Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269395 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Vidjećemo. Mada, ja iskreno sumnjam ali  jbg ostaje za nadati se.

Eh tad poslije Kup UEFA sam kontao da će nas razvaliti, ali kad nas tad nisu ja ne znam kad će. Fkt su i oni jadni Smile  Ma ja bih najviše volio da bude golova kao nekad, ali teško...Opet će se tvrdo igrati, pogotovo što je ovo najvažnija tekma za obje ekipe

IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Veci nego ja pitar...  Smile
Vidim ja da ima plave krvi u tvojim venama, mora da si crna ovca u porodici  Smile
pozdravi buraza  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja kako znam da tece samo bordo boja, i kad se posjecem vidim da je to ta boja  Smile....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
Nokia -.-
Ja kako znam da tece samo bordo boja, i kad se posjecem vidim da je to ta boja  Smile....
Smile
i ja mislim da tece bordo boja, jos uvjek nisam vidio plavu boju kod nikoga  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 15:32:53 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Musemić nije dozvolio odlazak Grujića u Norvešku

U taboru Sarajeva s nevjericom su dočekali vijest da je Vladan Grujić potpisao za norveški Moss.  

Grujić je navodno prije nekoliko dana tražio od Husrefa Musemića dozvolu da ode u Norvešku, ali mu trener Sarajeva nije odobrio odsustvo. I pored zabrane Grujić se odlučio na odlazak u Norvešku…

Ne znam kako je mogao potpisati? On je naš igrač, a FIFA ne dozvoljava dva ugovora u isto vrijeme, izjavio je generalni sekretar Sarajeva Mirsad Alihodžić dodajući da još ne zna kakve će korake preuzeti momčad s Koševa.

Grujić ne može otići bez oštete. U ugovoru nije tačno precizirana cifra tako da možemo tražiti koliko hoćemo, kaže Alihodžić.

Rješenje ove situacije je jednostavno. Norveški savez uskoro mora od našeg saveza tražiti certifikat, koji se ne može izdati bez odobrenja Sarajeva. Ukoliko Sarajevo ne bude želilo raskinut suradnju, Grujić ostaje njihov igrač.

Sportin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Grujiću kazna, ali igra protiv Želje

Na treninzima prvotimaca FK Sarajevo od juče je ponovo Vladan Grujić i biće u konkurenciji za tim u srijedu na “Grbavici” u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH protiv gradskog rivala Željezničara. Pošto je bez dozvole čelnika “bordo” ekipe otputovao u Norvešku kako bi postigao dogovor sa drugoligašem Mosom, sa Koševa juče su najavili da će Grujić novčano kazniti. Međutim, nakon derbija sa “Željom”, funkcioneri Sarajeva, kažu, spremni će biti za razgovor o mogućem odlasku Grujića u Norvešku, uz obeštećenje koju će mu propisati aktuelni šampioni BiH.

SportSport

Došlo je do izmjene odigravanja derbija te je novi termin u srijedu, 05.3.2008 u 15 sati
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Uprava uništila sezonu – TRAŽIMO PROMJENE!

Ako to nekome do sada nije bilo jasno, a vjerovatno je njih bilo jako malo, onda nakon prve proljetnje utakmice u Orašju slobodno možemo reći da je ova sezona totalno uništena i da od nje nema ništa! Možda nešto i bude u Kupu BiH, ali samo možda!? Zašto je to tako? Zašto je jedan klub koji je nakon titule napravio i zapažene rezultate u evropskim takmičenjima te u par mjeseci zaradio gotovo 2 miliona KM došao u tu situaciju? Zašto? Razloga i odgovora ima koliko i para, na milione. Ipak, svako onaj ko ide na utakmice najdražeg kluba zna da je FKS u posljednjih dvije godine 'pustio' i prodao kompletan jedan tim igrača čijih imena se ne bi postidila ni reprezentacija jedne zemlje a kamoli klub! U jeku 'evropske avanture' i šanse da se možda plasira i u CL - što se sigurno još zadugo neće ukazati nijednom bh. klubu - naš klub su napustila dva nosioca igre: Obuća (najbolji poslijeratni strijelac) i Ihtijarević (vjerovatno najbolji poslijeratni vezni) a da nije doveden niko! Ustvari jeste Stajić, slobodni igrač koji zbog povrede do sada nije sastavio više od 60 minuta u igri. Da ne spominjemo brojene afere sa trenerom i njegovu bespotrebnu suspenziju. Ista stvar dogodila se i na zimskoj pauzi kada su naš klub napustili opet ključni igrači – Muharemović, Šaraba i Grujić – a da, uprkos činjenici da je na konto kluba leglo brdo para, nije dovedeno niti jedno ozbiljno pojačanje. Danas u FKS igraju mahom polovni i istrošeni igrači za čiji dolazak se uglavnom nije trebala potrošiti ni marka, što je odvano postala tradicija svih Uprava kluba. Na sve to treba dodati i podatak da nam je golu već godinama najsmješniji, i vjerovatno najlošiji golmanom u historiji kluba, Muhamed Alaim. Pored njega i svih njih priliku jednostavno ne mogu dobiti kvalitetni juniori, kojih sigurno ima. Nije jasno zašto klub, kad već ne želi trošiti pare na pojačanja i igrače, barem ne pusti par juniora, sigurno željnih dokazivanja, da zaigraju. I ovakvih stvari ima na pretek...
Nije teško zaključiti da ljudi koji vode ovaj klub, a tu prvenstveno mislimo na članove Upravnog odbora, to čine totalno pogrešno. Možda mi sada i imamo bolje finansije, možda imamo sređenije papire, možda su ljudi u Upravi popravili situaciju i sa plaćama – u šta sumnjamo – ali danas zato nemamo IGRAČA, nemamo TIM! Možda smo postali i ozbiljna firma, ali smo postali totalno neozbiljan klub! Zar je moguće da je sve bilo preče od sređivanja prvog tima?
Umjesto odgovora na sve ovo, mi želimo promjene. Želimo da u klub dođu neki drugi ljudi koji će shvatiti da je Sarajevu prvenstveno fudbalski tim a tek nakon toga poslovna firma. Želimo da u klub dođu ljudi koji će shvatiti da u FKS moraju igrati samo najbolji igrači u ligi a ne otpad koji nema gdje drugo naći angažman. A čast izuzecima...

Bordo Caffe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
FK Sarajevo: Za Handžića milionska ponuda

Haris Handžić, 18-godišnji mladi napadač Sarajeva, dobio je odličnu inozemnu ponudu, vrijednu oko milion i pol eura.
Izvor iz rukovodstva FK Sarajevo koji je izričito zahtijevao da ostane anoniman, rekao je da se bh. prvaku usminim putem obratio jedan veliki evropski klub, koji bi želio angažirati Hadžića.

Ne mogu govoriti o kojem se klubu radi. Interesiraju se za Handžića, a nakon što smo im kazali da ga ne želimo pustiti ispod milion i pol eura, kazali su nam da novac nije problem, ali da ga žele pratiti u utakmicama do kraja sezone kazao je zvaničnik FK Sarajevo koji je želio ostati anoniman.

Ne tako davno prije nego što će potpisati za bordo tim, Handžić je bio na probi u prvoj češkoj ligi.

- Otišao sam u Teplice gdje sam imao probu. Struka Teplica je bila zadovoljna sa mnom, a prošao sam i ljekarski pregled. Svašta nešto se ispriječilo, a nisam ni bio pretjerano zadovoljan ponuđenim, te sam se vratio u Sarajevo. Ali nema veze, ima vremena za novu šansu u inozemstvu kazao je Handžić.

Nakon što je na početku protekle sezone dobio pravu priliku, Handžić je pokazao da se radi o vrhunskom talentu. Već u prvom kolu proljetnog dijela Premijer lige BIH, Handžić je postigao gol protiv Orašja. Trener Husref Musemić je pun hvale za odličnog igrača. Vjerujemo da će Handžić uskoro ostvariti veliki transfer koji će i njemu, ali i FK Sarajevo donijeti veliki novac.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rivali s respektom u derbi

Od današnjih utakmica četvrtfinala kupa najviše pažnje privlači veliki gradski derbi između Željezničara i Sarajeva.
Fudbaleri Sarajeva su u danas gosti kod Željezničara u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH. Današnji susret na Grbavici prvi je od tri velika derbija koji će se odigrati u narednih mjesec i po dana. Uz dva okršaja u najmasovnijem takmičenju, gradski rivali će odmjeriti snage u prvenstvu, 19. aprila. Van stroja su Emir Janjoš, Senad Repuh, Elvis Sadiković (nema pravo nastupa u Kupu), dok će na klupi biti Duško Stajić, koji se oporavio od povrede.

Nije mi se ispunila želja da igramo sa Željezničarom u finalu Kupa BiH. Obje ekipe žele proći dalje i tako spasiti sezonu. Posljednjih godina imali smo više uspjeha od najvećeg rivala, pa je blaga psihološka prednost na našoj strani. Prije dvije sezone Željo je bio uspješniji u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja, a mi smo im se revanširali plasmanom među četiri najbolje ekipe prošle sezone. Oba tima su u identičnoj poziciji u prvenstvu. Nadam se da ćemo derbi podignuti na visok nivo, rekao je šef stručnog štaba aktuelnog prvaka BiH Husref Musemić, koji je sa puno uspjeha predvodio FK Sarajevo u najvećim utakmicama našeg fudbala posljednjih sezona.

Šef stručnog Štaba Željezničara Simo Krunić smatra da je današnji prvi susret četvrtfinala Kupa BiH protiv bordo tima najvažnija utakmica polusezone, ali naglašava kako je susret protiv gradskih rivala samo prvo poluvrijeme, s obzirom na to da se revanš igra na Koševu.

Svi osim Edina Dude su spremni da pruže kvalitetnu partiju uoči revanša za 14 dana, rekaoje Krunić, na zajedničkoj pres konferenciji, u Plavom salonu na Grbavici.

Kada je rekao svi, mislio je i na Romea Filipovića, pojačanje iz Rumunije, koji je stekao pravo nastupa i debitovaće protiv Sarajeva, a očekuje se da od prve minute zaigra i Englez Neil Wood, koji je odlično primljen na Grbavici. Također, u prvu postavu bi mogao i Edis Mulalić, koji je zbog povrede propustio utakmicu sa Žepčem, s obzirom na to da je bio prisutan na presici.

sporin.ba
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 09:10:26 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Derbi odgođen za 24 sata zbog lošeg terena te sniijega koji je padao danas u Sarajevu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ša la la la la la la la o o o o o o o o o o ša la la la la la la na na na na na  Smile... I tako....  Smile Jeb... Zelju i njihov stadion,kad ne mogu ocisti, beze sam se smrznuo, uzo izlaz sa posla, dao pare, pjeske sa carsije do grbavice i nazad, ni zasta   Smile Smile... Nadam se da sutra nece biti derbija....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.