Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269146 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U Sarajevo se udati?! Bože sačuvaj, nikada! To je kod nas najveća kletva... Smile Smile
 A ako vam mi Zeničani nismo interesantni, zašto onda na "Koševu" osim nečega pogrdnog što piše o Želji, takođe piše i zeničke p....?! Zašto niste napisali o nekim drugim navijačima?! Pa naravno zbog toga što ste svjesni da su Robijaši ipak najbolji.... Smile
A Robijaši imali parolu "Nož, žica, Srebrenica"?! Nikada!
Pojedini "navijači"i su jednom imali neku parolu o Markalama...što je doista bilo bezobrazno i nepromišljeno, jer ipak smo zajedno proživljavali agresiju na našu zemlju....
Ti glave veze nemas o fudbalu bolje je da se ne brukas.Ti i tvoji robijasi sad hocete da se ulizete Sarajlijama ne pa ne moze i nemoj se vise brukati bogati,naucite se pricati zavijate ko siptari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
U Sarajevo se udati?! Bože sačuvaj, nikada! To je kod nas najveća kletva... Smile Smile
 A ako vam mi Zeničani nismo interesantni, zašto onda na "Koševu" osim nečega pogrdnog što piše o Želji, takođe piše i zeničke p....?! Zašto niste napisali o nekim drugim navijačima?! Pa naravno zbog toga što ste svjesni da su Robijaši ipak najbolji.... Smile
Pojedini "navijači"i su jednom imali neku parolu o Markalama...što je doista bilo bezobrazno i nepromišljeno, jer ipak smo zajedno proživljavali agresiju na našu zemlju....
Koliko znam bila je parola o Markalama na sto su Manijaci u Zenici odgovorili sa dvije parole. a pitari su ko picke sutili kao i uvijek.

i druga parola Smile

« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 17:25:58 od Dejo_sa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rece navijac Sarajeva i to sa zapada prosjek godina 16 i to sa stolicama Smile Smile Smile Smile
Ej dejo ti blage veze nemas ta kako ih ti nazivas "djeca"imaju vise muda neko vi to je sigurno.A ocigledno je da si se nasao u ovim sto im treba zabraniti ulaz u stadion pa se sad malo vadis.Mi smo sa druge strane jebemo vam mame nasa se pjesma ori jebo vam seljo mater Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
Rece navijac Sarajeva i to sa zapada prosjek godina 16 i to sa stolicama Smile Smile Smile Smile
Ej dejo ti blage veze nemas ta kako ih ti nazivas "djeca"imaju vise muda neko vi to je sigurno.A ocigledno je da si se nasao u ovim sto im treba zabraniti ulaz u stadion pa se sad malo vadis.Mi smo sa druge strane jebemo vam mame nasa se pjesma ori jebo vam seljo mater Smile Smile Smile Smile
Sta me vrijedjas  Smile
Hajde nemam zivaca da se raspravljam..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta me vrijedjas Smile
Hajde nemam zivaca da se raspravljam..
Jbg istina boli Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
Sta gpd da ti odgovorim rekao bi da nisam u pravu, sto da se svadjam  Smile Smile
Haj zivio  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta gpd da ti odgovorim rekao bi da nisam u pravu, sto da se svadjam Smile Smile
Haj zivio Smile
Zivi ti meni i poslije 5 akobog da Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma šta vi pitari glumite ba?! Ko vi neki navijači, odani svom klubu a na svakoj vas utakmici ne bude više od 2000. Pa ako toliko volite Sarajevo zašto vas onda bude tako malo??!! Sarajevo na listi posjećenosti utakmica zauzima 2. mjesto ali naravno samo zbog gostovanja...(prvi je svakako ČELIK) Nemojte misliti da ste zanimljivi i neprikosnoveni, nego kada gostujete ljudi dodju da vam pokažu koliko vas mrze..A jeste li se možda nekada zapitali zašto vas mrzi cijela BiH?!! A šta god učinili nikada nećete biti bolji od Robijaša, jer oni su primjer kako se voli i bodri najdraži klub!!hehe
ČELIK u SRCU!
Joj, mene malo nema i odmah neki belaj ovdje. I gle čuda, taj "belaj" napravi neki paćenik iz Zenice. Smile Samo da te napomenem da si došla (došao) na temu aktuelnih prvaka pa bih molio malo poštovanja da imaš.

Ma ne trebaš ti ništa objašnjavati, jasno je ko je najbolji i ko ima najbolje navijače! A ne razmišljamo mi o vama, malom Sarajevu, nego proklinjemo zašto zivimo u istoj državi s vama. To je naša najveća žalost...ali dobro, na neke ružne stvari se treba naviknuti...Ma joj draži mi je bilo koji drugi grad "osim našeg glavnog grada".l Banja Luka, Tuzla, Mostar, Lukavica...pa čak i Zagreb, Split, Beograd... draži su nam nego vi. Ali kako nam je krenulo u ovoj našoj državi s ovim referendumima, možda čak i kantoni izraze želju za otcjepljenjem, pa nam se tako želja i ostvari... Smile
Meni je u jednu ruku žao što postoji ovolika mržnja i netrpeljivost između nas, ali vi ste to sami izazvali i uzrokovali.
Eto veliki pozz oda Zeničana, uz naravno "najbolje želje"!
Jbg, isfrustriranost i ljubomora su teške osobine. Pogotovo za tebe, pa viđoh ovdje jedno pitanje koje se opravdano postavilo a to je:
Je li, iz koje mentalne ustanove si ti zbrisala ? Smile
Pa čitam dalje  Smile
Ti reče pojedini navijači imali parolu o Markalama  Smile Smile Smile

Ta parola je podignuta od cijele vaše tribine što znači da ste je podržali svi  Smile

P.S. Čim sam vidio tvoje ime "Juve girl" odmah sam pretpostavio neke stvari koje karakterišu jedan dio tvog imena (nicka). Ispostavilo se da sam bio u pravu.... Nažalost  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Robijaši se pitarima ulizuju?! Smile Smile De ba nemojte pričati gluposti!
A Robijaše su ljudi u Lukavici lijepo dočekali i šta su sad trebali?! Biti đubrad i ne družiti se s njima? Pa mi smo kulturni ljudi, hvala im na tome i oni će, naravno, kod nas isto tako lijepo biti primljeni! E kanite se više tog nacionalizma, on nas je uništio...
Pa nisu ti svi ljudi u Lukavici vršili genocid po Bosni, pa nemojmo generalizovati zločine..
A vi Sarajlije, sigurno ne trebate učiti nas Zeničane kako da pričamo..prvo "pometite ispred svojih vrata"! Šta vi nama pričate za Šiptare kad su oni izgradili pola Sarajeva i ustvari glavni su "u bosanskoj prijestoljnici". Smile Smile
A po prvi put se slažem s Dejom, ma ne vrijedi s vama raspravljat!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
Cekaj ko je sad nacionalista ovdje  Smile Smile Smile
Mozda ovi pitari mene ne trpaj sa njima  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.395 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.