Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269730 puta)
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Ni Novo Panic nije mogo da pomogne malenima sa koseva....Iako su nas dobili, (jedan gol iz ofsajda, nama ponistena dva gola) opet nisu mogli proci...Kako je pocelo, ocekivao sam da ce Panic uzeti loptu i dati pogodak za Sarajevo, ali jednostavno ZELJO JE INSTITUCIJA....i ni sudije malenima nisu pomogli.
Navijanje je posebna prica kao i svaki put, i tu smo ih oderali, nemam sta dodati nego da CESTITAM BRACI MANIJACIMA, prolaz i samo me zanimaju dvije stvari....

Da li je alaim (kita od golmana, mudo od politicara) sada plako i sta ce maleni danas reci za sudjenje???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ni Novo Panic nije mogo da pomogne malenima sa koseva....Iako su nas dobili, (jedan gol iz ofsajda, nama ponistena dva gola) opet nisu mogli proci...Kako je pocelo, ocekivao sam da ce Panic uzeti loptu i dati pogodak za Sarajevo, ali jednostavno ZELJO JE INSTITUCIJA....i ni sudije malenima nisu pomogli.
NE LUPAJ  Smile Smile Smile

Navijanje je posebna prica kao i svaki put, i tu smo ih oderali...
Svaki put ste nas oderali ??? Hahahahahhahahaha......

Ovaj put jeste; svaka čast za to.

Sta ce maleni danas reci za sudjenje???
Po meni, sudjenje je bilo dobro. O tim navodnim ofsajdima, prvo vidi pa onda pričaj nešto.

U slučaju ako si vidio snimak, i opet kažeš da je ofsajd, ti nemaš pojma o pravilu ofsajda Wink

Samo zamjeram Novi Paniću što je dopustio onoliko valjanje i odugovlačenje štrumfova. Po ovome su ubjedljio prvaci u BiH ako ne i šire. I onda se bune kad im dodje Žepče na Grbavicu i počnu se valjati. Zaista smiješno...

Baš sinoć gledam tekmu Lazio - Roma, i sudija produžava meč za 5 minuta...Pa koliko bi onda realno Novo Panić trebao produžiti jučerašnji meč ? Realno, 7-8 minuta ali on to produži samo 4 minute. Jbg, tako je kako je. Žalosno...

Ovom prilikom želim da čestitam najvećem klubu u BiH pobjedu nad paćenicima sa Šugavice. Igra nije bila na nivou, ali to je još jedan dokaz da kad igramo slabo, opet pobjeđujemo. Onaj ko je gledao tekmu, mogao je vidjeti ko je bio dominantniji, bolji, te da su štrumfići imali sreće. Jbg, kako reče Husref, život ide dalje...

Nekad i bolji ispadnu.... Smile
Upravo tako... Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Moj hare  Smile, jesi vidio juce tuge  Smile... Ubijes ih, i opet smradovi prodju, neznam dali da se smijem ili da placem... Kad je Zeka dao 4 gol, meni u glavi 98 god.. I kontam i onda ih ubili, a neosvojismo titulu, juce isto sijevalo sa svih strana, i opet nismo prosli... Kosto sam vec napisao ili be smijo ili plako  Smile....

Al jebiga, vidjecemo kolko ce se radovati, heh... prijecemo mi preko lige u evropu, nego oni preko Kupa  Smile...A mozda im se i prosreci, kolko nisu bili u Evropi, jel im istekla ona zabrana od Litex-a 7 godina  ? Smile...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Moj hare Smile, jesi vidio juce tuge Smile... Ubijes ih, i opet smradovi prodju, neznam dali da se smijem ili da placem... Kad je Zeka dao 4 gol, meni u glavi 98 god.. I kontam i onda ih ubili, a neosvojismo titulu, juce isto sijevalo sa svih strana, i opet nismo prosli... Kosto sam vec napisao ili be smijo ili plako Smile....
Jbg, još ne mogu da prežalim one 3-4 100% prilike kod rezultata 0-0  Smile

Ne znam stvarno, kad smo ih više razvalili, sad ili onda 98  Smile

Al jebiga, vidjecemo kolko ce se radovati, heh... prijecemo mi preko lige u evropu, nego oni preko Kupa Smile...A mozda im se i prosreci, kolko nisu bili u Evropi, jel im istekla ona zabrana od Litex-a 7 godina ? Smile...
Možda bi dobro bilo da paćenici napokon izadju u Evropu pa da obore rekord od 7 komada, da sad možda bude više  Smile

Koliko su ti Manijaci jebeni, to je strahota  Smile U navijanju su bili bolji ali na ulici  Smile nikad nećete  Smile To pokazuje i sljedeća slika. Zna se ko je glavni u šeher gradu Wink

Svaka čast momcima sa zapada, jer su oni ovo uradili. Šute i rade svoj posao  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

HZ vs TM.jpg
(154.42 KB, 500x367)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hehe, za ovu sliku bi se mogli i posvadjati...  Smile

Taj transparent je od mog rodjaka i ta ja grupa CCB (jedan dio te grupe sa bjelava) medju njima moj rodjak i jos par drugova...
Njih je bilo 5-6 i vracali se sa utakmice, i budale krenule kroz pijacu ciglane, i sta ces neki ih ti tu sa zapada prepoznali ( a kazu oni da im se je ceka spremala ), medjutim, buraz mi je parkiro auto kod Arhiktekture i taman sjeo u auto i krenuo i vidio da pitaru udaraju njih, i jebiga krenuo da ih zastiti sve ih potrpo u auto i neki seljak (mamu mu jebem, da mi je znati koji je) nozem mi zaparo auto, (kako cu sad curice po gradu zavoditi  Smile), a jos i on dobije jednu nogu u bubreg....

Znas kolko mi se posle toga zgadilo, da sam ja tuda naisao (a vracao sam se kuci preko Breke) i da sam vidio da mi je neko buraza udario pa sve bi ih poklo, i njih i citav sjever da je bio... To mene strasno nervira, jer su to sve pickice jedan na jedan, jer ih znam dosta, a i ove zeljine pod grupe... Sto kad su mangupi,sa zapda i zeljine pod grupe, ne odu u zenicu,banja luku, beograd, zagreb, i ostale te gradove...

Svi nas mrze  Smile, a jos se trebamo mi izmedju sebe mrziti i biti, haj ove seljake sto su naselili  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Hehe, za ovu sliku bi se mogli i posvadjati... Smile
Smile  Smile Smile Smile Smile Smile  Smile

Taj transparent je od mog rodjaka i ta ja grupa CCB (jedan dio te grupe sa bjelava) medju njima moj rodjak i jos par drugova...
Njih je bilo 5-6 i vracali se sa utakmice, i budale krenule kroz pijacu ciglane, i sta ces neki ih ti tu sa zapada prepoznali ( a kazu oni da im se je ceka spremala ), medjutim, buraz mi je parkiro auto kod Arhiktekture i taman sjeo u auto i krenuo i vidio da pitaru udaraju njih, i jebiga krenuo da ih zastiti sve ih potrpo u auto i neki seljak (mamu mu jebem, da mi je znati koji je) nozem mi zaparo auto, (kako cu sad curice po gradu zavoditi Smile), a jos i on dobije jednu nogu u bubreg....

Znas kolko mi se posle toga zgadilo, da sam ja tuda naisao (a vracao sam se kuci preko Breke) i da sam vidio da mi je neko buraza udario pa sve bi ih poklo, i njih i citav sjever da je bio... To mene strasno nervira, jer su to sve pickice jedan na jedan, jer ih znam dosta, a i ove zeljine pod grupe... Sto kad su mangupi,sa zapda i zeljine pod grupe, ne odu u zenicu,banja luku, beograd, zagreb, i ostale te gradove...

Svi nas mrze Smile, a jos se trebamo mi izmedju sebe mrziti i biti, haj ove seljake sto su naselili Smile
To je vjerovatno reakcija na jednu "sačekušu" Manijaka pred derbi na Grbavicu kada su se sakrili između zgrada i zakamenjali pitare. Jbg, nije to ni prvi a ni posljednji put.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma znam toga je bilo i bice uvijek... Al kad si nadje neko tvoj, drugacije onda gledas na to...

Hajde da je to samo Horde - Manijaci (5:0 Smile), al to je vecinom sve i zbog mahala i ta neka prepucavanja...

Ono znam ih dosta iz svih grupa tih, pa znam sta rade i prije derbija....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma da... Jbg, ja ovo nadjoh pa rekoh da malo zajebajemo Deju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma da... Jbg, ja ovo nadjoh pa rekoh da malo zajebajemo Deju  Smile
Ma nema veze nek si stavio, vidio sam ja tu sliko jos sinoc, odma njima slali na msn...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Nego, Husref me je malo razočarao sa Zukom u odbrani. Ja garantujem da ne bi onako primili golove da je igrao Miloš i Nino kao štoperi.

Za promjenu, Bućan, veoma dobra partija.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 14:55:47 od Hare88 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.