Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 08:29:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fk Borac Cacak  (Pročitano 39216 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Štrajk u čačanskom Borcu!

Fudbaleri čačanskog Borca ove jeseni su hit u domaćem prvenstvu, ali njihove odlične partije na zelenim terenima nisu dovoljno vrednovane u samom klubu, pa su se odlučili na očajnički korak - štrajk zbog toga što nisu dobili plate!

Deprimirani su pre neki dan bili fusbaleri i trener Borca Miodrag "Grof" Božović, kada je lokalna elektrodistribucija iznenada isključila struju na stadionu kraj Morave, a potom je nestala i voda...

U subotu su fudbaleri Borca odlučili da ne dodju na posao, a razlog su neisplaćene plate, premije i stanarine. Na potezu je uprava čačanskog superligaša.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73
Potpuno idiotski klub i idiotska grupa,okacicu slike njihovog novog marketinga,ljudi toliko nemaju ukusa da to stvarno prevazilazi sve granice,o vredjanju crnca necu ni da govorim...indijanci,sad mi glume neke radovse shatro...

marketing Ceta Cakak :

Kacketi-
http://img88.imageshack.us/img88/8333/kacketcrnitn7.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/1054/kacketizu6.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/7905/kacketi2fu3.jpg
Bedz-
http://img119.imageshack.us/img119/4339/bedzwf9.jpg
Dzepni kalendar-
http://img140.imageshack.us/img140/1557/dzepnikalendarza2006he4.jpg
Piksla-
http://img99.imageshack.us/img99/564/pikslaab1.jpg
Nalepnica-
http://img144.imageshack.us/img144/126/nalepnica1rf4.jpg

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700
Potpuno idiotski klub i idiotska grupa,okacicu slike njihovog novog marketinga,ljudi toliko nemaju ukusa da to stvarno prevazilazi sve granice,o vredjanju crnca necu ni da govorim...indijanci,sad mi glume neke radovse shatro...

marketing Ceta Cakak :

Kacketi-
http://img88.imageshack.us/img88/8333/kacketcrnitn7.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/1054/kacketizu6.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/7905/kacketi2fu3.jpg
Bedz-
http://img119.imageshack.us/img119/4339/bedzwf9.jpg
Dzepni kalendar-
http://img140.imageshack.us/img140/1557/dzepnikalendarza2006he4.jpg
Piksla-
http://img99.imageshack.us/img99/564/pikslaab1.jpg
Nalepnica-
http://img144.imageshack.us/img144/126/nalepnica1rf4.jpg

au na sta lice ovi crveni kacketi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Finansijer Borca ljut na igrače zbog štrajka

Fudbaleri Borca iz Čačka, najprijatnijeg iznenadjenja jesenjeg dela Meridijan Superlige Srbije, i dalje su u štrajku, nezadovoljni što im nisu isplaćene plate, premije i stanarine, a sponzor kluba iz Čačka Milenko Kostić-Kole bio je iznenadjen i ljut kada je saznao da su se igrači odlučili na obustavu rada.

"Sve je to van svake pameti. Umesto da me o novonastaloj situaciji obaveste najbliži saradici, za štrajk igrača saznajem iz novina. Dao sam nalog da se isplati novac za drugu polovinu oktobra. To je trebalo da bude završeno u petak, a ako, kojim slučajem ima zastoja, valjalo je imati razumevanja", izjavio je Kostić za beogradsku sportsku štampu.

On je prilično ljut na igrače što su pokrenuli štrajk. "Nije valjda smak sveta ako zbog opravdanih razloga dobiju plate u ponedeljak umesto u petak!? Ma, sve mi je to krajnje sumnjivo, pošto imam utisak da neko van kluba 'radi radnju'".

Kostić kaže da plate kasne i u mnogo većim klubovima od Borca, pa tamo igrači ne štrajkuju. "Prosek zarada igrača, trenera i administrativaca je oko 1.000 evra, što znači da je naš mesečni fond oko dva miliona dinara. Ako neko misli da je rutinska stvar da se obezbede tolika sredstva, grdsno se vara", kaže finansijer ćačanskih "zebri".

Kapiten Borca Dragan Dragutinović rekao je da je tačno da igrači neće odustati od svojih zahteva.

"Duguju nam stanarine i plate za drugu polovinu oktobra. O premijama se samo priča, one još nisu stigle na red. Tačno je da štrajk ne vodi ničemu, taman smo skockali tim i uzeli solidan broj bodova, ali obaveze prema nama moraju da budu ispunjene", kaže kapiten Borca.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Prekinut petodnevni štrajk fudbalera Borca

Fudbaleri čačanskog Borac prekinuli su u sredu štrajk pošto su se dogovorili sa upravom kluba i sponzorima oko isplate dugovanja, rekao je agenciji Beta kapiten tima Dragan Dragutinović.

Uprava kluba obećala je fudbalerima da će u četvrtak isplatiti drugi deo plate za oktobar, da će biti plaćen dug za stanarine za nekoliko igrača koji stanuju u privatnom smeštaju, kao i da će im do kraja ove polu sezone biti isplaćen drugi deo premije iz prvog ciklusa.

Fudbaleri Borca, koji je član Meridijan Superlige, pre pet dana su stupili u štrajk, obustavivši svakodnevne treninge.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
[left]Utakmica Borac - Bežanija nije donela samo 3 nova boda domaćem timu.          
Taj meč označio je važan trenutak, možda i potpunu prekretnicu u razvoju čačanskog kluba.          

Trener Milovan Rajevac ubacio je u prvi tim dva ekstra talentovana mladića Nemanju Milunovića i Darka Lazovića.   Milunović je postigao fenomenalan gol sa dvadesetak metara, dok je Lazović prikazao zrelost potpuno nekarakterističnu za njegove godine.          

Fascinantno je, pak, da o ovoj dvojici fudbalska javnost gotovo da ne zna ništa.     O Lazoviću se čulo ponešto zahvaljujući činjenici da je medju 3 najbolje ocenjena igrača Omladinske lige Srbije.     O Milunoviću se baš ništa ne zna van Čačka.          

Ljubiša Mitrović, trener mladjih kategorija Borca kaže da se za ovu dvojicu igrača niakda niko iz bilo koje kategorije reprezentacija nije interesovao:

- Ja ne znam kako oni selektuju igrače, da li se možda sve završe u Beogradu, ili neko jednom godišnje prođe kroz Srbiju.      .   .   .        Zaista ne znam.     Samo znam da je veliki gubitak ako ispustiš jednog talentovanog i dobrog igrača.          

Borac ima veoma jaku i ozbiljnu školu fudbala koja naprono i kvalitetno radi godinama.           Ipak, o tome se ne zna van Čačka.           Malo je bilo interesovanja za Darka Lazovića, pre svega, jer su mu novinari davali visoke ocene pa je dospeo na treće mesto najbolje ocenjenih igrača u Omladinskoj ligi.          

U suštini, slabo ko van Čačka zna da smo mi trenutno 2.     u Srbiji iza Partizana a ispred Zvezde.          

U intervjuu za Sportsku Berzu Milovan Rajevac kaže da se ne plaši da gurne u prvi plan najmlađe igrače, jer je to najbolja investicija za klub.           Osim toga, Rajevac podseća na primer Vojvodine kada je kao prvi trener glavne uloge podelio Kačaru, Aleksiću, Tadiću, Despotoviću.          .          .          

Nemanja Milunović je rodjen 1989.          godine i može da igra na pozicijama levog i desnog štopera.           Na svom debiju postigao je fenomenalan pogodak šutem iz daljine i tako pokazao još jedan aspekt svojih kvaliteta.           Trener Milovan Rajevac kaže da Milunović osim izuzetne visine ima i odličnu tehniku.          

Darko Lazović je jedan od najboljih igrača i strelaca Omladinske lige Srbije.           Rodjen je 1990.           godine a visok 181 cm.           Njegov dugogodišnji trener u mladjim kategorijama Ljubiša Mitrović kaže da Lazović praktično može da igra na svim pozicijama u prednjem bloku.           Trener prvog tima Rajevac bio je nešto određeniji rekavši da je Lazović univerzalac ali da je najbolji na pozicijama plejmejkera, ofanzivnog veznog igrača, kao i na krilu.          

Možda je od svih navedenih podataka važnija izjava trenera Rajevca za naš sajt u kojoj kaže da su obojica skromni momci, da im ne ''buči'' glava i da su dobri đaci, što je za fudbalere prilično neobično.          

www. sportskaberza. com
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 16:32:27 od oleger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Navijači Borca napali Opokua

Mladi fudbaler iz Gane zadobio nekoliko udaraca, četvorica napadača u policijskom pritvoru

Čačak – Inspektori Policijske uprave u Čačku priveli su preksinoć šestoricu navijača fudbalskog prvoligaša Borca, od kojih su četvorica zadržana u policijskom pritvoru zbog napada na Solomona Opokua (20), fudbalera crne rase iz Gane. On je u sukobu zadobio nekoliko udaraca i reč je o lakim ozledama, a osumnjičenima se na teret stavlja da su počinili krivično delo izazivanja verske, nacionalne i rasne mržnje, razdora ili netrpeljivosti. Policajci nisu objavili nikakvo saopštenje niti identitet osumnjičenih meštana.

Opoku je od oktobra prošle godine bio na probi u Borcu i upravo se spremao za povratak u zavičaj jer nije potpisao ugovor, ali je napadnut u subotu po podne, oko 16.00 sati. Sa dvojicom srpskih drugova, studenata iz Čačka, posmatrao je prvenstvenu utakmicu Borac – Bežanija i vraćao se ka gradu, ali je na parkingu kod škole „Vuk Karadžić”, ne nadajući se, dobio prvi udarac.

– Neko me je udario s leđa, pesnicom u glavu, ali sam u prvom trenutku pomislio da je šala, pošto sam ovde upoznao dosta vršnjaka. Kad sam se okrenuo oko mene se okupilo 15 navijača Borca koji su počeli da me tuku. Dobio sam drugi udarac u desnu slabinu, poklekao, i počeli su da me udaraju nogama. Međutim, moji drugovi su mi pomogli da se pridignem i uspeo sam da pobegnem do jednog policajca u uniformi. On me je zaštitio u stavio u policijski automobil – ispričao je Opoku za „Politiku”, juče u ovdašnjem hotelu „Morava”.

Kaže da ga je njegov menadžer, bivši fudbaler čačanskih klubova i Radničkog iz Kragujevca, Goran Milovanović, u toku večeri odvezao u urgentni centar bolnice u Čačku. Tu su lekari konstatovali da je Opoku zadobio više udaraca, uzeta mu je krv, urađen snimak na rendgenu i utvrđeno da nema težih povreda.

– Veoma sam frustriran – rekao nam je preplašeni mladić. Za kratko vreme u Čačku sam stekao dosta dobrih poznanika, znam da je ovde nedavno bio rat, drugovi su mi objasnili kako se osećate zbog problema Kosova, ali ovo nisam očekivao. Grupa koja me je napala, kako mi je kasnije prevedeno, vikala je na srpskom – „mi mrzimo crnce”.

Opoku je, po dolasku u Čačak, smešten u „Moravu” i počeo da trenira u Borcu s planom da, ukoliko zadovolji, potpiše ugovor sa Čačanima. Zimus je, nakratko, bio u Sarajevu, takođe na probi ne bi li pristupio tamošnjem Železničaru, pa se vratio u Čačak. Pre deset dana rukovodstvo Borca odlučilo je da ne angažuje mladog fudbalera iz Gane, pa je prestao da trenira i spremao se za povratak kući. Ostao je u istom hotelu i kaže da mu je Milovanović platio ishranu u obližnjem restoranu „Pištaljka”.

– Viza mi je važila od 29. novembra do 29. februara, a isteklo mi je i pravo na povratnu kartu za Akru, preko Milana. Policija mi je rekla da ću sutra, u ponedeljak, u 10.00 sati kolima otputovati u Beograd gde će mi omogućiti da produžim ka Gani – navodi Opoku.

Kaže, još, da živi u predgrađu Akre koje se zove Tema, gde je i rođen 18. avgusta 1987. godine. Otac mu je umro, majka radi u luci, ima četvoro braće i sestru, sve starije od sebe. Želja mu je, veli, da uspe u fudbalu, jednog dana zaigra u Mančester junajtedu i otuda se javi da bi pozdravio svoje prijatelje u Čačku, stečene za ovih nekoliko meseci.

Ovo je, inače, bio treći nasrtaj na tamnopute fudbalere Borca u kratkom razmaku. Adekunle Babatunde Lukmon iz Nigerije napadnut je 6. aprila 2005. godine u gradskom parku, vraćajući se s treninga u stan, i tada su ga lokalni skinhedsi pogodili flašom u potkolenicu.

Posle utakmice Borac – Voždovac, 14. oktobra 2006. godine, čačanska policija privela je čak 37 navijača domaćeg kluba koji sebe nazivaju „Čete”, pod optužbom da su sa tribina, na rasnoj osnovi, vređali fudbalera domaćih, Majka Temvanjeru iz Zimbabvea. Policija je tada podnela krivične prijave protiv 27 navijača, od kojih je osmorici Okružni sud odredio pritvor do 30 dana pokrenuvši istragu, i taj postupak još je u toku.

U hotelu „Morava” uniformisani policajci juče su čuvali fudbalera iz Gane, dežurajući na recepciji, kako se ne bi dogodio još većiincident. A tek što je minuo prošli, posle kojeg se gradonačelnik Čačka, Velimir Stanojević, izvinjavao Temvanjeri u ime svih meštana. Istini za volju, na stadionu i oko njega zabeleženo je daleko više sukoba, i mnogo težih, u kojima su na obe strane bili Srbi, što znači da boja kože nije presudna već običaji rđavog vremena u kome živimo.

www.politika.co.yu
....................................................................................................................................................

Jos jedan racisticki incident takozvani navijaca Borca. Sta ce sad biti izgovor???  Imali neko iz Cacka da nam lepo objasni sta se to desava, zasto ovi napadi???

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Opoku%20Solomon.jpg
(10.37 KB, 180x220)
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 18:18:00 od djurke87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Pritvor za četvoricu navijača Borca

Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić odredio je pritvor za četvoricu navijača fudbalskog kluba Borac zbog napada na fudbalera iz Gane Solomona Opoku. Stanić je odredio pritvor od 30 dana, sa mogućnošću produženja, četvorici Čačana, Darku Obrenoviću (21), Milanu Milolosavljeviću (21), Nikoli Cvetkoviću (21) i Mladenu Ikoniću (24). Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo izazivanja nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti.

Prema Stanićevim rečima, nakon utakmice Borca protiv Bežanije, u subotu, 8. marta, četvorica mladića su napala tamnoputog fudbalera, koji je takođ pratio utakmicu kao gledalac.

Oni su ga napali dok se vraćao sa utakmice, u dvorištu Osnovne škole 'Vuk Karadžić', koja se nalazi u blizini fudbalskog stadiona, i tom prilikom su ga tukli rukama i nogama i vikali: "Ubijte crnca", "Šta radiš ovde, crnčugo" i psovali mu "majku crnačku".

Opoku je uspeo da pobegne, tako što je preskočio ogradu škole i ušao na sportski teren gde su drugi sportisti vežbali i gde je bilo policije koja ga je zaštitila i uhapsila napadače.

Taj incident u ponedeljak su osudili trener Borca Milovan Rajevac i predsednik Upravnog odbora kluba Vojislav Ilić. Ilić, koji je i predsednik čačanske skupštine, izjavio je novinarima da se ograđuje od "huliganskog ponašanja" grupe mladića koji su svojim postupkom, koji je ocenio kao "vandalski", naneli štetu ne samo Borcu, već i Čačku.

Pred Okružnim sudom u Čačku je i dalje u toku sudski postupak protiv grupe Borčevih navijača 'Čete' koji su pre godinu i po dana sa tribina vredjali tamnoputog fudbalera Boraca Majka Tamvanjeru, tako što su noseći obeležja Kju Kluks Klana, uzvikivali rasističke parole i držali veliki transparent na kome je pisalo "Odlazi odavde jer te niko ne voli". Borac je nakon tog incidenta, posle koga je Tamvanjera sa porodicom napustio Čačak, zabranio 'Četama' da prisustvuju utakmicama, a dozvolu da se vrate klub im je dao za utakmicu koja je održana u subotu, nakon koje se dogodio incident sa fudbalerom iz Gane.

Sudija je rekao da četvorica prtivorenih navijača, za koje za sada ne može da kaže da su pripadnici 'Četa', nisu iz grupe koja je pre godinu i po dana napravila rasistički incident na utakmici.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Стварно су  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 08:29:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.