2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ФК Јагодина  (Pročitano 33357 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Jbt, koliko smo skandirali ovoj doktorki kad je nama Jagodina gostovala Smile
Riba i po...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Četiri pojačanja Jagodine

Fudbalski klub Jagodina dobio je četiri nova pojačanja, saopšteno je u utorak.

Novi članovi debitanta u Superligi su dva fudbalera iz Gane, jedan iz Nigerije i jedan domaći fudbaler. Jagodini su pristupili 22-godišnji Artur Alfred iz Gane, koji je do sada igrao u Inzbruku i njegov dve godine mlađi zemljak Asamoa Kenet, koji je u svojoj zemlji nosio dres Momobia.

Iz Nigerije je stigao Gadegešin Solomon Oladele (18), fudbaler nigerijskog kluba Vejle akademija, dok je Vasilije Prodanović do sada igrao za Zemun, Čukarički i Bežaniju.

Na prigodnoj svečanosti, dresove Jagodine novim igračima je uručio predsednik kluba Goran Milanović.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Tel.Me Your.Number
FK Jagodina je dovela čak četiri pojačanja - dvojicu fudbalera iz Gane, jednog iz Nigerije i Vasilija prodanovića iz Bežanije.

Alfred Artur igra na poziciji levog spoljnjeg (igrao u Vokeru iz Austrije), a iz Gane je stigao i napadač Asomon Kenet. Nigerijac Oladele Salomon iz Nigerije, ima samo 18 godina i takođe je napadač.

"Zahvaljujem se Bogu koji mi je dao priliku da dođem u Jagodinu. Ovde su dobri ljudi", izjavio je Asomon Kenet.

Vasilije Prodanović je iskusan vezni igrač, koji je branio boje Zemuna i Čukaričkog, a prošle sezone je igrao za Bežaniju. "Sa predsednikom Jagodine sam se dogovorio za dva minuta, uz čašu soka", kaže Prodanović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jagodina se pojacava bas onako kao sto je predsednik rekao .. zele u UEFA kup ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
S'obzirom da ceo zivot pratim domaci fudbal...mogu slobodno da kazem da igraci koji trenutno igraju u Jagodini,nisu kadri da izbore izlazak na euro-scenu...Mozda izgleda malo suludo,o svemu govoriti posle tri kola ali pored ovih jeftinih crnca i Vasilija Prodanovica,koji je do dolaska u Zemun bio totalna nepoznanica,ova ekipa nema iskustvo koje bi je odvelo u Evropu.

Nemojmo se samo vezivati za Borac iz Cacka,ciji su celnici uspeli da spoje mlado i iskusno i uz Dmitrovica,Stojanovica i par talentovanih klinaca od kojih prednjaci Lazovic,naprave sastav za respekt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Сложио бих се са Ајфелом, Јагодина може заузети максимално 8. место, све изнад тога била би премија. Рачунам да ће се управо они, Рад, Банат и Напредак до краја најгрчевитије борити за опстанак. Ми са друге стране само треба да добијемо Рад код куће у следећм колу и осптанак је већ 90% обезбеђен.

И Јагодина ће као и сви клубови морати да прележи дечије прволигашке болести.
Уосталом Србија је изгубила једно место у Европи, тако да ће само прва два, односно три места у зависности од рапслета Лав купа, водити у куп УЕФА односно ЛШ.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 16:03:18 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Upravo tako, evo kad su nama gostovali ja sam mislio da ce nas ta Jagodina razbiti sa 3-0, medjutim kad smo mi uspeli da ih pobedimo, a tim je manje vise nepromenjen onda nemoze se tu bog zna sta ocekivati. I jos nesto Smile onaj Pavlovic je nikakakav igrac, od njega napravise zvezdu, medjutim on je jos jedan prosecan napadac i u nasoj ligi ih ima kolko hoces. Jedini koji je bio dobar je onaj Komadina, ali on ode u Smederevo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Kao sto sam i napomenuo,vrlo je tesko komentarisati ligu i izgled tabele nakon svega tri odigrana kola.Partizan je definitivno najjači ove sezone,i ko na ovo replicira sa naznakama ka mom navijačkom opredeljenju taj ili ne prati fudbal ili nije normalan.Sa druge strane,Vojvodina je tu kandidat koji uz ozbiljan rad (imaju pojedince za respekt..pre svega mislim na Danija,Buaca,Popovica..) moze da napravi nesto.

Sto se Jagodine tice,ne sumnjam da u tom gradu i fudbalskom klubu postoji velika zelja.Ali,izgleda malo smesno davati poprilicno neunosne izjave pred sezonu u kojoj su dovedena dva iskusnija igraca.

Rad sada ima solidnu ekipu,atmosfera se zakuvava a temperatura raste ka pozitivi i nema sumnje da ce se i oni trgnuti uskoro...Doveli su zaista odlicne pojedince,pa je sigurno da nece biti lak zalogaj protivnicima.

Citat
Уосталом Србија је изгубила једно место у Европи, тако да ће само прва два, односно три места у зависности од рапслета Лав купа, водити у куп УЕФА односно ЛШ.

Koliko sam ja upoznat sa situacijom u Evropu ce tri kluba,a ne cetiri kao sto je slucaj bio ove sezone.Mada,imamo odlicnu priliku da sve to kasnije lepo vratimo...kada Partizan udje u LS...ko prati fudbal zna o cemu pricam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Да, три а не четири то сам и ја написао.

Шампион иде у 2. коло квалификација за ЛШ (од сада постоје четири кола), но најтежи противник ког може добтити је рецимо Розенбург.

Освајач купа иде у треће коло квалификација за куп УЕФА (такође четири кола), док вицешампион иде већ од другог кола, што ће рећи да је куп поново још како добио на значају. Е сад уколико рецимо Партизан буде први а Хајдук други  Smile па још одиграју и финале купа,  трећепласирани ће у Европу по условима вицешампиона, дакле од другог кола. ИТ куп је коначно укинут, куп УЕФА постаје далеко квалитетније и јаче такмичење, а обрни-окрени Србију ће представљати три клуба.

Интересантно је да су жељу за евро лиценцама за сада изразили само Партизан, ЦЗ, Хајдук, ВОјводина, ОФК и Јагодина. Иначе и лиценце су прилично скупље ове године.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Scream for me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2085
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Jagodina u kupu dobila Vlasinu!
IP sačuvana
social share
Show them no fear, show them no pain
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.