Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 00:28:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 78662 puta)
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ljubomir Fejsa doskorašnji fudbaler kulskog Hajduka, igrač sredine terna i omladinski reprezentativac Srbije potpisao je ugovor do 2001. godine sa francuskim prvoligašem Mecom. Fejsa, dete Hajduka, tako je još jednom pokazao da Hajduk poseduje izuzetan potencijal te da se ulaganje u mladje kategorije uvek isplati.

SmileŠto bi sajentolozi rekli-vreme je nepostojeća kategorija. Ispravljeno.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
A kad je intertoto kup?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
7. jula u Sloveniji, 14. na Marakani.

Hajduk je priveo kraju pripreme u Lepenskom viru, u kontrolnim mečevima savladani su Bor (5:0) i Donji Milanovac (3:0).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700

Hajduk je priveo kraju pripreme u Lepenskom viru, u kontrolnim mečevima savladani su Bor (5:0) i Donji Milanovac (3:0).

hvala na informacijama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
30. jun 2007. | Izvor: B92 | Miloš Šaranović
Fejsa u Mecu, Kuljani u čudu

Jedan od najboljih fudbalera kulskog Hajduka i omladinski reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa potpisao je četvorogodišnji ugovor sa francuskim ligašom Mecom, ali u njegovom prethodnom klubu kažu da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak jer se nije pojavio na pripremama. Fejsa, tvrdi direktor Hajduka Aleksandar Vlaškalić, ima važeći trogodišnji ugovor sa predstavnikom Srbije u Intertoto kupu.

"Mi ne znamo da li je i šta naš igrač Fejsa uradio u Francuskoj. On se nije javio na pripreme i zbog toga je protiv njega pokrenut disciplinski postupak. A ono što je najbitnije Ljubo Fejsa sa Hajdukom ima ugovor koji važi još tri godine. Dakle, bez saglasnosti kluba on nije mogao ništa da potpiše," rekao je za 'Sport' Vlaškalić.

Sa druge strane na predstavljanju u Mecu Fejsa je izjavio da je veoma zadovoljan što je postao član tog kluba.

"Dolazio sam ovde u januaru i trenirao sedam dana. Tada sam poželeo da se jednom vratim u Mec. Želja mi se ispunila," rekao je Fejsa koji je rođen 14. avgusta 1988. godine, "Ne plašim se promena. U Kuli sam živeo sa bratom, desetak kilometara od roditelja koji su u Vrbasu ali imam cilj i dolazak u Francusku je način da ga ostvarim."

Fejsa je član omladinske reprezentacije Srbije koja od 14. jula igra na završnici Evropskog šampionata u Austriji. Prvu utakmicu Srbija igra sa Francuskom.

Izvor; B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ne vidim šta imaju da se čude, javna tajna je danima pre ovoga bila da odlazi. Problem je u tome što Fejsa ima samo stipendijski ugovor, tako da ako i stigne neko obeštećenje neće biti visoko. Koliko znam prema pravilniku UEFA-e omladinac prvi ugovor mora da potpiše sa matičnim klubom. Ovo mi miriše na novi slučaj "Sulejmani".

I da, roditelji mu ne žive u Vrbasu nego u Kucuri kod Vrbasa odakle su i braća Fejsa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
Ne vidim šta imaju da se čude, javna tajna je danima pre ovoga bila da odlazi. Problem je u tome što Fejsa ima samo stipendijski ugovor, tako da ako i stigne neko obeštećenje neće biti visoko. Koliko znam prema pravilniku UEFA-e omladinac prvi ugovor mora da potpiše sa matičnim klubom. Ovo mi miriše na novi slučaj "Sulejmani".

I da, roditelji mu ne žive u Vrbasu nego u Kucuri kod Vrbasa odakle su i braća Fejsa.

jbg nisam ja ovo pisao  Smile

Pa dobro ali tako mlad ipak ide napolje malo je glupo bolje da nastavi jos koju godinu ovde pa da kasnije ode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Slažem se. Nisam ja srećan što je otišao ali na regulisanje ugovora moralo se misliti na vreme.

Ipak da se poneo  neljudski-poneo se. Nije u redu da Hajduk ne dobije odgovarajuće obeštećenje, jer da nije bilo Hajduka i tog istog Dzombe Fejsa bi jos tavorio u "Iskri" iz Kucure.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Nije valjda?! Ne bi vam dao da tu budete domacini vise nikada...
Ovo je jedino sto zameram Piksiju do sada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700

Nije valjda?! Ne bi vam dao da tu budete domacini vise nikada...
Ovo je jedino sto zameram Piksiju do sada...

pa ne moze ni sve da bude na stadionu Partizana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 00:28:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.