Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 277367 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Iskreno izmedju Sarajava i Zelje nekako bi se uvijek opredjelio za ovaj drugi razlog Srbi su igrali u njemu mnogo znacajniju ulogu prije rata ne znam kako je sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
E jbg ako ćemo po tome gledati koliko je Srba igralo, Hrvata negdje, Bošnjaka itd... Pusti to ba...

I prije je rata bilo Srba u Sarajevu, a vjerovatno i u Želji kao što ti kažeš... Ne znam kakvo je to mjerilo. Smile

Mjerilo su igrači koji igraju...npr. kod nas Mačkić, Trivunović...(ne mogu se sjetiti ima li ih još) su legende kluba... Trenutno su Muminović i Belošević najbolji igrači i niko ne smije a protiv njih... S druge strane imamo Zdravka Šarabu...idiota, imbecila..
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
I prije je rata bilo Srba u Sarajevu, a vjerovatno i u Želji kao što ti kažeš... Ne znam kakvo je to mjerilo

nije mjerilo ali znam da je Zeljo bio radnicki klub ( ili ako hoces ) klub svih onih koji su dosli u Sarajevo dok je Sarajevo bilo nesto drugo ( i on je bio radnicki ) klub smijesno je reci bilo sta drugacije ali ipak razlika je postojala kao sto postoji i danasa neka valjda navijas za Sarajevo iz nekih razloga ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Svi razlozi su objašnjeni na početku ove teme. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Jel mislis na onaj transparent Sarajevo jadna vam sudba jedva vas stvori udba Smile Smile Smile Smile
Sallim se malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N73
Jel mislis na onaj transparent Sarajevo jadna vam sudba jedva vas stvori udba Smile Smile Smile Smile
Sallim se malo

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Sallim se malo
Ne šali se na takav način. Smile Smile

Sallim se malo

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Vidi ovoga TiMijevca... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Iskreno izmedju Sarajava i Zelje nekako bi se uvijek opredjelio za ovaj drugi razlog Srbi su igrali u njemu mnogo znacajniju ulogu prije rata ne znam kako je sada
Smile Smile Smile

Grijesis, prije rata vise je srba igralo za Sarajevo nego u Zelji, dok je bilo obratno za hrvate...

Pa je tako i posle rata bilo, tako smo i mi zelju "prozvali" hrvatski klub...

Citat
I prije je rata bilo Srba u Sarajevu, a vjerovatno i u Želji kao što ti kažeš... Ne znam kakvo je to mjerilo

nije mjerilo ali znam da je Zeljo bio radnicki klub ( ili ako hoces ) klub svih onih koji su dosli u Sarajevo dok je Sarajevo bilo nesto drugo ( i on je bio radnicki ) klub smijesno je reci bilo sta drugacije ali ipak razlika je postojala kao sto postoji i danasa neka valjda navijas za Sarajevo iz nekih razloga ?
I tu grijesis malo, Sarajevo je gospodski klub, i ako hoces carsijski, dok to neki manijaci negiraju...
Prije rata se znalo koje mahale navijaju za koji klub...
Npr... centar do marin dvora je vecina bila navijaca sarajeva, a dole oko grbavice navijaci zelje...
Vratnik, Bjelave, Mejtas i Kosevo i Jezero itd. Vecina pitari dok je Bistrik bio pola pola (to su ti mahale oko centra grada)...
Dok danas vise nemas tog pravila, zbog dosta naseljenosti sarajeva sa strane....

ali ipak razlika je postojala kao sto postoji i danasa neka valjda navijas za Sarajevo iz nekih razloga ?
Na te razloge sto si ti mislio ja nisam poceo navijati za sarajevo, jer sam bio tad mali  Smile
Ali mi je drago sad sto sam odabrao pravi klub i iz tih razloga a i iz drugih  Smile

P.S. Ipsali smo na penale 4:1 za slobodu  Smile Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Sloboda bolja nakon penala

Završena je i posljednja utakmica šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine i poznati su svi sudionici sljedećeg kruga.

Sloboda - Sarajevo  0:0 (0:0)

Nakon jedanaesteraca 4:1
Stadion Tušanj, gledalaca: 1.500, sudija: Dragan Skakić.
SLOBODA: Mujkić, Omić, S. Kuduzović, Mikelini, Prodanović, Lamešić (od 67. Zoletić), Slomić (od 46. Okanović), Sarajlić, Kasapović (od 46. Jahić), Tosunović, Mešić.  
SARAJEVO: Alaim, Džakmić, Torlak, Dudo, Belošević, Doći, Šaraba, Hiroš, Muminović, Handžić, Hadžić (od 55. Obuća).

Sloboda je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladala Sarajevo i tako se priključila momčadima koje će igrati u osmini finala Kupa BiH.

Regularnih 90. minuta završilo je bez pobjednika, rezultatom 0:0, a na kraju su spretniji bili Tuzlaci, koji su slavili s 4:1. Strijelci za Slobodu bili su Okanović, Sarajlić, Kuduzović i Mešić, dok je za Sarajlije pogodio samo Muminović. Handžić i Belošević se nisu proslavili udarcima s bijele točke.

Sportin

Samo tako nastavite...Odlično je ovo... Moraću sutra do Gracića da mi kaže šta da skandiram u Travniku... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Otkad ja nisam bio na ovoj temi!!!!!!!! Cini mi se da niste bili nagurali 100 stranica, mrzi me traziti...

Pa sta ima novo kod vas, Pitari? Na osnovu ovih zadnjih postova, da se zakljuciti da je Sarajevo u velikoj krizi.  Ma ne treba se za to sikirati, ionako je fudbal ovde otiso u ... Mogu smo reci da mi je zao vas sadasnjih navijaca Sarajeva sto ste se kasno rodili! Salim se malo.

A sto se tice nacionalizma, on se na Kosevu nije osjecao do pred sami rat! Horde Zla su do 92-e bili Jugosloveni i imale su bratski odnos sa navijacima Borca iz BL, gdje su vecinom bili Srbi. Mada, cinjenica je da ja nisam znao nijednog Srbina da navija za Sarajevo, a bilo ih je par u mom okruzenju koji su navijali za Zelju. Slucajnost ili ne, ne znam!!!

A sto se tice Srba, fudbalera Sarajeva, pred sam rat ih je bilo vise nego muslimana!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.