Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 09:23:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 78405 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung L700

Зато следеће среде свим силама на новосадског архи непријатеља! Smile

Veruj mi ovde ljudi ne razmisljaju o vama na taj nacin, ustvari ovde ljudi ni ne razmisljaju o vama jer ste zesce nebitni. Ali sta da se radi, mrzi te nas, to je jedino i sto mozete...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Прво, ви не размишљате уопште јер је такав умни процес неспојив са вашим опредељењем, заправо само апсолутни изостанак ове мождане активности и може да створи такву подврсту људи.

Друго, лично вас не мрзим - гадим вас се, тако да је сваки тријумф над вама уствари успех који није само спортски, већ морални, људски и духовни, симболични успех чистог у односу на прљаво, правог у односу на криво.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Alcatel 258
Брате ајд реци ми од кога завршаваш дрогу, кад прочитам овако нешто као што си горе написао, одушевим се и размислим о активном коришћењу психоактивних супстанци ал само оних које ти користиш.
Каквог доброг ( џомба бољи од бате кан-кана) један криминалац бољи од другог... е пријатељу мој...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Уопште не говорим о криминалцима, сваки клуб има свог Џомбу и свог Бату кан-кана (који су узгред у сјајним пословним односима), већ о манијакалном снобизму малограђанских јајара, који чине срж њиховог клуба, о генералном (част заиста поштеним и ретким изузецима) ејакулирању на неправду која се доживљава као реадмисија свих оних (а којих то?) трагедија које им душмани бегорадски нанесоше, о систематском деловању против сваког кога ћеш сутра називати земљаком и тражити му помоћ, а константно радити против њега и забијати му нож у леђа, иако од тога неке директне користи и немаш, а све то сеже далеко, далеко у прошлост, пре Бате, па и пре Шапуре, Магациронера и Пилићара.

Иначе користим чисти колумбијски кокаин (унца 250 евра), хвала на питању. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung L700
@Ramms+ein na tvom profilu pise "Lokacija: Kula-Novi Sad" , pa se nekako samo po sebi namece pitanje, sta radis ti u NS-u kad ga toliko mrzis? Sto nisi isao da studiras (ili sta vec radis, prodajes jaja na pijaci...) negde gde se osecas kao nesto sto lici na coveka (jer blize od toga izgleda da ne mozes)? Ti pricas o "манијакалном снобизму малограђанских јајара" , pa covece kako se ti uopste gledas u ogledalu?
Pricas o nekim teorijama zavere, arhineprijateljstvu... kazem ti niko vas ne mrzi niti ima nesto protiv vas, osim zdravih sportskih motiva tj. da vas pobedi. Sve ostalo je plod tvoje (izgleda zestoko sjebane) maste Smile

P.S. Nemoj mnogo da se nerviras kada izgubite, ipak je sve to samo igra...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ја Нови Сад као град јако волим, волим и Змај Јовину, и Дунавски парк, и Штранд, и "Двориште", и СНП, и Јадран (како ствари стоје угасиће га за сва времена, и Петроварадин (горе ми ни јануарски северац не смета), а понајвише јутарњу кафу и новине на Цепелину, то ми је можда и омиљено место у читавом граду.

Одабрао сам НС универзитет, јер су професори на мом факсу међу најквалитетнијима у југоисточној Европи, јер је менталитет готово идентичан оном ком и сам, као бачки староседелац, припадам. А и систем генералног понашања је пријатан (иако се убрзано мења на горе, и од града који наличи Прагу или Бечу постаје све сличнији Београду или Софији). Наравно имају Новосађани подоста мана који се рађају из невероватно дубоког, општег комплекса престонице, али ми је и поред тих недостатака далеко пријатније у том окружењу, него ли  у рецимо управо поменутом Београду, који је исувише брз, напоран, пренатрпан...
Такође, мање више сви Куљани, Врбашани, студирају ту, овде имам пуно породичних пријатеља, рођака, имам и свој стан на најбољој могућој локацији, па се ту никада не бих могао осећати странцем.

А, мој однос према фк ВОјводини и фримашима, нема никакве везе са градом и његовим житељима (који узгред као и у готово било ком другом српском граду и нису окренути локалном клубу, него Титовим близанцима). Он има везе са обрасцем понашања који у том клубу постоји и који је дубоко укорењен међу свим редовним посетиоцима Карађорђа. Нереално високи комплекси више вредности, понукани оним већ поменутим комплексима ниже, паланачки однос према вредностима, надобудан и никада резултатом покривен став, лицемерје типа, видећемо колики су Суботичани/Апатинци/Куљани и ини, ВОјвођани у суботу против близанаца (као да би неко морао да игра за вас по дифолту), а ви као клуб са друге стране систематски радите на уништавању све и једног покрајинског представника, не би ли га истиснули или од истог начинили сопствену филијалу, коју ћете као лешинари очерупати.
О односу према крајње несумњивим ликовима (јер сви знамо ко су и шта су) да не причам. Једини клуб у ком су се само појединци побунили против мафије, а гро масе падао у транс делиријум на помен имена предводника мафијаша који су преузели вођство колектива сте ви. У сваком клубу, на различите начине осетио се протест због уплива таквих (бојкот горбара, ево протести цигана, опадање посећености код нас и на Карабурми), једино сте ви једног господина екстравагантног начина облачења, прогласили за свеца.
Однос према крађама и то бруталним судијским крађама, завршавао се констатацијом, па шта и нека, и треба, кад су могли Београђани (овде иде онај ултра ироничан акценат и исколачени поглед), можемо и ми! Одвратно и нескривено. А онда следи однос максималног ниподаштавања према сваком колективу који долази из неког мањег центра (мањег само по броју становника, јер провинцијализам је стање духа а не локације), те управо онај болесно централистички порив, који вам је и сметао код ових са ушћа, а који се као куга очас посла проширио целим градом и од некада питоме престонице културе (што је НС збиљ био, али неће више никад у оном обиму и сјају), постаје усисивач целе покрајине и Техеран Паноније. А ту клицу, ту срж једног накарадног и потпуно погрешног односа, представља, баш тај клуб и баш његови навијачи. Јер, тешко да би се око ичега другог тако лако и тако снажно могли окупити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Срећа па нисмо у средњем веку,иначе би вас гледали у неком двобоју.... Smile  Наравно,навијаћемо сви заједно да из лиге испадне неко из Бг(Рад,Чука). Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung L700
Au covece, bas si se potrudio, pa ajd da probam da ti odgovorim. Meni licno uvek je smetalo to uzdizanje Bate ili bilo koga ko je na celu kluba, jer ti ljudi su ipak samo tu u prolazu, a ime kluba i njegovi navijaci ostaju. I uvek sam se jezio kad se na tribini pokretalo uzvikivanje doticnih osoba, pa cak i ponekih igraca jer je pitanje koliko svi oni stvarno vole nas klub. Ti ovde pricas o FK Vojvodini kao o najvecoj kriminalnoj organizaciji, i tu stvarno preterujes, jer smo i mi sami osetili mnogo- mnogo nepravde na svojoj kozi prethodnih godina upravo na racun beogradskih klubova (tu ne mislim samo na CZ i Partizan nego i na OFK, Obilic, Zeleznik), a u staroj ligi bilo je tu i krimosa iz CG (protiv kojih se u to vreme niko ziv nije pobunio). Ne znam odakle ti te infornacije da FK Vojvodina ima nameru da sistematski unistava ostale klubove u pokrajini, mozda znas nesto vise o tome, ali stvarno mislim da malo preterujes jer nisam cuo da smo nekad oteli necijeg igraca (sto se nama desavalo), a to oko prica za sudijsku kradju moze da potraje do sutra... Takodje pricas kako su se ostali pobunili protiv svojih mafijasa... A kada i zbog cega je krenuo bojkot Grobara, koliko su Zeka i Bjeka bili na celu kluba pre bojkota? Da li su bunili protiv Toleta? Jesi li nekad cuo da su se OFK-ovci bunili protiv Terze? Da li se secas Obilica u punoj snazi, tada se nije bunila cela drzava protiv njih, pa su sada nasli svi da se prave pametni u Insajderima i ostalim glupostima? Kada su se to Cigani bunili protiv uprave zbog zanimanja doticnih ljudi? Pa covece Bulic je osvojio kup sa Zeleznikom da bi odmah rasformirao klub?! Na kraju krajeva, imali ste i vi (Hajduk) svoje Mandice, a sada je tu i Dzomba, sve posteni ljudi nema sta, ali nisam cuo da je nekad bilo skandala u Kuli zbog njih? Sto se nas (Vojvodine) tice, na tribini se uvek vikalo i protiv Sapure (koji je na kraju krajeva nas najvise i sjebao, pa sta se izdesavalo sa Vojvodinom posle njega- kradja novca, strajkovi igraca...) i protiv Soklovackog, Koleta... Sto se Bate tice, on jeste bio obozavan jer je konacno stabilizovao klub, i ponovo smo postali "vecito treci" (i bicemo to i ove sezone), ali tu stvari uopste nisu tako jednostavne kao sto izgledaju, medjutim dosta toga nije za forum, samo ti mogu reci da gresis...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Хајдук - Војводина 1:2

Штета за резултат, момци су се стварно трудили, но мањак среће и искуства одвео их је у пораз, иако је по приказаној игри реми био можда и најправеднији, но фудбал је лопта у мрежи и шта је ту је. Битно је да није било судијске крађе, те се овај меч може окарактерисати фудбалским а и пораз који смо на крају забележили. Такође, с обзиром на цену улазница (600 динара), сасвим солидна посета (у почетку око 500 у полувремену и која стотина више). Терен нехуман, оно је више личило на клизалиште.

Повели смо преко Рајовића, после прелепе акције целог навалног реда, а онда допустили Новосађанима да нам по ко зна који пут на идентичан начин у финишу преокрену резултат, те након гужве и милион одбитака стигну до преокрета.

Ми се окрећемо посластици на Маракани за овај млади тим, а онда треба одрадити добре припреме, селектовати потенцијалне таленте и бацити их ватру. У Европу не можемо, испасти такође, па пролеће треба искористити за стварање тима који ће нам бити окосница наредних сезона.

Опростио бих се од Трајковића који је данас био изванредан и који ће каријеру највероватније наставити у Партизану.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citam na nekim forumima da je rezultata ovog meca svima sumljiv...mozes ti iz prve ruke da nam otklonis dileme?
Molim te reci mi jel Dzomba sav svoj? Ne kontam koji je njegov cilj,sta misli postici sa toliko skupim ulaznicama? Ako je svima cilj da se vrati publika na stadion,vjerujem da bi i igraci Hajduka bolje igrali kad bi bilo +1.000 gledalaca na mecevima, zasto se on ponasa tako? SRAMOTA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 09:23:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.