iz Mladenovca i okoline.  Teren je malo losiji, ali sam cuo da ce preko leta da se radi, tako da bi trebalo i kuci da igramo bolje.  Valjda ce postaviti i stolice na tribine, nisam siguran.  U svakom slucaju, sledee sezone ne gine druga liga.

Brate ja sam mrtav ozbiljan , nemoj da shvatas pogresno ove komentare.

Dace Bog.  Bice Jagnjilo srpski Kjevo

Lepo sam rekao da je lokalni derbi u Jagnjilu bolji od onog na Bentegodiju  Smile Smile

Bice atmosfera uzavrela, prava juznoamericka.

Ja sam nacuo da u svecanu lozu dolazi i Nemanja Rnic...

U svakom slucaju i da ne dodje niko iz inostranstva bice uzbudljiv prelazni rok.Ima tu jako zanimljivih igraca iz Srpske Lige...

Samo molim Vas ako vam je uspeh mio nemoj te kupovati Anjelku. Nego recite mi kakav je postupak za dobijanje novinarskih akreditacija, ja i par kolega sa ESPN nameravamo da dodjemo.

E ovako...sto se tice akreditacija...ceka vas malo tezi posao.Potrebno je da se nasem klubu dostave kopije radnih knjizica,potpis vaseg sefa sa vasim imenom i prezimenom..sve to ide preko fax-a...Kada izvrsite zadata uputstva postaje potencijalni nosilac novinarske akreditacije jer ce samo oni najsrecniji uspeti da dodju do novnarskih mesta nakon lutrije koja ce se odrzati na dan utakmice.

Ukoliko bas zelite za nekih 500 evra mozemo da namestimo zreb...

To vidi sa Dzonijem i Aifelom oni su zaduzeni za novinare, ali i PuS bi mogao da upadne kao fotoreporter.

Pus fotoreporter dovodi Markitja ljubitelja fudbala , sa zenom , decom i mobilnim telefonom.

Vi sa ESPN dodjite na jagnjijadu(31 maj - 1 jun), bice ozbiljan sportski program. Moci cete da snimate takmicenje u nadvlacenju konopca, bacanju kamena sa ramena...

Matori jel bi mogao ti da nabacis neke slike sa te Jagnjijade posto nisam u prilici da dodjem...bicemo zahvalni ako budu postavljene na temi.Racunamo na tebe  Smile

Zivela Sumadija!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:36:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.