Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 10:06:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 88855 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile

Чуо сам да је квалитетан голман (Кесић), али не знам да ли је квалитетнији од Ђуричића...
Тешко је проценити ко је у нашој лиги најбољи голман, поред толико врсних имена  Smiley 1...
Ако би ишли по броју примљених голова онда је то Ранђеловић  Smile То би било исто као када би се у Италији Жулио Цезар прогласио за најбољег голмана, што свакако није...Јесте у прва три, али први није...
Кад би се ишло по броју одбрана, ко зна ко има највише одбрана  Smile Smile Smile
Тврдити да је Ђуричић најбољи голман лиге је исто као када би тврдили да је Валдес најбољи голман у Шпанији...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Ђуричић годинама брани у врхунској форми и по бројним параметрима (преглед игре, један на један, процена лопте, сигурност, комуникација, мањак киксева) заиста јесте најбољи голман МСЛ.

Уосталом не би се Бешикташ и ЦЗ џабе интересовали за њега зимус.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Стадион и овакав какав је је међу 5 најбољих у земљи и мрзи ме више то да понављам.

А, Џомба је у клубу тек две године, тако да бих те замолио да не причаш о стварим о којима немаш појма, јер смо ми прволигаш од 1992. А, тек што се посете тиче, код нас није ништа мања него ли на утакмицама ОФК, Чуке, Младости, Баната или рецимо Бежаније која је на последњем мечу прошле године, управо против нас, имала скандалозних 30 људи.

Nisam rekao nista lose za stadion samo bilo bi dobro ne samo za Kulu nego i celi srpski fudbal da se zavrsi taj stadion kako je projektovan i onda bi stvarno bio pravi lepotan a o ovako nije los. Koliko sam ja informisan u Kuli se zale na visinu cjena ulaznica i to sigurno mnogo utice na posjetu. Isto tako znam, da te cjene odredjuje Dzomba i iskreno mislim da je klub bolje funkcionisao kad su gazde bile Rodici, bio je stabilan prvoligas i ne sjecam se da je ikad bio blizi drugoj ligi nego sad.Zato otjerajte tog Dzombu. Te Cuke,Bezanije,Vozdovci i kompanija su bolest srpskog fudbala. Ako nisam dovoljno i dobro informisan ti me slobodno informisi posto sigurno znas situaciju bolje od mene. Drago mi je vidjeti da ima neko ko tako dobro prati klub iz svoga grada a ne samo ove Titove nakaze. da ima vise momaka kao ti sad bi mi ovde pricali kako su Hajduk,Sloboda,Radnicki.... igrali u osmini finala kupa uefe a ne dal je bilo 1000 ili 1100 gledalaca.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 23:02:37 od djurke87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Апсолутно се слажем и у вези стадиона и у вези цена улазница и у вези праћења локалног клуба.

Али, увек има оно али што девојци срећу квари, да не би тог Џомбе ми би смо сада у најбољу руку играли локални дерби са нашом актуелном филијалом Радничким из Сомбора, слажем се да је клуб био далеко стабилнији у време Родића, посета је била у просеку 2.500-3000 људи, улаз готово увек бесплатан, плате и премије су биле добре и редовне, терен увек у савршеном стању, за стадион се и тада мало одвајало, али су га бар кречили редовно, сајт је био редовно ажуриран и уређен по европским стандардима.

Међутим у време газдовања господе Чуровића, Васовића и вечитог Влашкалића било је баљезгарија, јесу се откривали и доводили таленти и сасвим солидни играчи широм земље (Османовић, Милојевић, Ниша Савељић, Иштван Дудаш, браћа Давидов, Стојисављевић, Малбаша...) међутим у кулску децу и рођену омладинску школу мало се улагао, не мислим новца јер је и за њих Родић одвајао, него рада управе, јер чувена је Лолова фраза "Док сам ја у Хајдуку овде ниједан Куљанин неће заиграти"-што је изазивало револт домаћих навијача. Па, када је почео да поткрада новац који су Родићи одвајали за Зуловце, због чега су се исти и распали 1998. Дакле, када се све стави на папир, позитивно из рада тадашње клике јесу неке основне, материјалне ствари, однос према играчима и публици, редовно и агилно улагање у инфраструктуру, стабилан прволигашки живот али и крађа (по систему и крадем и дајем) као и мањак амбиција. Ми смо у том периоду само једном изашли у Европу 1997. и истина постигли добре резе у ИТ купу (можеш их видети у мом потпису), те остварили неке историјске моменте попут оног када је једна од наших легенди голман Мирко Радуловић, који сада ради као тренер на фудбалској академији у Аустрији, одбранио пенал Љумбергу, тадашњем капитену Халмштада.

Тада долази после дугог низа година до разлаза између компаније Родић и Хајдука (који од ген. спонзора постаје донатор), те до смене управе. На чело клуба долазе председник Веселин Паскаш (локални предузетник-чиста фигура, кане нешто лове и дође у ложу, понекад), директор а до тада генсек Александар Влашкалић (који и даље обавља и функцију генсека, иначе крајње дискутабилна личност), Милан Средановић директор млађих категорија и од скора в.д. директора стадиона (лик који ће одрадити оно што му повериш, али тешко да ће се сетити да и сам нешто одради или предложи, дакле пијун) и наравно Никола Џомба који постаје генерални менаџер, само сезону касније најављује повлачење, подноси оставку међутим ипак остаје уз клуб овог пута као финансијер.

Позитивно од његовог доласка јесте одличан рад са омладинцима, коначно се колико толико наде полаже и у децу из нашег града и општине, оснива се званична филијала ПОФК Хајдук која за јратак период улази у 3. лигу ( Smile) и тада нестаје због мањка новчаних средстава (Џомба је сматрао да му је то превелик издатак), клуб се прошле године фузионише са Сомбором, који остаје у 3. лиги (Српска лига Војводина), а у дотични клуб прелазе на уступницу играчи некадашњег ПОФК-а. Ипак, због неких више техничких ствари, 2007. оснива се нова Хајдукова филијала ОФК Хајдук која се такмичи у бетону са готово искључиво кулским клинцима годишта 1991.-1992.

Најпозитивнији део његовог рада јесу резултати, ово му је трећа сезона у Хајдуку, а у прве две смо изборили пласман у Европу и оба пута се због свега пар секунди опраштали од сензационалних пролазака. Ипак, стигли смо да декласирамо један Марибор и то на неутралном терену.
Ове сезоне пак, резултати су очајни-боримо се за голи живот, прелазни рок је јако лоше одрађен а играчи су што засићени (предуго су на окупу) што незадовољни премирањима и условима, који су стварно били слаби.

И то је оно што је негативно, лош однос према публици, високе цене улазница, финансирање па расформирање Зуловаца, слабо поклањање пажње легендама клуба, нередовне премије и плате, слабо улагање у инфраструктуру и рекламирање (о нету да не причам, да нема мојих тема на оваквим сајтовима наш глас се у сајбер свету не би ни чуо).

Но, Џомба је једна реалност, сваки клуб у 1. лиги има свог Џомбу и са тим се морамо помирити, што каже Рамбо Амадеус "Ја капитализам, нисам тражио али сам брзо научио правила игре".

Он, очигледно чека приватизацију да би се испрсио и уложио више лове и у клуб и у оно што клуб прати.
Ипак, коначно неких помака има. Дошло је до радова на стадиону, начињена је новинарска ложа на Западној трибини, подигнута додатна заштитна ограда на гостујућој трибини, реновиран је тунел за играче, наручен најсавременији систем за иригацију, терен ће се ваљда вратити у оно стање у ком је био пре неколико година, реновирају се свлачионице, уведена је струја на цео стадион, прави се и санитетски и мокри чвор, стадион је покривен и телекомуникационо, најављује се санирање простора око ложе, помоћне зграде, изградња поштене благајне и коначно кречење целог објекта. А, на помоћним теренима на "Вашаришту" почело се са изградњом атлетских стаза и мини-атлетског комплекса. И то све у последњих месец дана. Такође плате и заостале премије су исплаћене, суспензије укинуте, али тим је млад и треба га подржати тешко је борити се и са знатно искуснијим противницима и са судијском организацијом чијим посленицима очигледно сметамо.

Остаје нам да молимо Бога, да верујемо у опстанак и у већа улагања Николе Џомбе који ће вероватно приватизовати и клуб и комплекс који уз њега иде (иначе не би већ два пута одбијао Јерковићеве понуде за преузимње Хајдука). А, до приватизације-нервирање и надмудривање, па ко коме доака.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
 Smile najubedljiviji post do sada na bureku za mene. Nije nikako dobro sto vam u klubu sedi Dzomba, ali necu ja da pricam o tome... Brate ja da imam klub u gradu navijao bih za njega, mislim klub, a ne ovo dodjem na stadion nema zive duse, i jos mi pricaju da hoce u 2. ligu kroz par godina. Nema od toga leba... O Partizanu su me ucili od 1. godine i ucicu se do kraja zivota. To mi niko ne moze oteti iz srca, nesto sto se rodi sa covekom mora da ostane zauvek deo njega.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson w700
Jel ima neko informacije o cenama ulaznica za subotu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Карте ће стајати 500 динара.

Редовни навијачи Хајдука су на прошлом мечу добили улазнице које ће важити и за суботњи окршај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Хајдук-Партизан 0:1 (0:0)

Време: Идеално
Терен: Лош
Гледалаца: 3000
Организација: На незадовољавајућем нивоу

Улазнице за меч стајале су 500 динара, неко би рекао прескупо али имајући у виду да су редовни посетиоци кулског здања имали бесплатан приступ са овим потезом управе се апсолутно слажем, ко не долази на Хајдукове мечеве, већ само на утакмице својих геј љубимаца и треба да одвоји солидну лову.

Утакмицу смо отворили изванредно, пресинг на свим деловима терена, гости нису никако успевали не да створе шансу него да приђу нашем голу. Све је функционисало перфектно, осим напада у ком изванредни Перић није могао пуно без значајније помоћи тромог и спорог Комазеца, Давидова који још није ухватио форму после оне тешке повреде, те катастрофалног Фејсе и незналице Станића.

Фејса или неће или не може или не зна. Вероватно је у питању компилација све три опције и оно што је могао да постигне сада за дотичног представља мисаону именицу. Каква Херта, Локомотива и Мец, он напоље може отићи само захваљујући менаџерским водама или новом, овог пута позитивном прелому у уму овог излуђеног и прилично дементног момка. Оно што је он јуче пружио би можда било довољно у Искри из његове родне Куцуре.

Ипак и поред свега у првом полувремену стварамо две одличне шансе. Оба пут је Перић био асистент, први пут се омалени Давидов нашао у шанси, но у одсудном тренутку је лопту главом захватио јако, јако лоше. А, онда промашај за тугу, чемер и јад. Перић из невероватно тешке ситуације упошљава Комазеца који се налази на неких 5 метара од несрећног Божовића и уместо чистог поготка он лопту буквално додаје противничком голману.

У 2. полувремену смо контролисали игру све до још једног излива дивљаштва гостујућих навијача којих све нагледамо сваки Божији пут. Прекид због паљења димних бомби трајао је добрих 13 минута, од тог тренутка бели у потпуности губе снагу, концетрацију, можда и мотив те поред невероватно несигурног Ђуричића и у суботу само просечних Козоша и Д. Фејсе (потоњи боље и не уме), сјајни Мрђанин и посебно Хабеншус те повређени и као и увек ултраборбени Богић не могу да спрече оно што је била неминовност, а то је погодак који долази после прекида и ужасне поставке у одбрани коју су надскочили гостујући Пигмејци и донели тријумф свом тиму, који је по приказаној игри одао утисак свега само не лидера.

До краја наши нестају са терена, чак ни увођење најбољег играча Радивојевића ком тек што је скинута суспензија и који захаваљујући сукобу са Џомбом није прошао припреме, не мења ништа. Само захваљујући деконцетрацији гостију и незнању њихових појединаца, наша мрежа до краја остаје нетакнута.

Борба још није завршена, игра из меча у меч све више у одређеним сегментима личи на нешто, али таман када поправимо борбеност изгубимо на снази, што само доказује сво незнање једног шалабајзера и ниткова какав је Мирослав Вукашиновић који ни после једног меча не пропушта прилику да се пред противником сагне до земљице црне и понаша се као помоћни тренер дотичног клуба. Уместо о сопственој игри и личној неспособности да једну прволигашку екипу која је годинама словила за физички најспремнију екипу, оспособи за проклтеих 90+ минута, он смишља хвалоспеве све и једном тренеру ове МСЛ.

Ми једноставно у све и једном мечу морамо ићи на победу, већ следеће недеље у Зрењанину морамо напасти, па ком опанци... А, сада када је коначно дошло до неких помака у клубу када су све плате и премије исплаћене, премије обећане, а радови на стадиону постали очигледни индолентност појединаца се једноставно мора кажњавати радикално. Ко год се не труди, ко год ровари и паметује има бити прекомандован у ОФК Хајдук па нека изволи тамо наставити са јединим активностима које упражњава у оквиру клуба.

Упркос томе што смо довели можда и најгорег тренера, упркос томе што смо прелазни рок одрадили очајно ми имамо екипу за опстанак и не само опстанак. А, резултати ће доћи онда када појединци попут Фејсе буду били одстрањени из колектива и када свима буде било јасно да нема повлашћених, да нема звездица и да нико и нигде не може бити испред колектива.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Dobar vam ovaj najbolji golman lige Andjelko Djuricic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Свако има право на лош дан.

Но и такав Ђуричић је др фудбалске игре за ону кљусину Божовића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 10:06:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.