Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271417 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Коректан играч, штета што је из Радничког отишао без динара обештећења, вукао је неку повреду мишића, али изразито брз момак који зна фудбала, универзалац може на шпицу може по крилу. Користиће свакако, та лига је смешна.

Јел ти навијаш за Сарајево?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Коректан играч, штета што је из Радничког отишао без динара обештећења, вукао је неку повреду мишића, али изразито брз момак који зна фудбала, универзалац може на шпицу може по крилу. Користиће свакако, та лига је смешна.

Јел ти навијаш за Сарајево?

Pratim ih od  pocetka zivota posto mi je stric ( Slavisa Vukicevic ) igrao za njih u sampionskoj generaciji Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Плесо са Сафетом Сушићем  Smile

А шта то значи пратиш их, јел навијаш за неки српски клуб или не?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Плесо са Сафетом Сушићем  Smile

А шта то значи пратиш их, јел навијаш за неки српски клуб или не?

Pratim ih u smislu gledam njihove utakmice i tako to a ne navijam ni za jedan klub specificno posto volim fudbal kao sport pa ko je bolji neka pobedi .. realan sam Wink

Od srpskih klubova navijam za Zvezdu al .. o tome nije ovde rec Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
поштенски
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
@bojan.c je pravi čovjek... zna šta valja  Smile

Ako ste šta još zanima za F.K. Sarajevo, javi se na pp, tipa ako si u mogucnosti da uzivo pogledas utakmicu i sl... Tu sam na raspolaganju  Smile... uz mali uslov ako imaš stricev dres iz šampionske generacije  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
@bojan.c je pravi čovjek... zna šta valja  Smile

Ako ste šta još zanima za F.K. Sarajevo, javi se na pp, tipa ako si u mogucnosti da uzivo pogledas utakmicu i sl... Tu sam na raspolaganju  Smile... uz mali uslov ako imaš stricev dres iz šampionske generacije  Smile Smile

Hvala na komplimentu  Smile

Sto se tice dresa, to mogu da vidim ako striko jos ima te dresove tj. ako ima viska pa .. videcemo Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
U-21 Bosne i Hercegovine pojačava konkurenciju na golu. Almin Abdihodžić novi golman FK Sarajevo.

Almin Abdihodžić potpisao je ugovor sa FK Sarajevo. Dvadesetjednogodišnji golman golazi iz FK Krajina Cazin u glavni grad Bosne i Hecergovine. Abdihozic je fudbalskoj javnosti naše države postao poznat prije nekoliko mjeseci, kada je dobio poziv selektora Vlade Jagodića da nastupa za U-21 reptezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Sa Abdihodžićem će biti potpisan jednogodišnji ugovor, ukoliko uspješno prođe liječničke preglede. Njegovim dolaskom završili bismo potragu za golmanima.", kazao je Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.

Glavna Alminova odlika jeste njegova visina. Mlad golman visok je čak 197 cm i posjeduje sve preduslove za sjajnu golmansku karijeru.

(Oficijalni sajt)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Koševo, nedjelja, 17.06.2012. u 18 sati UTAKMICA ZA ŽIVOT

Na prijedlog Almina Masle, brata oboljelog Alena Masle, Dino Selimović, generalni direktor FK Sarajevo i Almir Batko Čehajić iz NVO "Otvorena Mreža" proteklih petnaestak dana intenzivno su radili na organizaciji humanitarne "UTAKMICE ZA ŽIVOT" od koje će sav prihod biti uplaćen NVO "Otvorena mreža" za liječenje Alena Masle, ali i svih drugih kojima je finansijska pomoć potrebna.

Velikim naporom Selimovića i Čehajića, direktorica J.U. Centar za sport i rekreaciju Jasmina Polić sa upravnikom Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović" uspjeli su iznaći slobodan termin, tako da je utakmica zakazana za nedjelju, 17.06.2012. godine sa početkom u 18 sati.

Cijena ulaznica je 5 KM, a iste su u prodaji u dva fan shopa FK Sarajevo (u klupskim prostorijama u ul. Maršala Tita 38b/I i u Bezistanu), u prodajnim lokacijama agencije FIBULA TRAVEL, te kod uličnih prodavača.

FK Sarajevo predvodi šef stručnog štaba Dragan Jović, a pored prvotimaca, u ekipi će nastupiti i bivši igrači Alen Avdić i Faruk Ihtijarević, kojima će ovo biti i zvanični oproštaj od bordo dresa pred domaćim navijačima.

Tim "Alenovih i Batkovih prijatelja" predvodi bh. reprezentativac Edin Džeko, sa kojim su, između ostalih, svoj nastup najavili i svjetski prvak u boksu Adnan Ćatić alias Felix Sturm, zatim glumci Enis Bešlagić i Milan Pavlović, Kemal Kozarić, guverner Centralne Banke BiH, kao i ministar MUP-a Predrag Kurteš. Od "profesionalaca" za ekipu "prijatelja" bi trebao nastupiti i Bulend Biščević, bivši reprezentativac i igrač FK Željezničar, zatim Amar Osim, trener plavih, kao i Refik Šabanadžović, proslavljeni fudbaler, te Mimo Šahinpašić, novinar i voditelj OBN-a...

Almir Batko Čehajić najavljuje i Jelenu Rozgu, Nives Celzijus, Miroslava Ilića, Benjamina Isovića, Željka Samardžića, Halida Bešlića, Lajlu Torlaka...

Za kraj treba istaći da će štampu ulaznica i kontrolu ulaza agencija ECHOS (www.kupikartu.ba) uraditi besplatno, isto kao i pripadnici SECURITAS BH, grupacije koja okuplja vodeće zaštitarske agencije u Bosni i Hercegovini. Prodavači ulaznica su također svoje usluge ponudili besplatno, kao i Vahidin Alihodžić, radijski voditelj koji će besplatno obezbjediti razglasni sistem.

Utakmica će biti prenošena i na TV PINK BH, a ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da u što većem broju dođemo na Koševo 17.06. i pomognemo borbu za spašavanje jednog mladog života.

(Oficijalni sajt)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
које крцање
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.