Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 277378 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa sta ima novo kod vas, Pitari? Na osnovu ovih zadnjih postova, da se zakljuciti da je Sarajevo u velikoj krizi. Ma ne treba se za to sikirati, ionako je fudbal ovde otiso u ... Mogu smo reci da mi je zao vas sadasnjih navijaca Sarajeva sto ste se kasno rodili! Salim se malo.
A evo gledamo one naše manekene kako se brukaju iz dana u dan, iz kola u kolo... Smile

A sto se tice Srba, fudbalera Sarajeva, pred sam rat ih je bilo vise nego muslimana!
@sasaborg

Evo čovjeka koji je bio u predratnim Hordama. Valjda on zna. Wink
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hare, ko su ovi ljudi: Suman, Bajramovic, Ducic, Arapovic...?! Pa tu nema niko ko je ranije igro u Sarajevu! Zato vam i jeste tako, kroz klub se mora proci da bi se volio i posteno vodio! Jbt., pa zar nema nikog od ranijih igraca, tipa Susica, Hadzibegica, Sljive, Pasica... da se malo zauzme za klub? Koliko vidim po tvojim postivima samo Musemic nesto pokusava. 

Kad je Svetozar Vujovic otiso sa mjesta direktora i je li on uopste ziv? Cini mi se da je i Mirsad Fazlagic bio neka funkcija u klubu, sta je sad s njim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Otkad ja nisam bio na ovoj temi!!!!!!!! Cini mi se da niste bili nagurali 100 stranica, mrzi me traziti...

Pa sta ima novo kod vas, Pitari? Na osnovu ovih zadnjih postova, da se zakljuciti da je Sarajevo u velikoj krizi. Ma ne treba se za to sikirati, ionako je fudbal ovde otiso u ... Mogu smo reci da mi je zao vas sadasnjih navijaca Sarajeva sto ste se kasno rodili! Salim se malo.

Zar je i u Podrinju bio trend davanja imena Njegos ili ga ti koristis samo onako, salim se ciko!?

Dje si Hare care, samo pare, samo pare...jbm li ga tako nesto od Eda Maajke... Smile
Vidim izbacise vas ove "fukare" danas iz kupa i to na penale, bas ste u krizi, samo 2 pobede u 7 prvenstvenih kola! Nego reci mi kakve su sanse Slavije u borbi za titulu...moze li pehar u Dobrinju 4 tj. u Lukavicu!?  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 02:05:43 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta vam je ovih dana s tim "Ciko"?? U Zadnje vrijeme me djeca iz zgade stalno tako zovu, pa me Hare persira, pa sad jos i ti!!!!!! Mozda sam i ja nekad ljude s 33 godine tako zvao, pa mi se sad vraca. Nisam ja rodjen u Podrinju, nego u Zenici, a sin mi se zove Njegos!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Hare, ko su ovi ljudi: Suman, Bajramovic, Ducic, Arapovic...?! Pa tu nema niko ko je ranije igro u Sarajevu! Zato vam i jeste tako, kroz klub se mora proci da bi se volio i posteno vodio! Jbt., pa zar nema nikog od ranijih igraca, tipa Susica, Hadzibegica, Sljive, Pasica... da se malo zauzme za klub? Koliko vidim po tvojim postivima samo Musemic nesto pokusava.

Kad je Svetozar Vujovic otiso sa mjesta direktora i je li on uopste ziv? Cini mi se da je i Mirsad Fazlagic bio neka funkcija u klubu, sta je sad s njim?
Ma to su idioti Smile Bajramović (trener od 1 do 6 kola) a Arapović trenutni...

Pa to je i problem Sarajeva jer niko od slavnih asova neće da se upusti u posao sa mafijom. Musemić je pokušao nešto ali ga je mafija otjerela.

Ne znam za Svetozara Vujovića, nisam ga upamtio. A Fazlagić je bio u klubu...više nije, ja mislim.

Dje si Hare care, samo pare, samo pare...jbm li ga tako nesto od Eda Maajke... Smile
Vidim izbacise vas ove "fukare" danas iz kupa i to na penale, bas ste u krizi, samo 2 pobede u 7 prvenstvenih kola! Nego reci mi kakve su sanse Slavije u borbi za titulu...moze li pehar u Dobrinju 4 tj. u Lukavicu!?  Smile
Jbg, na penale. Kažu da smo se dobro čuvali ali penali lutrija.

Mislim da Slavija ne može osvojiti titulu. Titula ove godine, prema svemu sudeći, ide u Hercegovinu.

Sta vam je ovih dana s tim "Ciko"?? U Zadnje vrijeme me djeca iz zgade stalno tako zovu, pa me Hare persira, pa sad jos i ti!!!!!! Mozda sam i ja nekad ljude s 33 godine tako zvao, pa mi se sad vraca. Nisam ja rodjen u Podrinju, nego u Zenici, a sin mi se zove Njegos!
Ma ova današnja omladina lijepo vaspitana. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa to onda potvrdjuje onu tezu o najprovidnijoj ligi u kojoj je sve izvesno, ako se ne varam ali u zadnjih 6 sezona sve ide po tom nacionalnom trokruznom sistemu, jedne godine prvak iz RS, pa iz Sarajeva, pa iz Zapadne Hercegovine (Leotar, Zeljo, Zrinjski, Siroki Brijeg, Sarajevo, Modrica...), koja je to farsa... mada i kod nas je bila zastupljena korupcija i fudbalski kriminal, al' ne mogu da ti potvrdim da li su se Partizan i Zvezda mogli bas "dogovoriti" oko naslova prvaka, u svakom slucaju nije ni cudo sto nam je fudbal tu gde jeste!
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 00:27:31 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma gde da se dogovaramo sta ti je da sa vama za istim stolom sjedimo ( moze samo kad budete osvojili LS) Smile
DA je bilo namjestanja jeste ali tu ulogu su imali malo klubovi koji su davali bodove e sad sve zavisi ko ima ciju podrsku.
Danas je toga manje sumanjam da se moze nesto vise od jedne eventualno dve tekme namjestiti.
A kladionicu da ali za titulu ne tu sam siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa da, mi smo mali klub  Smile Uvek to zaboravim!  Smile
Nego popravili ste se u zadnje dve utakmice, mozda i bude nesto od intetrtoto kupa sledece sezone!  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 13:19:59 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa to onda potvrdjuje onu tezu o najprovidnijoj ligi u kojoj je sve izvesno, ako se ne varam ali u zadnjih 6 sezona sve ide po tom nacionalnom trokruznom sustemu, jedne godine prvak iz RS, pa iz Sarajeva, pa iz Zapadne Hercegovine (Leotar, Zeljo, Zrinjski, Siroki Brijeg, Sarajevo, Modrica...)
Ž(S)eljo nikad nije bio prvak BiH. Smile Smile Smile Smile

btw, ovo je tema velikog kluba, a te neke diskusije o vašim malim klubovima ostavite po strani. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Mensud Bašić gost Arsenala

Engleski i evropski fudbalski velikan Arsenal uputio je poziv rukovodstvu FK Sarajevo za prisustvovanje utakmici drugog kola grupe G Lige evropskih prvaka protiv Porta u utorak. 

Saznajemo da će susret na Emirates stadionu posmatrati zamjenik predsjednika Upravnog odbora koševskog premijerligaša Mensud Bašić, koji će iskoristiti ovu priliku za razgovore sa direktorima londonskog kluba.

Bašić će se upoznati sa organizacijom i načinom funkcionisanja Arsenala, njegovim odnosima sa navijačima i gradskim strukturama Londona. Potpredsjednik Sarajeva vjerovatno će se sresti i sa skautom ekipe iz Londona Borom Primorcem, nekadašnjim proslavljenim fudbalerom mostarskog Veleža i splitskog Hajduka i reprezentativcem bivše zajedničke države.

Poziv Arsenala je veliko priznanje za Sarajevo, koje uživa ugled u Engleskoj. Bordo sastav je igrao protiv slavnog Manchester Uniteda (0:0, 1:2) u Kupu evropskih šampiona u sezoni 1967/68. Sigurno da je i uspjeh tima sa Koševa prošle sezone kada je ostvaren plasman u treće kolo kvalifikacija Lige prvaka i prvo kolo Kupa UEFA doprinio povećanju renomea Sarajeva na međunarodnoj sceni.

Sportin

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.