Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:07:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: fixne zvezde  (Pročitano 19752 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
hm,te druge podele se bas ne secam,tj dok sam pisala sevnulo mi je da bi to mogao biti on mada,meni ta teorija nesto nije zanimljiva.

hehe..a sta cemo sa devojcicama?

sf ne citam,mada mi je vise nego solidna biblioteka na raspolaganju,skoro sam dobila kroulijevu "osnovni pricipi astrologije",i imam tu par jungovih knjiga o mitovima i simbolima, pa kada to zavrsim ako se u medjuvremenu nista zgodno ne pojavi ondak se bacam na sf.
sto pitas?
ako ti treba savet ,preporuka javi mi se na pp..
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Ti se bas bacila na mistiku Smiley  Sta ti je NE u prvom polju...  
Vama devojcicama su dovoljni mesec, venera, neptun i pravi decak da bude uz vas  Smile
SF... ako si eventualno, citala Simmonsov "Ilium", prenesi mi iskustvo.
Salji bre one podatke za solar.
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
sunce-mars i venera-mesec provereno,a sta bi recimo predastavljao ur u muskom i ne u zenskom?
mislim da licne planete mogu da trpe takve podele,ali generacijske po musko-zenskoj podeli u natalu?
po toj logici ur (visa oktava marsa),me kao bespolni gde pripadaju? kako sad obe u "musku grupu"?e,pa nemoze tako:).
podatke sam ti poslala juce-prekljuce,poslala sam danas opet.
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Uran - visao oktava Merkura, Neptun - visa oktava Venere. Obe planete su iza Saturna i kao takve pripadaju grupi transpersonalnih, dakle one pocinju da se osecaju kad covek ostari i kad pocnu da deluju spoljni faktori. Moze biti ovako: Uran-muska genetika, Neptun-zenska. I Merkur i Uran su planete intelekta i kao takve su bespolne (mada Uran ima izvesnu erotsku simboliku u Skorpionu).  :bgruebel.gifg:
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
mislim da su transpersonalne planete isuvise spore da mi se mogle reflektovati u nekom uzem kontekstu u smislu genetike na osnovu takve podele.

ur u sc - specificni stavovi u vezi sexa,cesto experimentalni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
mislim da sistem izvedenih kuca daleko bolje funkcionise po pitanju genetike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Da li si i ti misljenja da je astrologija cista genetika?
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
a sa kim to delim misljenje?
pa sam covek je mix gena svojih predaka..
logicnija i sasvim prirodna mi je ta teorija u poredjenju sa recimo indijskom teorijom o reinkarnaciji,mada opet svaki covek je u neku ruku reinkarnacija znaci nosi gen.zapis svojih predaka, i njegovi potomci ce opet ziveti deo njegovog genetskog koda, ne samo u fizickom smislu jer sve se medjusobno uslovljava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Delis misljenje (a mozda i ne) sa velikim brojem astrologa. Naime, kroz nase horoskope se pokazuju i horoskopi nasih roditelja u odredjenim segmentima.
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
sto bliza genetika,preciznija prognoza, sto opet ide u prilog gore-pomenutoj teoriji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:07:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.