Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 23:57:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1340178 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E

Da znas nesto retardinjo, znao bi da su se suplementi koristili i u 70-tim, zajedno sa steroidima...
raspravljas se sam sa sobom... i ne seri vise...
ja sam pitao za misljenje a ne da mi popuje neko...
uuu mnogo volim vas zajebane, bas bi voleo da mi kazes retardinjo kad se vidimo uzivo a dotle se pucaj plazmom i mlekom da porastes Smile i zasto me vredjas uopste kad ti nista ruzno nisam rekao, jel to neka nova fora kad ne znas sta da kazes odmah vredjas, ne razumem.... nazivas ljude glupim govoris im da ne seru da su retardirani, cemu to, sta ti znas uopste o meni, o nama svima ovde?
Ja sve sto napisem to se vrlo lako moze proveriti ja se ovim zajebancijama oko teretane bavim od svoje 16-e godine znaci skoro 13 godina a poslednjih 3 sam dosta vremena posvetio nutricionizmu i suplementaciji citajuci i uceci od nasih profesionalnih bb-era i zelim da svoje znanje prenesem drugima i skrenem im paznju gde grese da ne bi uzalud trosili energiju, vreme i novac! Izgleda da se takve stvari u ovom drustvu nagradjuju vredjanjem. jebem te Srbijo da te jebem Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 00:41:57 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
evo da te demantujem , prevedeno je na srpski pa se malo ne poklapaju reci. hocu samo da kazem da si prvi poceo da kenjas da su to pitanja za 15 godina, ja sam samo trazio misljenje, ne i tvoje popovanje.

У касним 1930-их млади фармацеут по имену Јуџин Шиф развио методу прераде сурутке из млека за људску потрошњу. Он је створио Шиф био-храна, сурутка паковање компаније. Ово је пола века пре него што би се концентрише сурутке појављују као популарни додатак у бодибилдингу сцени. За кратко време он је продао своју упаковано сурутке на локалне продавнице дроге, а затим продао своју продавницу да уђу у производњу и паковање Здрава храна.

Шиф фокусирана на допунама направљен од природних производа. Почео је да експериментише са Вхоле Фоодс, као што је квасац пивски, пшеничне клице и јетра. Он је нашао да су ове намирнице природно богате витаминима и минералима. Шиф Компанија тврди да је био први који је открио да шипак био супериоран извор витамина Ц. Уз прву шипак витамина Ц додатак, он је покренуо један од првих мулти-витаминских производа, под називом "В-комплетан."

Потражње током Другог светског рата за не-кварљиве намирнице дозвољено прехрамбене индустрије да се шири и популарише тржиште праху или дехидриране хране и бодибилдери ће на крају наћи свој пут у овом тржишту. Млеко у праху и јаја, а касније и сојиних протеина у праху, промовисане су као лак начин да бисте добили додатне протеина у исхрани. Доручак пића на бази протеина у праху појавила у исхрани легендарног Стив Ривс, који година касније писао о овој пракси, у књизи Грађевина Цлассиц физицара. Ривс "импресивна природна пхисикуе слетео га глуми улоге у филмовима Херцулес и Херкула Унцхаинед у касним 1950-их и инспирисао хиљаде младих људи да усвоје обуку тежину. Његов рецепт за доручак пију укључен свеж сок од поморанџе, Нокс желатин, мед, банане, сирова јаја и мешавину обрано млеко, беланца и протеина соје.

Први протеин праха "по мери", посебно за спортисте појавио се око 1950. Један од тих звао 44, "Додатна храна пиће", произведен у Калифорнији од стране компанија "Кево производа. Принцип састојак је дехидрирана соја праху целини, заједно са алге, пшеничне клице, декстроза, и разне дехидрирану биљака, лековитог биља и зачина. Додатак је продата у продавницама здраве хране, тело изградњу студија, као и здравствене установе.

Још један популаран производ је хи-протеин ", протеински додатак исхрани потиче од сојино брашно, млечни протеини, и пшенице. Слободних амино киселина, које обухватају природне триптофана и других природних есенцијалних амино киселина, где производе киселине хидролизом "Производ је. Развијен од стране бодибилдер и исхране Гуру Ирвин Џонсон са пре и после фотографије веаклингс окренуо мусцлемен. Боб Хофман брзо капитализују успех Јохнсон следећи одмах са својим соје на бази производа на тржишту у великој мери на снази и здрављу. Хоффман злогласног протеина су тврдили многи жртву кошнице или теретани-клиринга гаса.

Дебата о односу кувано и сирово вегетаријанства у односу месо једу који се појавио у бодибилдингу часописима током 1940-их уступиле су бројне чланке о суплементи протеина у 1950, укључујући "Изградња бицепс брже са додатака исхрани (Ирон Ман, децембар 1950," Још и Боље Протеини ће вас Па (снага и здравље, март 1953), "магичну моћ протеина (Америца, фебруар 1958)," додатака исхрани Изградња Роцк Хард резолуција (мусцле градитеље, јун 1958) "и" Сви је потребно више протеина (снага и здравље, јул 1959).

Замена за оброк производи такође појавио током 1950-их, са много нит. Један производ, под називом Б-ФИТ је препоручује као замена за два или три редовна оброка дневно. У складу са својим промотерима, Б-Фит "је научно формулисана тако да садржи све потребне витамине и минерале, као и довољно залихе протеина ефикасне а ипак је толико мало калорија да масно ткиво буквално топи у гостима. . . . Нећете патити од било које хранљиве недостатке, јер Б-ФИТ је комплетна храна уколико се научни експеримент и истраживање је могуће да се развије. Одобрено од стране Диетицианс ".

Заговорници теорије исхране за нове-комбиновање хране, алкалне дијете, чак и стриктно вегетаријанство-промовисао своје идеје током 1950-их, али је велики акценат је био на протеински прах и допуне. За 1954 првенствима света тегова, селектор Боб Хофман је довела многе више од 100 фунти од својих Здраво протеина у праху у Беч, поздрављајући га као "тајно оружје" за своје спортисте. Али Русија, чији спортисти завршио без ниже од друго место, имао тајно оружје своје. (Хттп://ввв.вестонаприце.орг/мен/сплендидспецименс.хтмл)
Kad nesto kazes onda prvo proveri informaciju, suplementi su se koristili jos u ranim pedesetim...
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Da znas nesto retardinjo, znao bi da su se suplementi koristili i u 70-tim, zajedno sa steroidima...
raspravljas se sam sa sobom... i ne seri vise...
ja sam pitao za misljenje a ne da mi popuje neko...
uuu mnogo volim vas zajebane, bas bi voleo da mi kazes retardinjo kad se vidimo uzivo a dotle se pucaj plazmom i mlekom da porastes Smile i zasto me vredjas uopste kad ti nista ruzno nisam rekao, jel to neka nova fora kad ne znas sta da kazes odmah vredjas, ne razumem.... nazivas ljude glupim govoris im da ne seru da su retardirani, cemu to, sta ti znas uopste o meni, o nama svima ovde?
Ja sve sto napisem to se vrlo lako moze proveriti ja se ovim zajebancijama oko teretane bavim od svoje 16-e godine znaci skoro 13 godina a poslednjih 3 sam dosta vremena posvetio nutricionizmu i suplementaciji citajuci i uceci od nasih profesionalnih bb-era i zelim da svoje znanje prenesem drugima i skrenem im paznju gde grese da ne bi uzalud trosili energiju, vreme i novac! Izgleda da se takve stvari u ovom drustvu nagradjuju vredjanjem. jebem te Srbijo da te jebem Smile

Nemojte da zajebavate Dominika!Covek zna znanje!Pozdrav brate moj  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
ljudi nemojte se raspravljati ...pustam dobrog kera sa slabim zivcima na vas ako se opet raspravljate i svadjate... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
ispricao bih jos jednu pricu vezanu za teretanu.
bila jedna sprava u teretani na kojoj moze da se radi vodoravno potisak nogom. i stalno je dolazio neki kikboxer stariji od mene 7-8 god i gurao taj potisak nogama svu tezinu od 215kg i udarao da sve zveci u teretani da bi svi gledali u njega. medjutim kad se stave noge u poseban ugao od 90 stepeni onda se dobija takozvani ,,prazan hod'' i ne dobijaju se nikakvi misici . i ja tada kada sam imao 18 godina stanem na tu spravu i pocnem da lupam pred njim namerno 20 puta svih 215kg Smile
od tada vise nije sedao za tu spravu... Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
SonyEricsson W810i
Na Vidikovcu(u sklonistu) najgora teretana u svemiru, al surova snaga. . .

Nije sklonište... zajedničke prostorije zgrade.
I ne vidim zašto je najgora na svetu, čak štaviše ima sve sprave i stalno se ubacuju nove i poboljšavaju uslovi. Uz to je cena 700 din...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Na Vidikovcu(u sklonistu) najgora teretana u svemiru, al surova snaga. . .

Nije sklonište... zajedničke prostorije zgrade.
I ne vidim zašto je najgora na svetu, čak štaviše ima sve sprave i stalno se ubacuju nove i poboljšavaju uslovi. Uz to je cena 700 din...
"najgora na svetu"sa stanovista ovih novih fenseraja od teretana. . . 700 kinti je komedija. . Sto se mene tice, Slavko je extra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Alcatel One Touch Idol X
Славко је Бог, да се не лажемо  Smile

"Максимално оптерећење на сваком тренингу"  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 1800
Jebote, kolko ljudi ovde ide kod Slavka...  Smile  Smile

Citat
700 kinti je komedija

Do pre mesec dana je bilo 600, al mora čovek nove sprave da nabavlja... I nov džak, samo je pitanje kad će onaj stari da se pocepa po sredini  Smile

Dobro ste me podsetili, nisam bio nedelju dana Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
SonyEricsson W810i
Do pre mesec dana je bilo 600, al mora čovek nove sprave da nabavlja..

Cena vežbanja se usklađuje sa cijenom barela nafte na svjetskom tržištu  Smile

A Slavko je pre svega dobar covjek a onda i njaveci kralj.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 14:12:58 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 23:57:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.