Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:39:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Novi Pazar  (Pročitano 185669 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung SGH-E590
Pa hajde i da se spreci sukob na Marakani jer se to lakse moze zaustaviti, ali kolike su sanse da bi utakmica u pazaru prosla bez incidenta, a svi znamo da se gostovanje Delija i onih drugih nemoze zaustaviti?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Значи криви су навијачи, према томе што ти кажеш. Или сам те погрешно разумео?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
nije stvar u mrznji nego u deci koja vole da prete kako ce 'njihova' grupa nekom da jebe sve po spisku kad dodje Smile

nema to neko uporiste u stvarnosti .... naravno postoji mrznja sa obe strane Wink i uvek ce postojati
I zbog neke dece ima da se pravi problem.. to je smesno Smiley Smile

Ne znam kad ste vi poslednji put bili na tribini, ali ako ste naprimer bili na onom derbiju kada su se i jedni i drugi jurili po istoku, mogli ste da vidite da je i najmanja sitnica dovoljna za izbijanje sranja.
A ako uzmemo medjusobnu mrznju i sigurne provokacije sa obe strane, samo idiot ne moze da predvidi neko sranje, a ako bi jos pazarci izbacili neki anti-srpski ili anti-Delije transparent mogu da se kladim da bi nastalo ozbiljno sranje pa cak i ako policija uspe da spreci neke vece nerede tako nesto bi bilo ozbiljno ispraceno u medijima i opet bi ta mrznja izbila u prvi plan i nikako se ne bi lepo zavrsilo...
Pa to je problem, dovoljno je jedni nesto provokativno da pokazu i odma dolazi do sranja. Zato postoji policija koja treba to da kontrolise, da ne dodje do toga. Ja nikad ne idem na utakmicu da provociram navijace drugog kluba, nego da gledam i navijam za svoj klub. Zasto to ne moze u Srbiji ja ne razumem. Smiley Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2009, 17:56:25 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung SGH-E590
Nisu navijaci krivi za mrznju izmedju Srba i muslimana(da ne odem u politiku)...ali ta mrznja postoji i mnogo je ljudi i sa jedne i sa druge strane kojima je ta mrznja na opasno visokom nivou...

Dovoljno sam rekao, ako vi i dalje mislite da bi sve bilo ok, onda vi ne zivite u Srbiji i na balkanu, vec u nekom svom svetu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ode vam Štrbac?

Ja lepo rek'o na zimu vam dolazi Plavi Stevanović  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ја нигде нисам ни рекао да мислим да би све било у реду, знамо како је прошло тамо гостовање и уф а и осталих група...
Ја само кажем да сам сигуран да то што нови пазар не игра прву лигу нема никакве везе са тиме о чему ти причаш....
Уколико истрају до краја нико им неће силом забранити да играју супер лигу, а ако стварно носе и наставе да носе босанске,турске или не знам чије заставе, онда су они ти који требају да буду кривично гоњени за истицање расне и верске мржње.....
као што рекох ако носе те заставе!!!!
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Citat
Nego samo razmisli da oni dodju na gostovanje na Marakanu i da postave bosansku zastavu, pa ne bi zivi izasli sa stadiona!
Ni na jednoj nasoj utakmici se ne kaci Bosanska zastava, kaci se samo Sandzacka zastava i to smo kacili na svim gostovanjima ne vidim sto bi bio problem i  na marakani?

Citat
него већ сам водио о томе расправу са бецком не бих без икаквог разлога опет да је започињем, бецко и ја само сада другари, јел тако бецко?
Tako je majstore Smile Smile Smile

Citat
Ако имају квалитет проћи ће, уколико има намештања добро знамо да то нема никаве везе са вером или било чиме другим, већ само са оним ко више понуди...
Ove sezone imamo kvalitet, samo sta nam treba je fer sudjenje na gostovanjima, nista vise... Smile

Citat
Pa hajde i da se spreci sukob na Marakani jer se to lakse moze zaustaviti, ali kolike su sanse da bi utakmica u pazaru prosla bez incidenta, a svi znamo da se gostovanje Delija i onih drugih nemoze zaustaviti?
To i ja kazem, bas bi bilo zanimljivo da vidimo kako bi to organizovali, verovatno bi zakljucali grad i niko ne bi mogao da udje Smile Dosle bi samo ove lokalne Delije ali oni su sami po sebi smesni, tako da se ni pojavili ne bi Smile

Citat
Ode vam Štrbac?

Ja lepo rek'o na zimu vam dolazi Plavi Stevanović
Ode Smile To se znalo i juce pre utakmice u Sevojnu zato sto mu se mesaju u sastavljanje tima... I mi vise puta u toku utakmice skandiramo njegovo ime kao i na kraju i on prilazi do nas pozdravlja se sa suzama u ocima Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6700
prvo i da udje Novi Pazar u prvu ligu niko od navijaca mislim gostujucih nebi mogao da udje u grad,a kamoli  na stadion nebi ga zvali za dzabe zabranjeni grad pre tome nebi doslo do nikakvih incidenata jedino da se oni sami pobiju na svojoj tribini
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Citat
Ode vam Štrbac?

Ja lepo rek'o na zimu vam dolazi Plavi Stevanović
Ode Smile To se znalo i juce pre utakmice u Sevojnu zato sto mu se mesaju u sastavljanje tima... I mi vise puta u toku utakmice skandiramo njegovo ime kao i na kraju i on prilazi do nas pozdravlja se sa suzama u ocima Smile Smile

Zbog ovoga nikad nema da upadnete u Super ligu.. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung SGH-E590
Pa nije isto spreciti 20 forsovca,taurunuma itd. i 6-7 hiljada Delija (A lagano bi se skupilo toliko navijaca) da udju u grad...
I ja sam 100% siguran da se jos na pocetku sezone zna koji timovi ulaze u prvu ligu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:39:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.