Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271925 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Dino...Hoceteli vi sada svi zajedno biti na sjveru il su oni skroz otisli sa Sjevera
Nisu bili zajedno, niti su oni otisli, samo protvi zrinjskog "sjever" nije dosao, a niti sam ja bio na sjeveru hare me zajebo nosio mu jedan nizerazredni dres  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Dino...Hoceteli vi sada svi zajedno biti na sjveru il su oni skroz otisli sa Sjevera
a niti sam ja bio na sjeveru hare me zajebo nosio mu jedan nizerazredni dres Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Sa agentima nema zajedno Smile
Nadam se da je sa njima prica zavrsena.....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
A ako se vrate ?  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A ako se vrate ?  Smile
Ma i ako se vrate, a najverovatnije ce se vratiti, nece biti nikakvih problema, ili ce se izdvojiti i samo sjediti ili ce navijati sa 'zapadom' nemam im treće  Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 08:58:57 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kandidati za bordo klupu Oblak, Janjoš i Jović

Na Koševu se ne smiruju tenzije. Loša atmosfera dodatno je uzdrmana najavom trenera Husrefa Musemića da definitivno odlazi s klupe Sarajeva.
Igrački kadar podijeljen je u svom mišljenju o ovoj situaciji. Pojedini nogometaši u bordo dresu najavili su svoj odlazak ako ostane Musemić na klupi, pa su oni vjerovatno zadovoljni odlaskom Musemića. S druge strane pak pojedinci su razočarani i smatraju da je Musemić mnogo dao klubu, te da nije zaslužio da ode.

U Upravi mu se najviše zamjera rečenica da mu ni u šali nisu ponudili produženje ugovora. S toga se u Titovoj već razmatra novo ime čovjeka koji će od naredne sezone predvoditi bordo tim.

Pored prvog kandidata Mehmeda Janjoša o kojem smo i pisali još se spominju Brane Oblak, ali i aktuelni trener Zrinjskog Dragan Jović. U potrazi za pravim rješenjem Uprava Sarajeva će tragati određeni period, jer žele biti sigurni u konačnu odluku.

Jedan veliki remont je potreban našem klubu. Pored trenera u prijelaznom roku morat ćemo se i adekvatno pojačati s obzirom da na dosta igrača više nećemo moći računati. Ispred nas je period kada moramo stati na noge i ozdraviti klub u potpunosti, kaže za As jedan od čelnih ljudi Sarajeva.

Šefu niko ne valja

Igrač Sarajeva koji je htio ostati anoniman prenio nam je dio atmosfere iz bordo svlačionice…

Situacija je muko moja pređi na drugoga. Jedva čekamo da se sezona završi, pa kud koji mili moji. Ne volim komentirati svog šefa, ali mislim da je došlo vrijeme da Musemić ode. Njemu niko ne valja. Niti igrači, niti Uprava. Mislim da nije navijača da bi davno otišao s klupe Sarajeva.

sportin.ba
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Haris Handžić na ljeto prelazi u Dinamo

Napadač Sarajeva, Haris Handžić, koji je preko noći postao jedan od nosilaca igre bordo tima, na ljeto će najvjerojatnije preseliti u zagrebački Dinamo.

Šuman mi je potvrdio da ću na kraju sezone preći u Dinamo. Doduše, ostale detalje ugovora, pogotovo finansijske prirode, nije mi želio otkriti, ali to mi i nije toliko bitno. Važno je da i klub bude zadovoljan transferom, kao i da već sada znam da je moj odlazak na Maksimir gotova stvar, kaže Handžić za San.

Premda je veliki potencijal najavio u bordo, raduje se igranju u plavom dresu.

Živim za dan kada ću obući njihov dres. Ipak je Dinamo veliki klub, a svi znamo gdje i za koliko novca idu igrači iz njihovog tima. To me raduje, jer se i ja nadam da bi jednog dana mogao završiti u nekom klubu iz lige petice, priželjkuje Handžić.

Priznaje da će do kraja života žaliti zbog jedne stvari…

Otići ću iz voljenog kluba bez i jednog trofeja, što sebi ne mogu nikako oprostiti, kaže Handžić i nastavlja: Sarajevo je kvalitetom i tradicijom zaslužuje bolji plasman. Mislim da za to, osim nas igrača, nije kriv ni trener Husref Musemić. Kriva je Uprava, odnosno pojedinci koji se nalaze u njoj, koji mjesecima nisu u stanju da igračima plate krvavo zarađene premije..

Sportin

Idi, ko te jebe. Ne trebaju nam takvi kao ti Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
A kakvi vam trebaju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Trebaju nam oni koje neće gurati tate, amidže te kojekakvi menadžeri i slična sranja. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Živim za dan kada ću obući njihov dres.
Smile  Smile Smile Smile

Otići ću iz voljenog kluba bez i jednog trofeja, što sebi ne mogu nikako oprostiti,

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.