Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:05:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: fixne zvezde  (Pročitano 19746 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Poluorbis meseca 6, sunca 7, merkur, mars i venera 3.5, jupiter i saturn 4.5, uran 2.5, neptun 2 i pluton 1. Koristim orbise koje je Dupor naveo u svojoj cuvenoj knjizi. Posto je konjunkcija u trecem polju apsolutna i neptun je sa mesecom u aplikacionom sekstilu sa jupiterom. Misljenja i orbisi se ipak dosta razlikuju od astrologa do astrologa, ali najvise verujem legendarnom Miletu.
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
zar nije dupor dao orbise za svetla max 10 stepeni?
po orb podeli koju koristis  me-ur je  aspekt validan,i jaci u odnosu na ju aplikacioni sextil sa conj.
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Nope, he didn`t. Me-3.5 Ur-2.5 jednako 6, a izmedju njih je rastojanje 7 stepeni... :wink:
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
a conj so-me  :wink: ?
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Orbis 6, a i separatna je. No, u svakom slucaju, dovoljan mi je i onaj kvadrat merkura i marsa... Strasno! Smile
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
hm,
pa nije bas toliko strasno..
svaki aspekt moze biti pozitivan ako se tematika dobro prostudira.
ma-me daje ostar i brz inteleket u najboljem slucaju, impresivnu snagu misli koja ukoliko nadje put da se izrazi daje lepe rezultate. mislim da je dali imao mars u konj sa me na algolu.
zato sam mislila da bi neko kreativno zanimanje zadovoljilo ma-me impuls.
mada recimo za sada los ma-me zasada nije vidljiv u nekom neg kontekstu Smiley
tipa zamisljenih neprijatelja Smiley)
inace conj ma-me cesto sizofreni elementi,sam dali je pred smrt pokazivao simptome pod uticajem narkotika..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
MA 90 Me - brza misao i jezik, kaze vise nego sto treba, lako do verbalnih sukoba i svadja, koje povuku u dublji konflikt, mentalna napetost i ostar i cinican jezik, lako svemu nadje losu stranu, a posto je to, ipak, mars - i vulgaran. Aspekt koji, u muskom horoskopu narocito, rusi zivot. Moram se izviniti za prethodni post, jer je poluorbis Urana 3.5, pa je nagovestaj kvadrata UR i ME tu, ali je separatan, pa ga ne uzimam u razmatranje (mada mi je UR dispozitor, ali je njegov primarni aspekt UR 90 SO). Takodje, sto se tvog dispozitora tice, poznato ti je da postoje dispozitor suncevog znaka i dispozitor ascedenta. Posto bicem do 20-te godine vlada mesecev znak, od 20 do 40-te vlada ascedent, a od 40 do 60 vlada suncev znak (posle 60 telo slabi i uticu spoljni faktori - SA,  UR, NE i na kraju PL-smrt), smatram da bi trebalo da sebi gledas vladara ascedenta pri odredjivanju dispozitora. Dakle, do 40 ti je disp SO, a od 40 VE.
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Posto bubamarica nema vremena da mi kaze nesto vise o mom horoskopu, da li je neko raspolozen da pravi horoskop?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
mislim da aspekti tog tipa jesu malko tezi, ali svaki princip/planeta nosi u sebi tu dualnost,pa je na natusu kako ce je iskoristiti,naravno svest o tome mora da postoji da bi se uopste pocelo sa "radovima".
kao primer navela bih "proslavljenog" astrologa sa epohalnim otkricem -teorija o stepenima Smiley
on je klasican primer negativnog ma kvadrat me, sa paranoidnim primesama Smiley
sto se dispozitora sunca tice, disp asc,so,8 kuce,6 kuce..10..
posto znas da mi je sunce napadnuto sa svih strana, dispozitor je tu sekundarni faktor jer pored ma-ur-so aspekata ne treba mi veca zurka Smiley

ova dole navedena podela,hm...pa meni je recimo ona duporovska mnogo logicnija..znaci merkur detinjstvo, mars adolescencija, sunce zrelo doba..
opet mislim da tu treba ukljuciti i vladara natala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Obe podele su njegove (bistrih juce "ne vjerujte, provjerite" da se prisetim orbisa), a ova merkur-mars-jupiter-sunce-saturn-uran-neptun-pluton se odnosi najvise na nas dechake  Smile

Da li i ti citas SF?
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:05:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.