Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:17:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 78349 puta)
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile Izmenio sam predhodni post.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 22:25:46 od lionking »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
a kakv vam je raspored. Mislim da igrate tri kod kuce... Imate sanse
Inace, hocu da ti se izvinim zato sto sam te napao pre za neobjektivnost. Kad sam se setio, koliko je neobjektivnosti od navijaca dva najveca kluba(cak i novinara), zasto ne bi i ti bio takav. Ti bar gledas utakmicu,za razliku od nekih... Ti iskomplexirani "navijaci'" sve svode na ta dva kluba. pa oni sve klubove optuzuju da su expoziure njihovog rivala. u svaki tezultat sumnjaju, kao da se sve vrti oko njih. mnogo su optereceni. i zasto bi tebi neko osporio pravo da navijas i budes pristrasan. Smucilo mi se sve. Vojvodina dobije zvezdu 3:0 a svi pisu:" Zvezda izgubila..." umeso "Vojvodina pobedila". I za Hajduk isto kad je dobio grobare. Inace navijam za Zvezdu.
Imam samo jedan dobronameran savet. Nemoj vredjati i omalovazavati protivnicke igrace...

Драго ми је што си променио став. Ја сам навијач, није ми објективност посао (мада се максимално трудим).

А, у суштини не вређам него исзносим истину-ако је неко надувани дебил, он је надувани дебил. Није то увреда него истина, само називам ствари правим именом. Smile
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Cestitam. Mislim da sad imate vise sanse od bezanije. Jos kad bi mogao da izbacis raspored te dve ekipe do kraja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Cestitam na danasnjoj pobedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Распоред за краља лавова

Хајдук-Младост

Хајдук-Бежанија

ЦЗ-Хајдук

Бежанија-Партизан

Хајдук Бежанија

Бежанија-Војводина

Што се саме победе тиче, она је више него изузетна, треба ли напомињати да је једини тим из нашег фудбала који је савладао Партизан са чак три гола разлике уз ЦЗ, кулски Хајдук?

Алал, вера момци, свака част.

Кулски полетарци су буквално згазили београдске, Фејса, Комазец, Перић, уз мало старије колеге Давидова, Радивојевића, Дојкића, Радановића, Павићевића, Ђуричића, Богића те ветерана Антића исписали су кулску историју, још једаред. Жао ми је само што овај подвиг није употпуњен са победом над Звездом, но тада нам срећа није била савезник.

Што се самог меча тиче Жарко Солдо је поново понизио Мирослава, значи, Ђукића и поставио га тамо где му је место. Партизанове бебе понесене резултатом из Железника кренуле су од самог старта у тоталну, али потпуно јалову офанзиву, било је ту полуприлика, покушаја, шутева-но ништа посебно озбиљно и непремостиво за кулски бедем.

Перић, новајлија у светом дресу, на пречац је постао љубимац Хајдукових навијача. Искористио је добар рад свог везног реда и са два гола из две одличне прилике у 21. и 42. минуту одредио је даљу судбину фаворизованог госта.

У наставку меча бели се мудро повлаче, одбијају сваки атак гостију и у финишу господаре тереном. Тада је на сцену ступило једно од највећих отрковења српског фудбала 18-огодишњи Фејса. Радио је буквално шта је хтео са гостујућом одбраном стварао и пропуштао прилике, од којих је најизгледнија била у 70. мин. када је пропустио да сам постигне гол или дозволи Комазецу да то учини из колосалне прилике.

Но оно што није урадио тада, урадио је у 78. минуту, на много тежи али и много лепши начин, постигао је предиван погодак са неких 18 метара и тако поставио ствари на своје место. Овом победом кулски понос је оправдао моје поверење и коначно доказао оно што стално истичем-ова екипа има потенцијал!

МОМЦИ ХВАЛА!

02. 05. 2007.

3:0
[size=10pt][/size][b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Нова победа!

Што се самог меча тиче-почели смо офанзивно и у првих 15 минута створили неколико изгледних прилика, но лишени помоћи Радивојевића, Перића и Ћирке у одбрани нисмо успели да постигнемо гол који је висио у ваздуху. Ипак, у другом делу 1. полувремена, "бели" губе дах, Апатинци преузимају иницијативу погађају стативу, покушавају још пар пута али за разлику од никад дезоријентисаније одбране, Ђуричић је у неколико ситуација показао сву своју маестралност.

Коначно у финишу првог полувремена ситуација се кристалише и враћају се ствари на своје место. После једног од бројних бруталних стартова гостујућих "фудбалера" Давидов одлично изводи слободан ударац, Радановић (штопер и најбољи стрелац) постиже погодак за радост око 500 гледалаца.

У другом полувремену Хајдук од старта креће силовито ствара и пропушта прилике, да би се Давидов (коме је поништен гол у првом полувремену) прописно обрукао пошто је успео да не погоди мрежу из ситуације 1 на 1 са гостујућим голманом.

Казна за ове промашаје стиже недуго затим. Корнер са десне стране изводи један од највећих примитиваца који је икад играо у Кули, Козош, Булатовић избија лопту, на њу натрчава Радосављев, она погађа стативу, па леђа Давидова и одбија се у мрежу.

Од тог тренутка Солдо баца све карте у напад. Хајдуци нападају, Јелени се бране, но у 78. минуту после новог убачаја Давидова, најбоље реагује нападач Васиљевић и постиже гол за изузетно важну победу и вероватни, поновни излазак у Европу.

Хајдук-Младост 2:1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Ramms+ein

Zašto je Kozoš primitivac, baš me zanima što ga tako nazva?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Дакле гору сељачину одавно нисам видео.

Свађао се са публиком, псовао ју је, мало-мало па налетао на судију, дивљачки стартовао на наше играче, а када би измамио подругљиве осмехе после неког катастрофалног потеза окретао би се ка трибинама, хватајући се за мошнице. За све што је урадио заслужио је добру суспензију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Хајдук-Бежанија 1:0!

Кулски понос је више него зслужено остварио Европе вредну победу и пропустио прилику да декласира гостујућу екипу.

Почели смо офанзивно и из прве изграђене акције постигли, како се испоставило победе вредан гол.

Давидов је изузетно прошао по левој страни, упослио Васиљевића који на леп начин пославши лопту у ближи угао доноси Хајдуку недостижну предност.

Хајдук је наставио у сличном ритму, но није било довољно концетрације да се после прекида реализују неке шансе, тако је Дојкићев волеј отишао за мало преко пречке.

Треба напоменути да је меч већ после 20-ак минута игре напустио стуб одбране Радановић, а да су бели у меч ушли без искусног бека Антића.

Без њих су у задњем реду дували ветрови, срећом без последица.

Тада детаљ за социолошкоправнопсихолошку анализу. Фудбалер гостију Павловић, мучки без икаквог повода лактом у главу удара Давидова и сасвим заслужено добија црвени картон. Потом следи салва увреда на судијин рачун неколико мафијашких играча га гура, качи, а сам виновник инцидента га ШУТИРА у ногу! Ако ово није за доживотну забрану, не знам шта је.

У натавку полувремена Васиљевић асистира после Радивојевићеве акције, а Фејса (будући звездин фудбалер) пропушта невероватну прилику. Са неколико метара шутира право у Божовића.

У другом полувремену Хајдук шансе за рубрику веровали или не.

1. Васиљевић не стиже лопту, иако је био пред празним голом.

2. Радивојевић центрира, Комазец пропушта лопту а Васиљевић, у потпуности сам, шутира право у Божовића.

3. Васиљевић на Павићевићеву асистенцију продире по десној страни центрира и на опште изненађење погађа-пречку.

Са друге стране, одбрана анемична, противник недоречен, Ђуричић несавладив. Највише што су успели јесте пречка Ђуровског, после покушаја центаршута.

На концу, лепа представа белих у опроштајном мечу у Кули. Могу рећи само БЕЛИ ХВАЛА за још један европски излет!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Црвени картон је добио Иван Дудић,бивши Звездин играч и репрезентативац,а не Павловић.Иначе,Хајдук је лоше играо са играчем више,уместо да докрајчи слабијег противника,допуштао му је да дође у прилику да изједначи.
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:17:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.