Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268449 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Emir Hadžić se zahvaljuje navijačima.- Žarko Karamatić : "Ekipa Hiberniansa posjeduje nekoliko dobrih igrača."

Igrači koji su u proteklih mjesec dana stigli u FK Sarajevo, Emir Hadžić i Žarko Karamatić, obilježili su sinoćnju utakmicu, i pokazali da oni zaista predstavljaju kvalitetno pojačanje FK Sarajevo.

Napadač Hadžić, postigao je pogodak odmah nakon ulaska u igru, a Karamatić je uz pogodak zaslužan i za dvije asistencije.

"Nisam mislio da će papirologija biti gotova i da ću moći nastupiti, ali se na kraju ipak sve dobro završilo. Postigao sam pogodak u prvom nastupu. Nadam se da ću nastaviti sa postizanjem golova u bordo dresu. Momci u klubu su me sjajno primili. Poznavao sam neke od njih, jer sam nastupao za Čelik i Željezničar. Smatram da imamo kvalitetnu ekipu, jednu od najboljih u Premijer ligi. To je ekipa koja će se ove sezone boriti za duplu krunu. Jednostavno, tako moramo razmišljati.", kazao je Emir Hadžić.

"Utakmica sinoć je bila zaista teška. Ekipa Hiberniansa smo svi potcijenili. U svojim redovima imaju 3-4 kvalitetna igrača i za mene oni nisu ameteri. Sigurno se mogu nositi sa nekolicinom ekipa iz naše Premijer lige. Zadovoljan sam svojom igrom. Kada sam ušao na teren, potrudio sam se da unesem živosti u našu igru i uspio sam u tome. Debi je bio dobar, i nadam se da ću nastaviti sa dobrim partijama.", kazao je Žarko Karamatić, dodavši:

"Moram da se osvrnem na navijače. Kada smo izašli na teren, nekoliko minuta pred početak utakmice, naježio sam se. Stvarno smo imali vrhunsku podršku i hvala im na tome."

Izvor: Oficijalni sajt
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Bravo Zarko orle  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Svaka im cast na igri  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Zareza zmaj, imao je mesta i u Radnickom sigurno, da ne vode indijanci ovaj klub. Zelim mu svu srecu u dresu Sarajeva, da nastavi da terorise!
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Svi pokazu pravi talenat u sredini kojoj pripadaju
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
сезона 1971/1972

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Kad si ovo nabavio majstore ?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
Fudbaleri Sarajeva od sutra na putu .- Sarajevo- Bolonja- Malta

Naši igrači sutra, u jutarnjim satima, kreću put Malte. Prva destinacija će biti italijanski grad Bolonja. Nakon kratkog predaha, put se nastavlja do malteške prijestolnice Vallete. Revanš susret protiv FC Hibernians bit će odigran u četvrtak sa početkom u 19.30 sati.

"Sigurno je to da nas očekuje teška utakmica. Ipak, nakon ubjedljive pobjede u Sarajevu, smatram da smo favoriti i da ne bi trebalo biti problema kada je prolazak dalje u pitanju.", kazao je Dragan Jović.

Našim navijačima poručujemo da prate oficijelne stranice FK Sarajevo na facebook-u i twitteru. Redovno ćemo izvještavati sa Malte.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Čomor: "Nema opuštanja".- Igrači stigli na Maltu.

Defanzivni vezni igrač bordo ekipe, Denis Čomor, otkrio nam je svoja očekivanja od utakmice na Malti, te njegove utiske o ekipi Hiberniansa:

"Mislim da još uvijek ništa nije riješeno, i da se ne smijemo opustiti. Ima još dosta toga da se uradi. Međutim, imamo tri gola prednosti, pa sada trebamo pokazati svoju veličinu. Želimo opravdati ulogu favorita u ovom dvomeču."

Denis Čomor je također dodao da Maltežani djeluju dosta dobro i da se zaista radi o jednoj profesionalnoj ekipi. U njihovim redovima imaju 3-4 dobra igrača, koja zasigurno mogu igrati u boljim ekipama u Europi.

"Želio bih navijačima poručiti da ćemo dati sve od sebe kako bi u najboljem svijetlu pokazali naš klub, ali i grad Sarajevo.", rekao je Denis Čomor.

Šunjevarić:"Oduševljen sam radom ekipe."- U četvrtak po novu pobjedu.

Igrač koji je skrenuo pažnju na sebe svojim jednostavnim, ali učinkovitim načinom igranja, je Radan Šunjevarić. Nekoliko sedmica boravi u Sarajevu i otkrio nam je svoja razmišljanja o gradu i klubu.

„Sarajevo je super. Oduševljen sam. Od ranije sam znao mnogo o gradu, ali sada imam mogućnosti da svaki dan hodam Baščaršijom, i moram priznati da je to zaista lijep osjećaj.“

„Ekipi sam se priključio u Sloveniji. Odlično sam prihvaćem i atmosferom u klubu sam zaista zadovoljan. Za sada mogu samo govoriti samo pozitivno o FK Sarajevo.“

„Zadovoljan sam rezultatom protiv Hiberniansa i drago mi je što sam zabilježio svoj debi. Potvrdili smo svoj kvalitet na terenu i nadam da ćemo to potvrditi na Malti u četvrtak. “

„Došao sam u jedan veliki klub. Ambicije su uvijek vezane za trofeje. Došao sam da pomognem u tome. Vrijeme je za titulu na Koševu. Imamo dobru ekipu. Konkurencija je velika i igrat će samo oni koji to zaslužuju. Oduševljen sam radom i nadam da ćemo ekipa, ali i ja lično, imati dobre nastupe ove sezone.“, kazao je Radan Šunjevarić.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.