Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269143 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Alaim: Navijači su zaslužili pobjedu

Arapović: Vjerujem u svoje igrače i sutrašnju pobjedu...

U taboru Sarajeva vlada optimizam pred sutrašnji derbi. I šef stručnog štaba i igrači su veoma zahvalni navijačima na dosadašnjoj podršci i žele sutrašnjom pobjedom da se oduže. Prema riječima Husnije Arapovića, trebali bi vidjeti borbenu igru, bez posustajanja, a, nakon što su igrači i stručni štab održali sastanak u ponedjeljak i proučili greške, možemo očekivati i više 100%-tnih prilika i povezaniju igru. Arapović ne može računati samo na Maksumića i Duru, dok su svi ostali spremni. Šef stručnog štaba nije želio otkriti sastav prije utakmice. Igrači će do derbija ostati u karantinu, a vi pročitajte izjave našeg trenera i kapitena.

Husnija Arapović

"Ovo je moja prva press konferencija pred jedan derbi, a ja se nadam da neće biti ni zadnja jer ja imam vjeru u moje igrače. Oni znaju kakav je značaj te utakmice i mislim da će, oni koji istrče na teren, dati maksimum od sebe i da će pokazati da su prava ekipa koja može pucati i na veće domete. Zadovoljan sam što se tiče i ekipe i navijača koji će vjerujem doći u velikom broju. Dosada su nas uvijek srdačno ispratili i stalno su navijali za Sarajevo, a nadam se da će i ova utakmica proteči u takvom ambijentu. Poštujem FK Željezničar jer to je jedan veliki klub, sa velikom tradicijom, i nikad se u derbiju nije znalo ko će pobijediti. Međutim, mislim da je prednost na našoj strani i ja sam optimista, kao i moji saradnici i igrači. Vjerujem da i navijači od nas očekuju poštenu borbu, pa nek pobijedi onaj ko je bolji."

Trener Sarajeva je na kraju dodao: "Suđenje se dosta popravilo u zadnje vrijeme i sada se može igrati i na strani. Što se derbija tiče, nadam se da će sudije svirati sve što treba i da neće podleći nekom pritisku."

Muhamed Alaim

"Mislim da je sutrašnja utakmica presudna i za jednu i drugu ekipu jer se nalazimo u jednoj nezavidnoj rezultatskoj situaciji, i mi i Željezničar. Imamo imperativ pobjede i sutra ćemo u pola 5 to i pokazati. Drago mi je da smo imali sastanak u ponedjeljak i mi, igrači, smo izvukli neke zaključke koje ćemo, nadam se, sutra prenijeti na teren. Uvidjeli smo greške koje smo pravili u prethodne 4 utakmice. S obzirom na sve to i važnost utakmice, momci su spremni i jedva čekamo sutrašnju utakmicu da pokažemo šta znamo. Na kraju moram spomenuti i stvar oko koje smo se svi složili i ja, ispred ekipe, upućujem izvinjenje našim navijačima za protekle 4 utakmice i uradićemo sve da sutra poklonimo tu pobjedu našim navijačima koju su jako jako zaslužili. Momci nas prate stalno tokom sezone i na svako gostovanje dođe 500 – 1000 momaka, prelaze jako daleke puteve po često i jako ružnom vremenu. Ti momci su stvarno zaslužili pobjedu i ja mislim, ako Bog da, da ćemo im sutra to i pokloniti."

FKSInfo
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Raščić: Derbi je više od utakmice

Ekipi Sarajeva ove sezone ne ide baš onako kako je zamišljeno, ali su igrači odlučni da im subota bude prekretnica. 

Vječiti derbi protiv Željezničara idealna je prilika da fudbaleri Sarajeva obraduju navijače.

Ono što ih naročito može ohrabriti je da su se svi do sada povrijeđeni igrači oporavili. Milan Muminović i Damir Hadžić sjedit će na klupi, dok su Admir Raščić i Zoran Belošević potpuno spremni za meč.

Raspoloženje je odlično, drago nam je što ćemo biti jači i za igrače za koje se mislilo da neće biti spremni. To nam ulijeva dosta optimizma - kaže Raščić za Dnevni avaz.

Napadač Sarajeva, koji je do sada odigrao mnogo derbija u dresovima oba sarajevska premijerligaša, tvrdi da njegova sadašnja ekipa ima bolji kadar.

U posljednje smo vrijeme igrali loše. Praktično, bolji smo bili u gostima nego na našem terenu, jer su sve ekipe na Koševu igrale potpuno zatvoreno, što nam je otežavalo posao. Mislim da će i Željezničar igrati slično, čisto zato što znaju da je kvalitet na našoj strani. Osim toga, oni bi se zadovolji i bodom, dok bi nama remi podjednako teško pao kao i poraz - kaže Raščić.

Naglasio je da se nada velikoj posjeti i očuvanju tradicije najvećeg derbija u BiH.

Navijači daju posebnu čar. Znam da su i jedni i drugi prilično ljuti, ali ovaj je derbi najveći baš zbog njih. Uvjeren sa da ovog puta nećemo razočarati i da ćemo proslaviti pobjedu sa našim navijačima, kojih će, nadam se, biti više – dodao je Raščić.

Sportin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Arapović želi pobjedu u derbiju

Trener Sarajeva Husnija Arapović debitovaće na klupi Sarajeva u 92. “vječitom derbiju” koji je na rasporedu u subotu na Olimpijskom stadionu «Asim Ferhatović - Hase” od 16.30 sati.

“Nadam se da ovo nije moj zadnji derbi. Znam kakav značaj i težinu nosi gradski derbi. Nije ni potrebno govoriti šta igračima oba tima, navijačima, gradu... znači utakmica. Idemo na pobjedu. Imam povjerenje u svoje fudbalere koji će u jednom ovakvom duelu sigurno dobiti motiv više", kazao je Husnija Arapović, trener Sarajeva i nastavio:

"Izuzetno respektujem i cijenim Željezničar čija je tradicija za puni respekt, ali je prednost na našoj strain. Optimisti smo i u ovom trentku bolji smo od naših sportskih rivala sa ‘Grbavice’, dodao je  Arapović, koji će ekipu odvesti u karantin. Riječ je o staroj destinaciji tima sa “Koševa”, hotelu Delminium u Doglodima.
Sarajevo nema mnogo problema sa povrijeđenim ili kažnjenim fudbalerima. Samo dvojica igrača propustiće derbi. To su Samir Duro i Ajdin Maksumić.

SportSport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Svi na sjever !

Svi na sjever protiv Željezničara, dajmo podršku bordo timu!

Sutra se igra 92. gradski vječiti derbi, najveća utakmica bosansko-hercegovačkog fudbala! Prethodnih godina derbi nije bio na nivou, slaba igra fudbalera, mečevi bez golova, i ono što je možda i najvažnije - slaba posjeta navijača na tribinama, bilo na Grbavici, bilo na Koševu.

Nakon više godina stagnacije, naša najvatrenija tribina sutra mora da gori i gorit će, da grmi kako samo to Horde Zla sa sjevera znaju. Ovim putem pozivamo sve navijače FK Sarajevo da u 16:30h budu na stadionu Asim Ferhatović - Hase, da daju svoju maksimalnu podršku našim igračima koji će se sigurno odužiti pobjedom. Dokazi da ih gromoglasno navijanje svih 90 minuta nosi, bile su pobjede protiv Travnika, Slobode i Modriče.

Okupljanje će biti kod bivše robne kuće Sarajka, a polazak prema stadionu je u 14:30h.

Dokažimo po ko zna koji put da je ovaj grad obojen BORDO-BIJELOM bojom i da samo tako može biti!

FKSInfo

Horde bodre te, srcem igrajte  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Stavi ovo u potpis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Prevelika slika, Ziledin vreba skino bi mi je odma  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Jel' i ovo jedan u nizu plagijata?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Ne znam, al sviđa mi se slika nešto

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma haj, biće ih još.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.