Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268179 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Dino Hamzić: Svi smo bili utučeni kad smo čuli za povredu Hadžića

Mladi reprezentativac BiH i prvi golman Sarajeva je zadovoljan partijom pruženom protiv Slobode. Ali, pobjeda je ostala u sjeni teške povrede Damira Hadžića.

"U svlačionici, nakon utakmice nikome od nas nije bilo do slavlja nakon što smo saznali za povredu Hadžića. Svi smo bili utučeni. Inače, zadovoljan sam pobjedom i pruženom partijom svih na terenu.", kaže prvi golman Sarajeva.

Sloboda je već zaboravljena, u srijedu je na redu Čelik. Prema njemu, neće biti lako ali očekuje trijumf.
"Čelik ima dobru ekipu, u ovom prijelaznom roku ih je pojačalo nekoliko veoma dobrih igrača. Neće nam biti lako, to je sigurano. Ipak, ja sam uvjeren da ćemo uz pomoć naših navijača u srijedu slaviti drugu ovosezonsku pobjedu",izjavio je Dino Hamzić.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest47.php
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Juninho Botelho: Odluka o angažovanju do subote

Prema riječima trenera Sarajeva Mirze Varešanovića, odluka da li će se angažirati brazilski internacionalac Juninho Botelho će biti donešena najkasnije do subote.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest48.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Dado Hamzagić: Povreda je gotova stvar

Jedan od najistaknutijih igrača protiv Slobode u subotu. Kako sam kaže, zadovoljan je vlastitom izvedbom "Meni lično, nije bitno ko je bio najbolji protiv Slobode. Najbitnije je da dobro igra cijela ekipa. Ipak, mi smo Slobodu pobijedili timski, a ne individualno." ,rekao je Hamzagić.

Zbog povrede je propustio veći dio priprema. Sada je to završena stvar.
"Vratio sam se treninzima i nemam nikakvih problema. Bio sam malo umoran nakon Slobode, ali ništa strašno. To je posljedica što nisam prošao dobar dio priprema."

Za Čelik, kaže, poteban je isti recept kao protiv Slobode.
"Dogovor je da krenemo kao protiv Slobode. Znači, ofanziva od samog početka i nadam se, osvajanju nova tri boda.", zaključio je veznjak Sarajeva.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest51.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Nedostaje Hadžić, vraća se Todorović

U konkurenciji za meč sa Čelikom je Mirko Todorović koji je meč protiv Slobode propustio zbog crvenog kartona. Nedostaje samo Damir Hadžić i on će biti odsutan oko šest mjeseci zbog povrede Ahilove tetive. Nastup Damira Kojaševića je također, bio upitan, ali će se naći u kadru za sutrašnju utakmicu.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest50.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Sedin Torlak: Džafić se neće naigrati

Svojim pogotkom je otvorio vrata pobjede protiv Slobode. Sedin Torlak je presretan zbog ovosezonskog prvijenca.
"Drago mi je što sam postigao taj prvi pogodak. Bio je to idealan centaršut Hamzagića, lijepo sam se snašao i pogodio. Niko sretniji od mene u tom trenutku. Nadam se da neće biti jedini i da će ih biti još.", kazao je stoper bordo tima.

Dobro je izlazio na kraj sa Dajićem i Smajlovićem. U srijedu ga očekuju dueli sa najboljim strijelcem prošle sezone Adinom Džafićem.
"Ja mu mogu obećati da se neće naigrati previše. Biće zaustavljen kao i napadači Slobode.'', poručio je napadaču Čelika Sedin Torlak.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest52.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Damiru Hadžiću će biti produžen ugovor

Predsjednik FK Sarajevo Zijad Blekić nam je potvrdio da će klub produžiti ugovor sa svojim povrijeđenim prvotimcem Damirom Hadžićem. Hadžić, kojem je u subotu pukla Ahilova tetiva je imao ugovor do decembra ove godine.

Ugovor će mu biti produžen, najvjerovatnije za godinu dana.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest53.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Izvještaj: FK SarajevO – FK Čelik 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Arsenijević (90+3).
Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase – Koševo. Gledalaca: 9.000.
Sudija: Dragan Skakić (Bosanska Gradiška).
Žuti kartoni: Handžić, Džakmić, Kojašević, Suljić (Sarajevo), Čović, Duro, Zahirović, Gadžo (Čelik).
Crveni karton: Amel Pjanić (rezervni golman Čelika).

SARAJEVO: Hamzić, Arsenijević, Muharemović, Džakmić, Gutić, Torlak, Hamzagić (od 70. Jahović), K. Handžić (od 59. Ihtijarević), Avdić, Kojašević, Suljić (63. Ščepanović). Trener: Mirza Varešanović.
ČELIK: Bilobrk, Brković, Sadiković, Čović, Milošević, Zahirović, Duro (od 72. Isaković), Purić, Adilović, Jamak (od 65. Horić), Džafić (od 60. Gadžo). Trener: Abdulah Ibraković.

Utakmici prisustvuje oko 9.000 gledalaca. Na utakmici je također, oko 1000 navijača Čelika koji su ovom prilikom došli bodriti svoj klub na gostovanju.
4' Prva prilika za Sarajevo. Džakmić sa dvadesetak metara puca i pogaađa stativu. Golman Čelika Bilobrk je vršcima prstiju loptu skrenuo u stativu.
14' Korner za Čelik, ali bez problema za golmana Sarajeva Hamzića.
21' Korner za domaće je izveo Hamzagić, pokušao je Torlak međutim bio je blokiran. Novi korner za bordo tim.
22.' Polukontra Čelika i centrašut sa desne strane Brkovića. Hamzić u posljednji ternutak stiže do lopte prije napadača Čelika
23' Avdić u padu pokušava pogoditi gol gostiju nakon prodora Arsenijevića, ali bez promjene rezultata.
27' Skraćeni korner za Sarajevo. Hamzagić pronalazi Torlaka koji puca glavom pravo u Bilobrka.
41' U dva navrata domaći traže penal. Nakon jednog šuta lopta pogađa nekog iz odbrane Čelika u ruku. U nastavku akcije je srušen Kenan Handžić, ali se sudija Skakić nije oglasio. I dalje je 0:0
43' Kolosalna prilika za Sarajevo. Damir Kojašević je izvanredno poslužio mladog Suljića koji je izbio sam pred Bilobrka i na veliku žalost domaćih navijača, loptu poslao pored desne stative gola gostiju.
45+1' Kraj prvog poluvremena 0.0
47' Kojašević ponovo pronalazi Suljića koji je u dobroj prilici promašio cijelu loptu.
51' Prvi ozbiljniji napad Čelika u drugom poluvremenu. Pokušaj Adina Džafića je izblokirala odbrana Sarajeva.
53' Hamzagić iz slobodnog pogađa živi zid gostiju
58' Pokušao je Kojašević sa 25 metara, ali nije bilo opasnosti po gol Čelika
59' Ponovo pokušava Hamzagić ali je bio izblokiran
60' Nakon još jednog kornera pokušava Torlak, ali pored gola ide njegov pokušaj
67' Rezervista Šćepanović pokušava lijevom nogom sa 17 metara, ali golman gostiju je bio siguran
68' Prekid utakmice. Na sjevernu tribinu je ubačen suzavac. Neki navijači su se našli u terenu i Skakić je bio prisiljen igrače poslati privremeno u svlačionicu. Prekid je trajao desetak minuta.
71' Stoper gostiju Čović je nespretno reagovao na jedno ubacivanje i zamalo loptu poslao u svoju mrežu. Srećom po njega, lopta je završila u novom korneru za domaće.
75' I dalje traje terenska inicijativa domaćih, ali bez promjene rezultata. I dalje je 0:0
79' Pokušao je iz slobodnog kapiten gostiju Zahirović. Hamzić je iz drugog pokušaja uhvatio loptu.
80' Pokušaj Džakmića, ali večeras je odbrana gostiju skoro sve pokušaje napadača Sarajeva uspješno blokirala.
82' Kojašević iz dobre pozicije puca preko gola.
83' Svoj udarac je oprobao i Jahović.
87' Džakmić centrira, Bilobrk je prvi put večeras nesiguran. Njegovu grešku je popravio Milošević koji je loptu izbacio u koner
89' Akcija Jahovića i Šćepanovića, Šćepanović sa 13-14 metara puca preko gola.
90' Nadoknada od četiri minuta.
90+2' Gosti su imali priliku odnijeti sva tri boda kući. Purić je poveo jedan kontranapad i idealno uposlio rezervistu Isakovića koji je izašao pred Hamzića i pucao. Golman Sarajeva je malo amortizirao loptu koja je, ipak, išla prema mreži. Gutić je sa gol linije loptu izbacio u polje i spasio Sarajevo, gotovo sigurnog poraza.
90+3' GOOOOOL. Kojašević je uposlio Arsenijevića na vrhu šesnaesterca. Desni bočni Sarajeva se lažnjakom oslobodio Čovića i lijevom nogom pogodio dalji ugao gola gostiju za veliko slavlje prisutnih na stadionu.
90+4' Sudija Skakić svira kraj i ogromno slavlje domaćih na terenu. Odmah po završetku utakmice, Skakić je pokazao crveni karton rezervnom golmanu gostiju Pjaniću zbog prigovora.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest54.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Branislav Arsenijević: Presretan sam zbog pobjede

Strijelac jedinog pogotka u sinoćnjoj utakmici. Već nakon tri kola postao je ljubimac navijača. Prvi je strijelac Sarajeva nakon tri odigrana kola. Branislav Arsenijević je, kako sam kaže presretan zbog pobjede nad Čelikom.

"Stvarno sam presretan zbog pobjede. Postigao sam gol i drago mi je zbog toga. Taj gol je plod dobre igre cijelog tima. Borili smo se svih devedeset minuta. Čelik nam je dobro parirao, ali na kraju smo zasluženo pobijedili.", rekao je Arsenijević.

Oduševljen je ambijentom i navijanjem Hordi zla sa sjeverne tribine.
"Ovo su najbolji navijači u BiH,definitivno." zaključio je najbolji strijelac Sarajeva u ovoj sezoni.

http://www.fcsarajevo.ba/vijest55.php
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Muharemović pauzira dvadesetak dana

Veldinu Muharemoviću je pri kraju meča sa Čelikom pukao mišić i očekuje ga pauza od dvadesetak dana. To je drugi povrijeđeni igrač Sarajeva ove sezone nakon Damira Hadžića koji će morati mirovati oko šest mjeseci.

(Oficijalni sajt)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.