Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271454 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
aha, to je taj, mislio sam neki novi.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Re: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!

IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Dinamo dovodi Handžića za jednu od najvećih odšteta u povijesti BiH

DINAMO je za 19-godišnjeg napadača Sarajeva, Harisa Handžić, ponudio pola milijuna eura te će mladi igrač iz susjedne nam države uskoro prijeći u modru momčad. Već smo prije pisali o zanimanju Dinama za mladog igrača, no sad je transfer vrlo blizu ostvarenja i Handžić je već jednom nogom u Maksimiru.

Skauti Zdravka Mamića detaljno su proučili ovog nogometaša, gledali su ga gotovo svaku utakmicu u drugom dijelu bosanskohercegovačke Premijer lige te su, kako navode tamošnji mediji, poslali jednu od najvećih ponuda u povijesti BiH.

Mustafa Dučić, predsjednik Komisije za transfere igrača s Koševa, koji ima velike zasluge u realizaciji ponude, smatra da je transfer gotova stvar.

"Svi želimo ono što je najbolje za klub. U dogovoru sa predsjednikom Šumanom i potpredsjednikom Bašićem smo zaključili da je to najbolje za nas i igrača pa je će gotovo sigurno doći do realizacije transfera", rekao je Dučić.

I Handžić je zadovoljan, zna da dolazi u veliki klub i da mu se pruža mnogo mogućnosti. Uostalom, rekao je zna koliko su klubovi iz zapadne Europe spremni platiti nogometaše iz Maksimira.

"Moj odlazak u Dinamo je gotova stvar. Dolazim u veliki klub i čekam dan kad ću obući modri dres", rekao je Handžić.

Glasnogovornik Dinama, Ado Kožul, nam nije htio potvrditi ovu informaciju pravdajući se da će se više znati kad dođe sportski direktor Zoran Mamić.

"Nemam nikakvih informacija o tome. Više ćemo znati nakon što se sportski direktor vrati u Zagreb", rekao je Kožul za Index.

Index

Haj nek' i mi zajebemo nekoga 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan, samo beograd  Smile

diže mi se kosa na glavi od takvih igrača. još nije ni stigao, a već priča o transferu na zapad. ma marš, treba ga odjebat ko i onog sharbinija s istom spikom.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 23:17:08 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-

samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan, samo beograd  Smile
nope  Smile
ne taj grad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Zdravko Mamić za SAN

Handžića dovodimo kao talenta, a ne kao pojačanje

Ne­ko­li­ko se već mje­se­ci ime mla­dog na­pa­da­ča Sa­ra­je­va Ha­ri­sa Han­dži­ća ve­zu­je za za­gre­ba­čki Di­na­mo. Mno­gi­ma je nje­gov mo­gu­ći odla­zak u Hrvat­sku bio nes­tva­ran, da ne ka­že­mo ne­re­alan, bu­du­ći da su u po­slje­dnje vri­je­me ri­jet­ki igra­či iz BiH ko­ji su bi­li in­te­re­san­tni klu­bu sa Ma­ksi­mi­ra.

Me­đu­tim, vi­jest da do­pred­sje­dnik Di­na­ma Zdrav­ko Ma­mić, do­la­zi u Sa­ra­je­vo, odje­knu­la je kao bom­ba, a i ne­kim skep­ti­ci­ma za­če­pi­la us­ta!

Ma­mić, idej­ni tvo­rac da­naš­njeg Di­na­ma, ko­jeg mno­gi na­zi­va­ju «bal­kan­skim Ro­ma­nom Abra­mo­vi­čem», za «San» go­vo­ri o Han­dži­ću, Sa­ra­je­vu, Šu­ma­nu, Pi­ri­ću, Di­na­mu, NS BiH...

Da­kle, je li is­ti­na da do­la­zi­te u Sa­ra­je­vo?

- Da. Znam da je to mno­gi­ma, po­go­to­vo oni­ma ko­ji me ne po­zna­ju, izne­na­đu­ju­ća vi­jest, ali ja ću naj­ka­sni­je kra­jem na­re­dne se­dmi­ce do­ći u Sa­ra­je­vo. Na­kon mo­je do­mo­vi­ne Hrvat­ske, BiH mi je naj­dra­ža ze­mlja, bu­du­ći da vu­čem ko­ri­je­ne iz Bo­sne. Ipak, ne­ću se mo­ći du­go za­drža­ti, ta­ko da ću u va­šem gra­du bit naj­du­lje dva­de­se­tče­ti­ri sa­ta, jer imam mno­go oba­ve­za. Tre­bao sam već da­nas bi­ti u Sa­ra­je­vu, ali smo mo­ju po­sje­tu od­go­di­li zbog to­ga što je pot­pred­sje­dnik Sa­ra­je­va Men­sud Ba­šić oti­šao u Mos­kvu na fi­na­le Li­ge prva­ka izme­đu Čel­zi­ja i Man­čes­te­ra.

Do­la­zi­te zbog ku­po­vi­ne na­pa­da­ča Sa­ra­je­va Ha­ri­sa Han­dži­ća, ili...

- Da. Ali, odmah da ra­zja­snim je­dnu stvar. Han­dži­ća ne­će­mo ku­pi­ti kao po­ja­ča­nje, već kao ta­len­ta i dra­gu­lja ko­jeg će­mo iz­bru­si­ti u Di­na­mu i od nje­ga na­pra­vi­ti ve­li­kog igra­ča. Tek on­da se mo­že re­ći da je on po­ja­ča­nje za naš klub. Dru­go, ja u Sa­ra­je­vo ne do­la­zim prven­stve­no zbog Han­dži­ća, već zbog to­ga što že­lim da na­pra­vim du­go­ro­čnu sa­ra­dnju sa «bor­do» ti­mom.

Na če­mu bi se za­sni­va­la ta sa­ra­dnja?

- Sa­ra­je­vo bi nam slu­ži­lo kao «fil­ter» za ne­ke igra­če, po­go­to­vo mla­đe, ka­ko iz na­še, ta­ko i iz nji­ho­ve Omla­din­ske ško­le. Ta­ko­đer, ne­ke igra­če ko­ji ne bi ima­li mjes­ta u Di­na­mu, sla­li bi na po­su­dbu u Sa­ra­je­vo, i obra­tno. Imam u pla­nu da or­ga­ni­zu­je­mo i ne­ke pri­ja­telj­ske me­če­ve, tur­ni­re, pri­pre­me... Ugla­vnom, glu­po je sa­da ne­što pre­ju­di­ci­ra­ti, ka­da se na­đem sa čel­ni­ci­ma Sa­ra­je­va vi­še će se zna­ti oko na­še sa­ra­dnje, za ko­ju se na­dam da će bi­ti upi­je­šna na obos­tra­no za­do­volj­stvo.

Ko­li­ko ste upo­zna­ti sa kva­li­te­tom i po­ten­ci­ja­lom Han­dži­ća?

- Mi nje­ga po­ma­tra­mo već du­že vri­je­me, ta­čni­je mo­ji ska­uti iz BiH, ko­ji su mi pre­ni­je­li po­zi­ti­vne utis­ke. Znam da je i u mla­doj re­pre­zen­ta­ci­ji BiH, a ta­mo si­gur­no ne bi bio da ne­ma fu­dbal­ske kva­li­te­te.

Čel­ni­ci ti­ma sa Ko­še­va tra­že mi­li­on­sko obe­šte­će­nje. Da li će to bi­ti pro­blem za Vaš klub?

- Ne. Di­na­mo je in­sti­tu­ci­ja i mi, za ra­zli­ku od mno­gih klu­bo­va na Bal­ka­nu, ne­ma­mo fi­nan­sij­skih pro­ble­ma. Na­pro­tiv, mi smo iz go­di­ne u go­di­nu sve ja­či i ja­či. To po­ka­zu­ju na­ši re­zul­ta­ti, ali i mi­li­on­ska obe­šte­će­nja za na­še igra­če ko­je pro­da­je­mo ši­rom svi­je­ta. Od­go­vor­no tvrdim, Di­na­mo će za če­ti­ri go­di­ne bi­ti no­go­me­tni gi­gant u Evro­pi.

Ka­da je Di­na­mo pi­ta­nju, vra­tio se biv­ši tre­ner Bran­ko Ivan­ko­vić. Šta je sa igra­čkim po­ja­ča­nji­ma?

- Ra­di­mo na to­me i bu­di­te uvje­re­ni da će bi­ti in­te­re­san­tnih ime­na. Osim to­ga, ra­di­mo i na pro­da­ji igra­ča, ta­ko sam, evo da­nas, za­vršio tran­sfer Hrvo­ja Čalu u tur­ski Trab­zon­spor. Što se ti­če Ivan­ko­vi­ća, on je naj­bo­lji tre­ner u Hrvat­skoj i zbog to­ga smo ga i vra­ti­li u Di­na­mo.

U NK Za­gre­bu igra bh. re­pre­zen­ta­ti­vac Se­ni­jad Ibri­čić ko­ji je, na­vo­dno, in­te­re­san­tan Di­na­mu?

- To je is­ti­na, jer se ra­di za­is­ta o kva­li­te­tnom igra­ču. Du­že vre­me­na je in­te­re­san­tan i dru­gim klu­bo­vi­ma, ali vi­djet će­mo još, tek je po­čeo pre­la­zni rok. Bi­tno je da ima po­ten­ci­jal za Di­na­mo.

Ko­li­ko ste upo­zna­ti sa po­slje­dnjim de­ša­va­nji­ma u NS BiH?

- Dos­ta do­bro, ali ne bih že­lio da se mje­šam u ne­što što sva­ka­ko ne­va­lja i ne fun­kci­oni­še. Već sam re­kao da je Bo­sna, na­kon Hrvat­ske, mo­ja dru­ga ze­mlja i zbog to­ga sam ogor­čen šta se de­ša­va u NS BiH, ali i re­pre­zen­ta­ci­ji. To­me tre­ba sta­ti u kraj!

Svje­do­ci smo da je Hrvat­ska de­ve­de­se­tih pro­šla is­to što i BiH, ali vi ste da­le­ko is­pred nas u sve­mu, po­go­to­vo u fu­dba­lu. Zbog če­ga?

- Vi­di­te, mi Hrva­ti smo mno­ge stva­ri iz ne­sre­tnog ra­ta, hva­la Bo­gu, os­ta­vi­li u pro­šlos­ti. Na­ža­lost, to ni­je slu­čaj sa BiH. Osim to­ga, go­di­na­ma upo­zo­ra­vam na naš bal­kan­ski pri­mi­ti­vi­zam, ko­jeg ima i u Hrvat­skoj, ali u ma­njoj mje­ri ne­kog kod vas u Bo­sni. Do­kle god je ta­ko, tap­kat će te u mjes­tu i vri­ti­ti se u za­čar­nom kru­gu ko­ji vas, evo, go­di­na­ma una­za­đu­je u sve­mu, a po­se­bno u fu­dba­lu. Da smo mi Hrva­ti os­ta­vi­li te ru­žne stva­ri po stra­ni, go­vo­ri i in­for­ma­ci­ja da u sklo­pu Di­na­mo ima je­dan ma­li klub NK Nur, u ko­jem se na­la­zi dev­de­set od­sto mu­sli­man­skih igra­ča. Mi ga fi­nan­sij­ski i na sva­ki dru­gi na­čin po­ma­že­mo. Zna­či, ne­ma mržnje, ne­ma ne­sre­tne pro­šlos­ti i sve­ga dru­gog što nam šte­ti. Kod vas je oči­gle­dno dru­ga­či­je - za­klju­čio je do­pred­sje­dnik Di­na­ma Zdrav­ko Ma­mić.

A. Ka­po
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 01:24:52 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Na če­mu bi se za­sni­va­la ta sa­ra­dnja?
- Sa­ra­je­vo bi nam slu­ži­lo kao «fil­ter» za ne­ke igra­če, po­go­to­vo mla­đe, ka­ko iz na­še, ta­ko i iz nji­ho­ve Omla­din­ske ško­le. Ta­ko­đer, ne­ke igra­če ko­ji ne bi ima­li mjes­ta u Di­na­mu, sla­li bi na po­su­dbu u Sa­ra­je­vo, i obra­tno. Imam u pla­nu da or­ga­ni­zu­je­mo i ne­ke pri­ja­telj­ske me­če­ve, tur­ni­re, pri­pre­me... Ugla­vnom, glu­po je sa­da ne­što pre­ju­di­ci­ra­ti, ka­da se na­đem sa čel­ni­ci­ma Sa­ra­je­va vi­še će se zna­ti oko na­še sa­ra­dnje, za ko­ju se na­dam da će bi­ti upi­je­šna na obos­tra­no za­do­volj­stvo.
Fuj  Smile  Smiley 1

Ima i ostatak tog intervjua:

Pi­rić, Šu­man i Ba­šić
Osim što će Ma­mić do­ći zbog skla­pa­nja sa­ra­dnje sa čel­ni­ci­ma Sa­ra­je­va, te ku­po­vi­ne Han­dži­ća, do­pred­sje­dnik Di­na­ma do­la­zi i zbog dru­gih stva­ri.

- Po­že­lio sam se svo­jih pri­ja­te­lja u Sa­ra­je­vu, pre­ven­stve­no De­ni­ja­la Pi­ri­ća. Pri­ja­te­ljem sam i sa pred­sje­dni­kom Sa­ra­je­va Haj­ru­di­nom Šu­ma­nom, te do­pred­sje­dni­kom Men­su­dom Ba­ši­ćem. U va­šem gra­du je i mo­ja ne­ća­ki­nja, ina­če do­kto­ri­ca Sa­ra­če­vić. Zna­či mo­ja po­sje­ta će bi­ti spoj ugo­dnog sa ko­ri­snim i stvar­no će mi bi­ti žao što se ne­ću mo­ći du­že za­drža­ti. U sva­kom slu­ča­ju na­ći ću vre­me­na za će­va­pći­će «kod Ha­se­ta», a čuo sam i da ima još ne­kih li­je­pih mjes­ta u Sa­ra­je­vu, zbog če­ga že­ljno oče­ku­jem do­la­zak u pri­jes­tol­ni­cu BiH - ka­zao je Ma­mić.

SAN

Citat
U sva­kom slu­ča­ju na­ći ću vre­me­na za će­va­pći­će «kod Ha­se­ta»
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Hare sta si ti na današnji dan prosle godine radio ?

Ja znam da sam se ludo radovao  Smile, i prestao se kockati  Smile

Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Hare sta si ti na današnji dan prosle godine radio ?

Ja znam da sam se ludo radovao Smile, i prestao se kockati Smile

Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Šampione, šampione... Smile Smile Smile Smile Smile

Biće ovako aBd i sljedeće godine Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Danas predposljednje kolo PL

" Sarajevo će danas biti gost Jedinstvu u Bihaću u predposljednjoj utakmici PL. "

Sarajevo će danas u Bihaću odigrati utakmicu predposljednjeg kola Premijer lige BiH protiv ekipe Jedinstva. S obzirom da je Sarajevo još prije par kola izgubilo svaku nadu za plasman u Europu, u Bihaću će igrati skoro pa revijalnu utakmicu o čemu svjedoći i podatak da je u Krajinu otputovalo svega 15 igrača. Dosta igrača se žali na povrede a ima i problema sa žutim kartonima pa tako u ekipi danas sigurno neće biti Milenkovića, Dure, Sadikovića, Magazina, Kurte, Alaima i Turkovića.

Jedinstvo sa druge strane danas mora pobijediti ukoliko želi igrati u Premijer ligi i naredne godine, jer se nalaze u vrlo teškoj poziciji na mjestu koje vodi u Federalnu ligu. Utakmica u Bihaću počinje u 17.30, a sudit će je Midhat Arnautović (Tuzla) dok će mu pomoćnici biti Šemso Brzović (Tuzla) i Zikrija Pašalić (Zenica)

FKSInfo

Poraz 99%.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.