Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 11:11:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Novi Pazar  (Pročitano 186524 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ja ako ukradem 100k dinara, ja nisam lopov jer je Ceca ukrala milione! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Можда сте ви курац од овце како кажеш, али ми нисмо. Ми смо поштен клуб, који је на одличној позицији захваљујући феноменалној екипи.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ми смо поштен клуб, који је на одличној позицији захваљујући феноменалној екипи.

Дај бане, да ниси озбиљан, мислио бих да си ироничан  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Што би реко Којо 'искењам се ја на то ваше поштење' Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
О Боже драги, шта све нећу прочитати. Па ајде уверите ме у супротно?

А ти Емпти, знаш добро какво мишљење имам о курви за коју навијаш па се тако сликовито о њој нисам изражавао.

Ја стојим иза тога, да имамо феноменалан тим. То се лако да проверити. А ви само кењате и кењате по тастатури, а доказа у супротно нигде. Емпти докажи ми супротно.

Басе такође. Докажи ми да немамо феноменалну екипу за овај ранг такмичења или докажи да намештамо?
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 22:30:44 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Pre ce biti da je Radnicki kurva, jebali su ga cak do trece lige! Smile

Jel ti mislis da ja imam nesto od laganja o Radnickom? Smile Lepo ti kazem da sam pricao sa igracem iz sasvim solidne ekipe i on mi rekao da je vecini klubova zabranjeno da daju gol BASK-u i Radnickom. Razmisli, zasto bih ja lagao, kad je za mene Radnicki totalno nebitan tim iz totalno nebitne druge lige...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
@ Бане

Не знам шта постижеш тиме што за звезду говориш "курва", не видим да се клуб за који навијаш назива неким погрдним именима  Smile

А што се екипе радничког тиче, искрен да будем, нисам их гледао, осим у неколико прегледа кола на сос каналу. Солидна екипа, али не толико доминантна, по мом мишљењу. Немам доказе да раднички намешта, као што немам доказе ни да БАСК намешта, па опет је то "јавна" тајна да су добар део утакмица затворили. Какав је то револуционарни заокрет могао да се догоди, па да се раднички после неколико година таворења, уздигне и директно се бори за улазак у суперлигу?
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 22:39:06 od Bassnectar »
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pre ce biti da je Radnicki kurva, jebali su ga cak do trece lige! Smile

Браво, сјајно, духовито, ма феноменално.

Jel ti mislis da ja imam nesto od laganja o Radnickom? Smile Lepo ti kazem da sam pricao sa igracem iz sasvim solidne ekipe i on mi rekao da je vecini klubova zabranjeno da daju gol BASK-u i Radnickom. Razmisli, zasto bih ja lagao, kad je za mene Radnicki totalno nebitan tim iz totalno nebitne druge lige...

Не мислим да ти имаш корист од лагања, нити обарам да је лаж да си ти добио такве информације. Ствар је што није све што чујеш у кладионици и кафани истина. То је главна поента. Мени је рецимо момак који је играо утакмицу звезда-Бск Борча 1:3 рекао да је меч намештен, па ниједном то овде нисам
споменуо, а ти понављаш своју причу 97. пут. Реко ми играч из те лиге, па ми реко играч. Нек дува кару тај играч, не мора да значи да је то истина јеботе.

@ Бане

Не знам шта постижеш тиме што за звезду говориш "курва", не видим да се клуб за који навијаш назива неким погрдним именима  Smile

А што се екипе радничког тиче, искрен да будем, нисам их гледао, осим у неколико прегледа кола на сос каналу. Солидна екипа, али не толико доминантна, по мом мишљењу. Немам доказе да раднички намешта, као што немам доказе ни да БАСК намешта, па опет је то "јавна" тајна да су добар део утакмица затворили. Какав је то револуционарни заокрет могао да се догоди, па да се раднички после неколико година таворења, уздигне и директно се бори за улазак у суперлигу?

Опрости, био сам испровоциран Емптијевим постом, а и искрено тај клуб толико мрзим да је било јаче од мене.

А какав револуционарски покрет?
Па такав, да су годинама уназад играчи напуштали Раднички, ево ти га Ђоле Ракић игра у Минхену, ево ти га Лука Миливојевић игра у Раду, мали Милан Илић страшан штопер не знам где је отиш'о. Сале сад брани за твој клуб, сада је ситуација мало другачија. Леповић је ту неколико година, Божовић је ту 15 година, Жељко као капитен предводи две године тим, Стефан Петровић и Стефан Недовић су деца Радничког цео живот су ту. Такав покрет се десио, ова управа је кадра да задржи најбоље играче и на њих доведе пар, за ову лигу врхунских играча, као што су Живадиновић(нападач из прве лиге), Спалевић, најбољи леви бек лиге Ристић, најбољи оцењени штопер лиге Тинтор.

Е ту је разлика, надам се да сам ти мало појаснио. Дакле ова управа задржава овде оно што вреди + надограђује вредним, а раније су пуштале играче већ у њиховој 17. години и доводили аматере.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
Е ту је разлика, надам се да сам ти мало појаснио.

Ок, хвала.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
На овом форуму свеукупно кад се скупи с коца и конопца има округло НУЛА људи који имају доказ да Звезда и Партизан намештају. Исто важи и за Раднички. Е сад кад ти себи дајеш за право да испираш уста Звездом и Партизаном кадгод се помене нека нерегуларност и ја дајем себи за право да причам о Радничком према мојим сазнањима. Вечито ућуткујеш навијаче близанаца кад помињу туђу нерегуларност а навијаш за Раднички тако да би и ти могао да баталиш причу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 11:11:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.