Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271123 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Pa jel dobar, ili neki propalitet?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Ko je tebi dozvolio da dolazis na ovu temu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15

Hota želi završiti karijeru u Sarajevu

Bh. fudbalski internacionalac Almedin Hota (32) ističe da bi rado zaigrao za FK Sarajevo u novoj sezoni.
Za realizaciju njegovog transfera u tim sa Koševa moraju se poklopiti određene proceduralne stvari. Hota je predao papire za dobijanje austrijskog državljanstva i očekuje odgovor u roku od desetak dana.

Da bih stekao pravo na austrijski pasoš, moram biti prijavljen još godinu u ovoj zemlji. Ako postoji mogućnost da boravim u BiH i da se vodim na dvije adrese stanovanja, vratiću se u bordo sastav. Razgovarao sam sa menadžerom Nerminom Čengićem i predsjednikom Komisije za transfere igrača Sarajeva Mustafom Dučićem, koji mi je rekao za velike klupske ambicije. Poznato mi je da je glavni cilj osvajanje titule, a najmanje plasman u Kup UEFA, izjavio je Hota, i nastavio:

U upravu Sarajeva su angažovani novi ljudi i doveden je novi šef stručnog štaba. Znam da je bilo problema sa neispunjavanjem obaveza prema igračima u prošloj sezoni, ali smatram da se to više neće dešavati. Almir Turković, Muhidin Zukić i Senad Repuh su završili igračku karijeru. Ekipa je pomlađena i uz nekoliko pojačanja može realizovati visoke ambicije.

Pouzdani vezni fudbaler je igrao posljednjih osam godina u Austriji. Šest sezona je nastupao za Karnten. Nakon toga je igrao za LASK, sa kojim mu je istekao ugovor na kraju sezone.

Imao sam puno uspjeha u Austriji. U dresu Karntena sam osvojio Kup i Superkup Austrije, 2001. Igrajući za LASK izborili smo plasman u društvo najboljih timova prošle godine. Imam ponuda iz Druge lige Austrije i Njemačke, te Grčke. Ipak, volio bih završiti karijeru na Koševu.

Hota smatra da je Prva liga Austrije jaka jer u njoj nastupa puno kvalitetnih igrača iz drugih zemalja.

Salzburg, Austria iz Beča i Rapid se mogu ravnopravno nositi sa jakim evropskim ekipama. Prije dvije godine Austria je eliminisala Saragosu i Athletic Bilbao.

U dresu koševskog premijerligaša Hota je nastupao u sezoni 1999/2000.

Odigrao sam proljetnu polusezonu. Sarajevo je imalo odličnu ekipu, ali i peh da u plej ofu nije izborilo izlazak na evropsku scenu. Nadam se da ću u slučaju povratka na Koševo ostvariti bolje rezultate nego prvi put, da će navijači dolaziti u velikom broju i moći se radovati uspjesima, naglasio je Hota, čijim bi angažovanjem Sarajevo dobilo veliko pojačanje

sportin.ba
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Almedin Hota   Smile Smile Smile Smile

Kako bi volio da se vrati, jos ako ostane Zeka....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Dok je igrao u Sarajevu, bio je jedan od najboljih naših igrača, ako ne i najbolji. Ali kada je otišao u Rusiju, povrijedio se i vrlo malo je igrao. Nadam se da će biti dobro pojačanje, ako potpiše.

Smile Smile Smile

Almedin Hota Smile Smile Smile Smile

Kako bi volio da se vrati, jos ako ostane Zeka....
Teško da će Hota potpisati. Zeka se definitivno oprostio. To je rekao nama neki dan na Koševu.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ja mislim da je prevarantima zabranjeno Smile Smile

Dok je igrao u Sarajevu, bio je jedan od najboljih naših igrača, ako ne i najbolji. Ali kada je otišao u Rusiju, povrijedio se i vrlo malo je igrao. Nadam se da će biti dobro pojačanje, ako potpiše.

Znaci dobar, hvala na odgovoru Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Previše kandidata za samo jedanaest mjesta

Pripreme Sarajeva teku normalno. Za sada, trener Šener Bajramović nema reći ništa loše ni o jednom fudbaleru. U prvoj pripremnoj utakmici, protiv Mogrena, ekipa je pokazala dosta borbenosti. Strateg kluba s Koševa kaže da je zadovoljan, naročito zato što je meč odigran samo nekoliko dana nakon početka priprema.

- S igračima nemam problema, a ne vjerujem da ću ih i imati. Uostalom, meni ih ne mogu napraviti, mogu samo sebi. Za sada, svi dobro rade, trude se i bore za mjesto u ekipi. Jedanaest će ih biti u prvoj postavi, a na treninzima imam više od 30 fudbalera. I oni su svjesni toga da samo radom mogu računati na uspjeh. Ovo je profesionalan posao, ko ga takvog prihvati opstat će, a ko ne, neće - kaže Bajramović.

Na Koševu je na probi dosta igrača, ali trener Sarajeva ne izdvaja nikoga, već kaže da ih je nekoliko koji se svojim radom nameću za ostanak u klubu. S druge strane, kao što se i govorilo proteklih dana, Muamer Kurto napustio je Koševo i priključio se pripremama Olimpika.

SportCentar

Kurto, sretno Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Kurto, sretno Wink
Meni njega zao  Smile

Nikda mu necu zaboraviti onaj go na kosevu protiv zelje, sa sesnest metara lijevom nogom za konacnih 2:1  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
To mu nikad neću zaboraviti. Svaka mu dala za onaj gol. Smile Smile Smile Smile Smile

Mislim da je najbolje i za nas i za njega što je otišao u Olimpik.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2008, 20:40:23 od Hare88 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300

FKSinfo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Topnik zauvijek

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K320i
Gdje ste fukare . Manijaci naprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.