Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268796 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
A ovo sto sam ti rekao da se ne nadas nicemu dobrom,nadam se da me nisi krivo shvatio.To je izreceno samo da bi ti na vrijeme bio spreman i sacuvao svoje zivce,kao sto i ja to uostalom radim ne ocekujuci od Sarajeva ove godine nista,jer jos uvijek nije "vrijeme za njih" da budu prvaci.

Sve je to razumno i nemas frke .. ne ljutim se ja .. Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/177/24.jpg

гледај само те нијансе жуте...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
" Škoro zabilježio svoj prvijenac u ovoj sezoni, kao i prvu asistenciju. "

U dosta slaboj utakmici odigranoj danas na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ Sarajevo je golovima Škore i Hadžića pobijedilo ekipu Borca i tako upisala nova tri boda na svoj konto. Igru možda i najbolje možemo opisati slabom posjetom, tek oko 2000-2500 ljudi je danas u 16:00 sati bilo na Koševu i vidjelo svega par dobrih prilika.

Borac je počeo sa otvorenom igrom što je očigledno i zbunilo naše igrače koji su vjerovatno očekivali prepuštanje inicijative od strane gostiju. To je i rezultiralo jako lošom igrom u prvih 45 minuta u kojim su i jedni i drugi jedva dolazili do šesnaesteraca. Borac je imao najizgledniju priliku u početku utakmice kada se napadač gostiju našao sam pred Alaimom koji je odbranio njegov slabašni udarac.

Drugo poluvrijeme je i donijelo tri gola, a poveo je Borac nakon velike greške odbrane Sarajeva i prvenstveno Maksumića koji je morao puno bolje reagovati u situaciji u kojoj se našao. Nakon ubačaja sa lijeve strane u 51. minuti potpuno je pustio Vranješa da slobodno skoči i glavom pošalje loptu u nebranjeni dio mreže. Ipak, gosti su slavili tek nekih 10-tak minuta kada Škoro pokazuje svoj kvalitet i bilježi prvijenac u ovoj sezoni (detalj sa slike iznad). Asistent je bio Hadžić, a napadač Sarajeva je glavom poslao loptu uz samu stativu pored ukopanog golmana Starčevića. Minutu prije gola Hadžić se i sam našao u odličnoj situaciji nakon što je izbjegao odbranu gostiju, ali pogodio je vanjsku stativu. U 74. minuti Škoro uzvraća asistenciju i odlično upošljava Hadžića koji iskosa sa nekih desetak metara šutira u suprotni ugao i po drugi put na utakmici matira Starčevića (detalj sa slike ispod). Nakon drugog gola uslijedilo je čuvanje rezultata od strane našeg tima, a Janjoš je u završnici probao osvježiti ekipu uvođenjem Čomora i Pandže. Ipak, ništa se nije promjenilo do kraja i Sarajevo je sa nova tri boda zasjelo na četvrtu poziciju na tabeli.

Ono što se danas mora posebno pohvaliti jeste sve vezano za sjevernu tribinu – od izgleda tribine, raznih koreografija i pripremljenih sadržaja, pa sve do 90-minutnog navijanja. Atmosfera koja je danas vladala među Hordama Zla se teško može riječima opisati, pa ćemo ostaviti da sami zaključite pregledajući fotografije i video materijal koji će biti uskoro postavljeni.

Izvor:
http://www.fksinfo.com/np-830-Slaba_igra_nova_tri_boda.htm
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 10:16:20 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
" Škorina majstorija, Pandžin prvijenac i sablasna tišina sa sjevera. "

Jučer je na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ odigrana utakmica 21. Kola Premijer lige BiH u kojoj je Sarajevo u sudijskoj nadoknadi, na vrlo neočekivan način, došlo do pobjede i važna tri boda za daljnju borbu za mjesto koje vodi u Evropu.

Sam početak utakmice je označila čudna situacija na sjevernoj tribini, a ta je da navijanje nije počelo. I dok su svi još uvijek začuđeno pogledali prema Hordama Zla i međusobno smišljali razloge sablasne tišine na stadionu, Alen Škoro se pobrinuo da dovede Sarajevo u vodstvo. U toku je bila 8. minuta, Muminović je sa nekih 40 metara odlično pronašao Škoru koji odlično primjećuje loše pozicioniranje golmana i iskorištava to prelijepim lob udarcem u suprotni gornji ugao gola.

Prvi gol - Alen Škoro (8') [foto: Grale]

I kada se očekivala lagana pobjeda visokim rezultatom, uslijedila je patnja za prisutne gledaoce i jalovi napadi bordo tima. Očigledno je da nije bilo ni dovoljno motivacije te da su mnogi igrači rezultat 1:0 smatrali dovoljnim, pa su tako i priveli prvo poluvrijeme kraju bez promjena. Izdvajamo pokušaj Maksumića iz slobodnog udarca sa nekih 30-tak metara, ali golman je uspio odbiti šut. Nedugo zatim, i Dudo je imao priliku nakon lošeg izbijanja golmana Zukića, ali šutira preko gola.

Gol gostiju (55')

Drugo poluvrijeme je počelo sa praznim sjeverom, jer su Horde Zla na poluvremenu izašle sa stadiona te tako još više doprinijeli današnjoj „trening atmosferi“, tako nas i podsjetivši kako je sumorna situacija vladala do prije nekih godinu dana na najvatrenijoj tribini. Sve do 55. minute nije bilo značajnijih prilika, a onda je Zvijezda priredila hladan tuš za preostale gledaoce. Nakon ubačaja sa skoro iste pozicije sa koje je i Muminović zabilježio asistenciju kod prvog gola, Maksumić kasni za Savićem koji skreće loptu glavom pored nemoćnog Alaima. U nastavku je uslijedila opsada gola gostiju te mnogobrojni ubačaju u šesnaesterac crveno-bijelih. Ovaj period je opet obilježio Škoro koji je pokazao da ću narednom periodu gledaoci opet moći gledati onog starog Škoru – odličnog tehničara i golgetera. Ipak, prvu priliku je propustio Dudo koji glavom sa nekih 6-7 metara šutira pravo u golmana Zukića. U nastavku bilježimo snažan šut Škore sa vrha šesnaesterca koji golman gostiju skreće u korner. Uslijedila su i dva šuta glavom koja su išla tačno pod prečku, ali Zukić se oba puta našao na pravom mjestu i nije se dao prevariti. Priliku iz slobodnog udarca sa 18 metara je imao Hadžić, ali njegov šut je otišao samo do živog zida. Kao zadnju, treću izmjenu Janjoš je u igru ubacio mladog Dalibora Pandžu koji u prvoj minuti sudijske nadoknade postiže i svoj prvijenac u seniorskom timu Sarajeva. Nakon nabačaja sa lijeve strane, lopta je došla do Pandže koji slabim udarcem glavom, koji je više ličio na dodavanje, šalje loptu prema golmanu koji je doslovno ispušta iz ruku i donosi veliku tragediju svom timu.

Slavlje nakon gola Pandže (91')

Sve u svemu, s obzirom na sve prilike koje je Sarajevo stvorilo, krajnji rezultat i nova tri boda su potpuno zaslužena. Zvijezda se kroz čitavu utakmicu branila sa većinom svoga tima rijetko prelazivši centar i eventualno vršeći presing. Kada bi lopta došla u zadnju liniju, protivnički igrači bi se nalazili na nekih 15-20 metara udaljenosti, oko linije koja označava centar terena,  što dovoljno govori o taktici gostiju.

Razloge zbog kojeg su Horde Zla napustile utakmicu na poluvremenu, te što nisu navijali ne želimo komentarisati lično, nego ćemo prenijeti eventualno obavještenje UNFKS-a.

Odlazak Hordi Zla na poluvremenu

Izvor:
http://www.fksinfo.com/np-834-Dramatican_kraj_utakmice.htm
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
" Škoro glavni adut. Prilika za mlade igrače? Podrška HZ neće izostati. "

Sarajevo danas igra jako važnu utakmicu na Pecari gdje će gostovati ekipi Širokog Brijega. Važnost ove utakmice proizlazi iz trenutne situacije na tabeli na kojoj je Sarajevo u zadnje dvije utakmice napredovalo na četvrtu poziciju koju ugrožava upravo ekipa Širokog Brijega sa 4 boda zaostatka za bordo timom. Eventualnom pobjedom ekipa iz Hercegovine bi se primakla na samo jedan bod, dok bi bilo koji drugi rezultat odgovarao našem timu.

Šef stručnog štaba Mehmed Janjoš će imati vrlo težak zadatak s obzirom da i u ovoj utakmici ima problema sa sastavljanjem tima, pogotovo u zadnjoj liniji. Nikitović je i dalje nespreman kao i Mohar, ali Torlak je na raspolaganju Janjošu nakon pauze zbog tri žuta kartona. Utakmicu će vjerovatno propustiti i Emir Janjoš koji je u prošloj utakmici u 26. minuti zaradio povredu i morao napustiti teren. Uz sve to, Maksumić se naročito loše iskazao u zadnje dvije utakmice na poziciji štopera, pa se i to može računati kao loša karika. Kada se sve sabere i oduzme zadnja linija bi trebala izgledati ovako: Rizvanović, Torlak, Dudo, Belošević.

Što se veznog reda tiče, mala je mogućnost i da Ihtijarević zaigra, tako da bi ova utakmica mogla predstavljati i priliku za nametanje od strane mladih igrača, prvenstveno misleći na Čomora i Kapetanovića koji bi se trebali uklopiti uz Maksumića, Muminovića, Džakmića i Hiroša.

Kako je vezni red oslabljen, a Janjoš je primoran povući Dudu ili Maksumića na poziciju štopera, moguće je da Sarajevo zaigra sa dva napadača u vrhu napada, što se nameće kao logična mogućnost. Tu opet postoji prilika da, uz glavnog aduta Sarajeva u ovom meču Škoru, zaigra dosad neprimjećeni Jahović ili jedan od „proizvoda“ Omladinskog pogona, Pandža ili Pliska.

Sve u svemu, nadamo se otvorenoj i smjeloj igri našeg tima te dobroj utakmici koju će uživo prenositi BHT1 sa početkom u 20:00 sati. Utakmicu će suditi Danijel Pajić iz Bijeljine, a asistirati će mu Željko Marić (Doboj) i  Franjo Bandić (Tomislavgrad). Četvrti sudija je Semir Kaplan (Stolac).

I pored nekih špekulacija da Horde Zla bojkotuju tim, podrška u Širokom Brijegu neće izostati. Razlog odlaska HZ u prošloj utakmici je posljedica neosnovane zabrane unošenja osnovnih navijačkih rekvizita i pripremljene koreografije od strane policije. Ko se krije iza ovog postupka i koji su razlozi prosudite sami, a na forumu možete pročitati i obavještenje UNFKS-a.

Izvor:
http://www.fksinfo.com/np-835-Oslabljeni_i_u_Siroki_Brijeg.htm
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Bojane,malo si okasnio. Smile
Odigrana je utakmica sinoc i zavrsilo je 1:1,iako je po prikazanoj igri Sarajevo bilo puno blize pobjedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Bojane,malo si okasnio. Smile
Odigrana je utakmica sinoc i zavrsilo je 1:1,iako je po prikazanoj igri Sarajevo bilo puno blize pobjedi.

znam da sam okasnio jer sam i ja bio zauzet ..a znam i kako se završila utakmica .. šta reći osim ... šteta .. ali tu nam je evropa  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
@bojane
Želiš li doći na Koševu i bodridi Sarajevo ka Evropi ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
@bojane
Želiš li doći na Koševu i bodridi Sarajevo ka Evropi ?  Smile

da nisam u dijaspori .. veoma rado bih došao i gledao njihove utakmice
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6300
Ma zajebi ti Sarajevo nego slusaj ima jedan klub, igra u 2. ligi Srbije zove se FK Novi Pazar, dodji ti da navijas za nas koje Sarajevo koje zajebancije... Samo FKNP Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.248 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.