Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 12:41:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 775 776 778 779 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1337110 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
I ja mislim da su ti bolji gejneri za to sto ti hoces. Pa posle kad nabacis dovoljno mase definisi misice i uzimaj whey.

Ja sam letos uzeo kutiju od 3kg. I na mene od 95kg delovalo je veoma dobro. A cak sam i smrsao tamo gde treba. A ti imas 20kg manje nego ja u tom trenutku. Sad imam 98 ali dosta drugacije izgledam.
Dok sam njih pio (3 meseca), mada i uz dosta kvalitetne ishrane a ovo mi je bukvalno bio dodatak pre i posle treninga, ruka mi je recimo sa  40 porasla na 44 u obimu. Pre svega dalo mi je dosta vise izdrzljivosti i mogo sam da radim ceo trening sa maksimalnim tezinama i da uvek mogu jos. Nema "padanja" posle 2 vezbe i slicno, kako mi se desava ova 3 meseca od kako ne pijem gejnere, jednostavno nemam snage za takve treninge a ishranu nisam menjao niti bilo sta drugo.

Naci cu sutra kutiju pa cu da napisem sastojke ako ti nesto znaci. 
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 00:48:48 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ali taj protein ima 36 grama ali NIJE SVE U GRAMAZI ..stvar je sto je taj protein 30% i nije kvalitetan ...kapiras..svi piju whey 80% ..nije stvar kao sto sam rekao u gramazi nego u kvalitetu ..gainer je djubre...zapakovano u lepu foliju kapiras sada... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Whey je za cist misic a gejneri za masu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Natalozoce mast na konto secara iz gainera to nije pametna ideja, boilje je da poveca ugljene hidrata na 4gr/1 kg tezine, i da doda masti ako treba preko maslinovog ulja, oraha, badema... proteini zna se na 2-2,5g/1kg i sigurno nabija masu tu nema sumnje!

Citat
190cm i 75kg i pogledah iz profila 16 godina

300g ugljenih hidrata, 150-190g proteina, i 100g masti to je 1200+760+900=2860Kcal al ako na to dodamo i neku vockicu i neki fast food koji nece moci da izbegne, pa sad zima slave, bozic, grejana rakija ma vrlo lako idemo na preko 3000Kcal, ma mislim nema sanse da ne nabije masu!!! Od prilike proporcija bi isla 25% proteina 50% ugljeni hidrati i 25% masti, i pod uslovom da odradi 3-5 treninga onako malo jaca a da prati sa 5-6 obroka u toku dana + odmor, masa zagarantovana!!!
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 01:16:30 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Whey je za cist misic a gejneri za masu.

nemoj da me ucis i ti molim te..Gainer je za debile koji nece da JEDU PRAVILNO..kapiras..izmiksovano 4kg dextrina i 1.5kg proteina 30-40% kvaliteta..i onda ti oni serviraju kao sejk..kapiras...
a misic mozes da dobijes i na mnogo jeftiniji i kvalitetniji nacin..whey biotech + dex...i eto ti mnogo kvalitetniji gainer..kapiras..ne pricam sada to zato sto mi se prica..ako hoces da kupis kupi ..ali je dosta ljudi koji su neupuceni u materiju i ono..daj sta das...pa makar bilo i 6k dinara..nemoj tako da razmisljas..gledaj da sto vise ustedis na tome..nisu proteini sada jeftnini nimalo ..ja bih eto ..voleo da ga pijem umesto vode..ali nemam mogucnosti..za te pare koje bi pukao na protein ...jedem ribu,piletinu..salate..i opet ..koliko toliko se borim i treniram ..i ide mi lepo ...

ja se spremam ..radim defku uveliko ..ljudi skino 5 kg... Smiley
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 01:19:27 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 5310
 Smile

Ja se spremam lagano da se oderem do ljeta dok sam u bgu,dole nece da me hrane kako treba  Smile
Imam par nedoumica..Ocu sto vise mase,ali misicne one najkvalitetnije pa:

- Da jedem hljeb?Mnogo kalorija brate cini mi se nepotrebno?
- Mogu li hljeb da zamjenim sa pola kile pirinca?
- Planiram da jedem 750 grama piletine/govedine na dan..Jel svejedno koje od ovo dvoje?
- Necu pretjerati ako rokam 10ak jaja?Koliko od toga zumanaca smijem?
- Mlijeko ili jogurt?

Visok 187,oko 85 kila tuda negdje nemam vagu ovde  Smile Koliko je realno moguce nabaciti za 5-6 mjeseci ovakvom ishranom?  Smile

IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

300g ugljenih hidrata, 150-190g proteina, i 100g masti to je 1200+760+900=2860Kcal al ako na to dodamo i neku vockicu i neki fast food koji nece moci da izbegne, pa sad zima slave, bozic, grejana rakija ma vrlo lako idemo na preko 3000Kcal , ma mislim nema sanse da ne nabije masu!!! Od prilike proporcija bi isla 25% proteina 50% ugljeni hidrati i 25% masti, i pod uslovom da odradi 3-5 treninga onako malo jaca a da prati sa   5-6 obroka u toku dana + odmo r, masa zagarantovana!!!

Mrzim vas Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Sto bre osma da nas mrzis pa pitao covek za masu na svu srecu tebi masa ne treba, doduse nemas ni viska  Smile

Smile

Ja se spremam lagano da se oderem do ljeta dok sam u bgu,dole nece da me hrane kako treba  Smile
Imam par nedoumica..Ocu sto vise mase,ali misicne one najkvalitetnije pa:

- Da jedem hljeb?Mnogo kalorija brate cini mi se nepotrebno?
- Mogu li hljeb da zamjenim sa pola kile pirinca?
- Planiram da jedem 750 grama piletine/govedine na dan..Jel svejedno koje od ovo dvoje?
- Necu pretjerati ako rokam 10ak jaja?Koliko od toga zumanaca smijem?
- Mlijeko ili jogurt?

Visok 187,oko 85 kila tuda negdje nemam vagu ovde  Smile Koliko je realno moguce nabaciti za 5-6 mjeseci ovakvom ishranom?  Smile

Planiras da se oderes do leta a pitas kako da nabacis 5-6 kila ne razumem Smile 5-6 kila misica neces moci ama bas nikako da nabacis za 6 meseci, salo i mast hoces, mozda za godinu dana nabacis 5-6 kilograma misica!
 Hleb moze umerene kolicine razeni i integralni iskljucivo!!!
pola kile pirinca je cista ludost to je 400gr ugljenih hidrata, previse je to za tebe! do 250-300UH plafon plafona, mada ne znam koliki ti je sada procenat masnoce!
Citat
Planiram da jedem 750 grama piletine/govedine na dan..Jel svejedno koje od ovo dvoje?
sve jedno ali najbolje da pomesas na primer piletinu kad hoces a crveno meso posle trninga prvi obrok, najbolje je i jedno i drugo+ riba, to obavezno 4-5 puta nedeljno, manje kosta a jako je vazna da ne pisem sad!!
jaja slobodno 10/3 10 belanca i 3 zumanca tj 7 belanca i 3 cela nadam se da se razumemo!!
Jogurt nije najpametniji izbor ali ako mnogo volis idi sa onim 0%m.masti ili bar 0.5% i nemoj da pijes litar dva svakoga dana!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Na zdrav nacin je nemoguce nabaciti 5 do 6kg misica za godinu dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Na zdrav nacin je nemoguce nabaciti 5 do 6kg misica za godinu dana.
Molim te obrazlozi ovo sto si rekao! Samo bacite (dez)informaciju, daj da vidimo cinjenice koje objasnjavaju ovo sto si rekao!

Uz adekvatnu ishranu i potrebnu suplementaciju uz pravilno prilagodjeno vezbanje i potreban odmor neko kod koga testosteron se luci kao nenormalan(15-25godina) itekako ima sanse za 5-6kg misica za godinu dana!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 775 776 778 779 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 12:41:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.387 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.