Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268432 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nema nista od hordi Smile

Ajd ja cu odrzavati ovu temu dok ne dodje jos neko novi

Kadeti: Danas finale u 18:00h!

" Dođite u 18:00h na stadion Koševo i podržite sjajnu nadolazeću generaciju. "Lijepa priča za kadete u sezoni 2010/2011 se bliži kraju. Finale završice Omladinske premijer lige se igra danas na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ gdje će se i saznati ime novog kadetskog šampiona Bosne i Hercegovine.

Naravno, nadamo se da će pehar pripasti momcima u bordo dresovima, a, nakon remija bez golova i terenske nadmoći u Tuzli, imamo puno pravo i opravdanost za takva očekivanja. Podsjećamo, nakon duge sezone, velikog broja pobjeda i postignutih golova, bordo kadeti su u finale prošli savladavši banjalučki Borac ukupnim rezultatom 2:1. U finalu je protivnik ekipa Slobode koja je svoju terensku prednost prokockala u prvoj utakmici i tako olakšala posao Sarajevu

Utakmica počinje u 18:00 sati, a kadetima je potrebna podrška u posljednoj utakmici sezone. Neka ova srijeda bude sportska, podržimo zajedno ovu sjajnu nadolazeću generaciju i ispratimo njihov posljednji korak do osvajanja titule prvaka Bosne i Hercegovine!

Izvor: FKSinfo.com
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple iPhone 5
Gubite ako Bog da  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
Gubite ako Bog da  Smile
Ehehehe, de ne budali  Smile

2:0 za našu djecu  Smile

Ev razmišljam bili išao večeras da pogledam malo  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple iPhone 5
Gubite ako Bog da  Smile
Ehehehe, de ne budali  Smile

2:0 za našu djecu  Smile

Ev razmišljam bili išao večeras da pogledam malo  Smile Smile

Hehehe,ma ajde Slobodini juniori dobili svinjski pod bijelim brijegom tako da Smile hehe,kadeti SA juniori Slobode i to je to Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
A tu ste znaci ... a ja ovamo cekam mesecima da se neko javi ... Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
Gubite ako Bog da  Smile
Smile Smile Smile

Bio sam blizu za 2:0, al na kvadrat...  Smile

Šampioni  Smile  Smile

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/110615154#7

A tu ste znaci ... a ja ovamo cekam mesecima da se neko javi ... Smiley

Ma tu smo mi... Ak te sta zanima više o F.K.S., javi se na pp, sutra je Skupština kluba, od velikog znacaja, hocemo li u buducnosti stalno mlatiti Slobodu  Smile, ili cemo propasti baš skroz...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kadeti prvaci Bosne i Hercegovine!

" Velikom pobjedom od 4:0 nad Slobodom kadeti osigurali epitet najboljih. "

Uzvratna utakmica finala završnice Omladinske premijer lige u kadetskoj kategoriji je opravdala svoju težinu, a bordo tim se potrudio da, na najbolji mogući način, opravda epitet najbolje kadetske ekipe u Bosni i Hercegovini.

Oko 1.500 prisutnih gledalaca je moglo vidjeti dobru partiju obje ekipe. Inicijativu u prvom dijelu utakmice su imali gosti, a bordo tim je dominirao nakon prvog postignutog gola. Mrežu gostiju je načeo Alem Plakalo, nakon lijepe akcije i odličnog poteza kojim je prevario odbrambenog igrača Slobode, da bi zatim odlično plasirao loptu u suprotni gornji ugao.

Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 1:0, a u drugom dijelu su bordo kadeti odlučili pokazati da su bez premca u svojoj kategoriji, pa su gostujućeg golmana „počastili“ sa još 3 pogotka.  U 55. minuti Haris Muharemović fantastičnim udarcem iz prekida sa oko 20-tak metara pogađa za 2:0, a strijelac trećeg pogotka za Sarajevo je opet bio Plakalo. Čiva je probio po lijevoj strani i oštro ubacio, a Plakalu nije bilo teško da sa peterca savlada golmana gostiju. Krajnji rezultat je postavio Varatanović koji se, nakon dobre kombinacije domaćih, našao sam pred golmanom gostiju te plasirao loptu u nebranjeni dio mreže.

Tako su kadeti uspješno priveli sezonu kraju te im ovim putem  čestitamo na svim dosadašnjim utakmicama, a naročito na profesionalno odigranoj završnici lige. Sretno momci i da se ovaj uspjeh ponovi i u juniorskoj kategoriji!

Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete.

Izvor: FKSInfo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nestro Petrol novi sponzor FKS

" Tačna cifra je ostala tajna, ali Prljača tvrdi da se radi o velikoj sumi novca. "

Na današnjoj press konferenciji predstavljen je novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo. Saradnju sa klubom je potpisao Nestro Petrol, naftna kompanija iz Banja Luke.

Rade Vidaković, direktor marketinga kompanije Nestro Petrol, obratio se prisutnim medijima i otkrio da će ugovor trajati do kraja ove godine, a da će se naredne godine pričati o mnogo većem iznosu novca. Tačan iznos ugovora ostao je tajna, ali Edin Prljača tvrdi kako se radi o velikoj sumi novca. Također, Prljača je potvrdio da se ne radi o generalnom sponzorstvu.

Inače, Nestro Petrol je pod kontrolom ruskog naftnog giganta „JSC Zarubezhneft“ čije je sjedište u Moskvi.

Vidaković je izrazio zadovoljstvo potpisanim ugovorom rekavši da je Sarajevo klub svijetle tradicije te da se nada još boljim rezultatima u budućnosti.

Edin Prljača je na kraju press konferencije Vidakoviću uručio i dres Sarajeva kao simbol početka međusobne saradnje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma tu smo mi... Ak te sta zanima više o F.K.S., javi se na pp, sutra je Skupština kluba, od velikog znacaja, hocemo li u buducnosti stalno mlatiti Slobodu  Smile, ili cemo propasti baš skroz...

Pa ja ono sto me zanima, ja to procitam ili pitam  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
Možete je mlatiti samo u " kadetima "  Smile Čestitke na osvojenom kupu,nadam se da danas juniori Slobode osvajaju KUP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.