Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 20:52:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1341104 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A vezbanje, kretanje i tako te kombinacije?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 12:11:15 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
i kako sada da se ne iznrviram i kako sada da ne odreagujem na ovo..... idemo disi duboko, 1,2,3 pa opet 1,2,3....
nesto lose sam rekao???

Nista samo mi je ovo zaparalo usi, o kom redu velicina uopste govorimo ovde?

Citat
moj drug je uzeo alkalin, ima napretka, dosta snage je dobio...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
sta se ti nerviras...kupio kreatin pa navuko vodu..jaka stvar ..i ja sam bio oteko od kreatina ko da su me bumbari izboli ...pa sam se izduvao ...jaka stvar ...ne moj se nerviras idi treniraj ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Ma ne nerviram se ali dosta snage je dobio zahvaljujuci CCE mislim Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Computer nerd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S3370
Već neko vreme idem na časove zumbe i oduševljena sam. Pošto je to nešto novo kod nas, evo i mali tekst o tome:

Zumba® je najnovija fitness senzacija koja osvaja CEO SVET!!!
U julu, 2009 godine, zvanicna informacija je da se Zumba® fitness poducava na preko 50.000 lokacija, u vise od 75 drzava, sa milionima prodatih DVD-ova. Zumba fitness je promenio zivot vise od 6 miliona Zumba® fanatika iz celog sveta!
Latino I internacionalna muzika spojene su u jedno, kako bi kreirale explozivnu zabavu, gde se kroz vezbanje gubi od 400 – 1000 kalorija na sat, a pritom Vas ostavlja ocaranim... Smiley))
Vezbanje je zdavo, korisno, ubrzava metabolizam, dobijate cvrste misice…. Vezbanje je mnogo toga, ali nikada vezbanje nije bilo ZABAVNO… sve do sad!!!!
Zumba® fitness spaja hipnoticne latino ritmove sa jedinstvenim I jednostavnim koracima, kako bi se napravio dinamicni sistem vezbanja koji ima za cilj da bude zabavan I efikasan. Nije potrebno da znate da igrate, nije potrebno da imate iskustvo u igri I vezbanju – sve sto Vam treba je samo dobra volja. Ostalo ce doci samo od sebe, a mi Vam pritom garantujemo da pored toga sto cete bolje izgledati, Vi cete se na casovima zumbe odlicno provesti, bolje osecati, biti sugurniji I imati vise samopouzdanja, imati bolje drzanje I strukturu tela.
Princip zumba® fitness-a je da svako moze da trenira. I mladi I stariji… koraci nisu teski, ali se njihovim intenzivnim ponavljanjem u raznim varijantama dolazi do efekta vezbi. Neki cak opisuju zumbu kao “vezba u senci”, jer na jedan lak I zabavan nacin Vi ustvari vezbate. Pored toga sto se ovakvim vezbanjem aktiviraju misici celog tela, velika paznja se pridaje upravo estetski najugrozenijim delovima tela, kao sto su zadnjica, butine I stomak.

Posebno je dobro za devojke koje i nisu baš pristalice jakih treninga, jer pre svega ovde igrate, a efekti ne izostaju.

Probao sam to, zumba fitness. Smile I btw... nije to samo za devojke  Smile
IP sačuvana
social share
Don't drink and drive.
Take a joint and fly!
-------------------------------
JANTE
1. Ne misli da si neko i nesto.
2. Ne misli da si isto velik kao sto smo mi
3. Ne misli da si pametniji od nas
4. Nemoj da si uvrtis u glavu da si bolji od nas
5. Ne misli da znas vise od nas
6. Ne misli da si vise od nas
7. Ne misli da tezis necemu
8. Ne smej nam se
9. Ne misli da je nekoga briga za tebe
10. Ne misli da mozes necemu da nas naucis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Solo Juve

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
i kako sada da se ne iznrviram i kako sada da ne odreagujem na ovo..... idemo disi duboko, 1,2,3 pa opet 1,2,3....
nesto lose sam rekao???

Nista samo mi je ovo zaparalo usi, o kom redu velicina uopste govorimo ovde?

Citat
moj drug je uzeo alkalin, ima napretka, dosta snage je dobio...

pa nzm koji red velicina je, obim ruke je 40, 18 godina ima...
IP sačuvana
social share
Go hard, or go home
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Razlika između kre. monohidrata i alkalina je pre svega u iskoristivosti, zbog višeg PH alkalin se bolje iskorišćava i zato se uzima u manim dozama od monohidrata. Druga prednost je što zbog manjih doza manje opterećuje bubrege, to neki prozvođači navode na pakovanjima, mada nije dokazana bilo kakva opasnost monohidrata za bubrege.
Što se tiče navlačenja vode, moje mišljenje je da razlike ne postoje, ili su bar neuočljive na %bf-a koji amateri postignu na definiciji.
Probaj prvo sa monohidratom, naravno pod pretpostavkom da imaš sređenu ishranu i whey pre kreatina. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 3500
то сам отприлике и ја знао у теорији,рекох ако је неко користио па из прве руке да баци неки инфо
чека се плата па да пазарим нешто,да се хилујем малко Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung i5700 + D880
Pa ja sam probao krealkalin i nisam bio nesto zadovoljan, ali ja sam budala, realno... uzeo sam ga kad sam bio na prirodnom vrhuncu snage, kad sam bio zmaj i bez da sam uzimao ista... i valjda sam ocekivao da se popravim jos 5-10% i u snazi u svemu ostalom - a ja opao Smile Znaci, zgibove sam radio npr. 12-10-10-9-8-8-8-8-7-6... lupam... a nakon uzimanja krealkalina sam kretao sa 8 komada i smanjio broj serija... neverovatno ali istinito, mada cenim da nema toliko vece sa samim krealkalinom nego sa mojom tadasnjom ishranom, koja je bila otprilike nikad jadnija.

Posle par godina staza u teretani, otprilike sam misljenja da od suplemenata treba uzimati samo gradivne materije (proteini, aminokiseline, glutamin i sta jos vec), dok za one koji bas hoce jos snage ide preporuka da se puknu hemijom pa kom opanci, tom i dzeri... ovo kreatin i ostalo je prckanje po malo, ne verujem da ima 'leba od toga Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
 Smile Smile Smile hemija mama  Smile Smile Smile nije lud ortak kada kaze : "Koliko para tolika i snaga"
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 01:03:23 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 20:52:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.